.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Баба ми.!

Angry Баба ми.!

Пф..имам малко проблеми с баба ми.Знам,че други хора имат по-глеми проблеми със семейството и т.н ,но все пак и мойто е проблем...дали е малък или голям...няма значение..пак си е проблем.Баба ми се заяжда непрекъснато с мен.Събуждам се сутрин и се започват едни спорове, караници.Така е почти всеки ден.Когато искам да й разкажа как е минал деня ми тя веднага започва да ме опреква и да ми казва нещо от сорта на:Не се занимавай с глупости и не си губи времето..сядай да си научиш уроците,защото................и Т.Н (Няма да продължавам след ''защото'' поради причината ,че съм сигурна,че си имате работа за вършене.) Благодарна съм й,че ми готви и подрежда,но това не значи , че трябва да търпя всички други неща.(Може би трябваше просто някъде да напиша всичко това , за да се успокоя)

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Други роднини имаш ли, за да споделиш този проблем?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Старите хора са така. Колкото по-стари стават, толкова по-трудни за търпене стават. Пък и е права женицата. Не и обръщай внимание.

Повече от фен Аватара на babati
    Баба ми е фаталната жена! Нищо, че днес е яко тра-ла-ла. Много хора имат проблем с бабите си (и много баби имат проблем с хората си) Ти не си ли гледала филми с кисели бабки? Просто баба ти е дърта кошница с хормонални изменения и скука и затова я тресе олигофренията.
    Последно редактирано от babati : 06-09-2012 на 18:14

Повече от фен Аватара на babati
    Оправията е да спреш да и говориш за постоянно и да избягваш контакта с нея. Кажи и, че ти е антипатична и не ти е приятно да си контактуваш с нея, защото те изморява. Спри да и говориш. Като спреш да и говориш и се държиш сеедно я няма няма да е надъхана да ти досажда, защото ще усети дистанция на не близък човек.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Старите хора са така. Колкото по-стари стават, толкова по-трудни за търпене стават. Пък и е права женицата. Не и обръщай внимание.
    Напълно съм съгласен.

Цитирай Първоначално написано от babati Виж мнението
    Оправията е да спреш да и говориш за постоянно и да избягваш контакта с нея. Кажи и, че ти е антипатична и не ти е приятно да си контактуваш с нея, защото те изморява. Спри да и говориш. Като спреш да и говориш и се държиш сеедно я няма няма да е надъхана да ти досажда, защото ще усети дистанция на не близък човек.
    Да й каже, че й е антипатична не мислиш ли, че е малко прекалено? Все пак тя я храни, пере и се грижи за нея.
    Може би ако само спреш да й говориш за личния ти живот за известно време тя сама ще те попита.

Ето има форуми, влизай и споделяй .

Хората на възраст от много години са свикнали да живеят по един и същи начин и да мислят както са мислили по времето,когато е управлявал дядо Тошо.Много голяма част от старото поколение живее в миналото и има проблеми с влизането в реалният и вси по обновяващ се свят.Но познавам много свястни бабета и дядковци,които обичат да са в крак със времето.
    По темата:Просто я избягвай и не и отговаряй с остри реплики-ще видиш,че ще помогне! Успех.

Супер фен Аватара на Reenata
    Тя ти е баба, не можеш да я избягваш. Не е просто една приятелка. АЗ също се карам с моята,но тези които най-обичаме все ги нараняваме. Представите ни,гледните точки просто се разминават ... и пробема с това,че не ме чува и иска да повтарям .. не знам при теб ... все се държа ужасно и после си рева сама. Стискай зъби и я разбирай,после ще се чувстваш удовлетворено,че си се държала добре... Ние трябва да ги разбираме,защото все пак са възрасни хора ... имаме мн време да живеем( да чукам на дърво) и един ден ще ги разберем как са се чувствали..

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Спокойно,баба ти просто изкуфява.Старите са така.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Виж, баба ти е възрастна жена...не се знае още колко й остава и ще живее..по-добре сменяй темата, когато се заяжда, и например спомени нещо за оценка, за да се почувства по-добре (и ти ще се почувстваш така, когато усетиш, че е горда и т.н.) Възрастните хора са различни, да. И аз не се разбирам идеално с моите, но знам, че са се грижили за мен адски много, правили са жертви и въпреки всичко ме обичат...оценявам това и се опитвам да го показвам (макар и да не ми се получава..) опитай и ти, прави малки жестове, и ти обещавам, че отношенията ви ще се подобрят..!!! успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си