.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Супер фен Аватара на nyancat

----------->-Въпрос към Мр.Мачок<--------------

Колко мангизи намаза от тези инвестор.бг?В момента форума е супер кавалски и вместо да бъде по-добър от стария,ТОЙ СЪКВА.Има доста важни опции,които просто не съществуват.Плюс това,не малка част от къмюнитито спряха да пишат,точно поради тази причина.

Не стига,че още от миналата форумна версия новините са пълна смехория,а за сега да не говорим.Не само,че са написани от интелектуални инвалиди с IQ на клонка,а информацията в тях е грешна също."Самотните хора носят смешни обувки" "Има само 5 шестици при матурите на зрелостниците" "Защо те болят тестисите и опасно ли е ?" и др..Какви са тези заглавия,кой го интересува,че самотните хора носят смешни чипици?Все едно тази статия е писана от кадър на дома в Могилино.Имало само 5 шестици пълни при матурите...or not.Самият аз познавам 2ма с пълни шестици по БЕЛ,това сигурно значи,че се зная 2/5 от пълните отличници на матурата или просто,че източниците ви на информация не струват.Това с тестисите мислех да не си направя труда да го коментирам,но уви.Едва ли,ако някой от нас го болят топките,ще сметне това за безопасно,а това че няма да разберем сигурно грам от написаното в една реална ситуация,в която чувствам болка в ташаците си е друг въпрос.Научете се да качвате новини,които да бъдат достъпни не само за хората от сайта страдащи от синдрома на Даун,а и за тези,които ги интересува наистина нещо важно.

Също така няма да е лоша идея да се направи един отделен форум за Кофата,където нещата да не са толкова зле,както тука.
    Форума на глобала не е опция.

/no homo/

единствените които ги ебе за този форум са потребителите. На тях пък не им пука за тях , така че няма какво да се направи. В началото се гледало интересите на потребителите , сега си гледат техните интереси , защото навлязоха парите.

Даже прякора "форумния Кадафи" му е много,защото либийският камилар,поне е помагал на народа си и те бяха доста по-добре от нас българите(от към стандарт на живот,заплати етц).Според мен прякора "форумния Бай Ганьо" повече му приляга^^

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    има некви верни неща, преди форона си беше голяма зарибявка
    сега след 11 вече никой не пише... смрт
    то густо, то пусто

http://www.teenproblem.net/a/6-lubop...en-v-momenta-/

Поредната глупава новина със заглавие несъответстващо на текста в нея.

И все пак обърнете внимание колко е глупав текста,който няма никаква информация освен частта с императора

Цитирай Първоначално написано от nyancat Виж мнението
    И все пак обърнете внимание колко е глупав текста,който няма никаква информация освен частта с императора
    Не съм съгласен!

Има няколко вида сладолед според опаковката: - на клечка, в пластмасова чаша, във фунийка и мелба.
    Аз пък не знаех това и сега съм по-образован за света.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Супер фен Аватара на nirvana13
    Град
    Моргата
    да форона съква ама какво да се направи няма да върнат стария облик
    а бтв - как да си сменя подписа

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Последните статии покоряват нови върхове в малоумието.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    що бе, пак си е готин, на мен почна да ми харесва, вече му свикнах

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Казал си верни неща, които всички ги знаят, и е безмислено да ги споделиш тук. Прави разлика между админ, сис админ, собственик на сайта. Ако искаш някой да го прочете, който наистина отговаря за изброените от теб неща и реално може да направи нещо, то определено начина не е да го пишеш в Кофата. Тези хора не четат форума.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Сега се замислих върху статията за сладоледа. Ако направят такъв с вкус на хуй, жените ще се избиват да го купуват. Че даже и от гейовете и лесбийките ще изкарат добра печалба.
    Welcome to the Jungle...

Постнах го тука,а не в другите раздели,защото ми беше интересно какво ще кажат хората от Кофата.Също така съм 100про сигурен,че мачока наглежда кофата поне веднъж дневно

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Форумът въобще не е като преди, въобще няма нужда от постоянно наблюдаване и да приемеме, че мачока виси все в кофата това какво общо има със собствениците на сайта?

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Верно мяза на гъз, половин година не влизах заради облика ама ся ко да се прави... Преди за 1 вечер не можеш да смогнеш да влизаш в повече от 4-5 теми, по 2-3 страници с нови теми само вечерта излизаха а ся... Но комент
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Цитирай Първоначално написано от shadow4e Виж мнението
    Форумът въобще не е като преди, въобще няма нужда от постоянно наблюдаване и да приемеме, че мачока виси все в кофата това какво общо има със собствениците на сайта?
    Може самият той да пише на собствениците.Мисля,че така шанса да стане нещо е по-висок.

той се няма с новите собственици , само с алекс , те сегашните сигурно не знаят кой , не и им пука сигурно..

Еми тогава да се направи един нов форум подобен на тийнпроблем?Сигурен съм,че ако се направи нещо по въпроса със съдействие от мачока,ще стане един по-добър сайт.Работата умира^^

с прехвърляне ще замре още повече работата. : )))

Oт това на къде повече?

той е ясно , че повече никога няма да бъде същото. Остава сам да решиш дали да продължиш да си пишеш или да приемеш факта ,че е кош.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e Виж мнението
    Няма и как да иам след като 50% от хората се изнесоха
    n00bs

Супер фен Аватара на cweeet
    смерт! хххгйхгй

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nyancat Виж мнението
    Еми тогава да се направи един нов форум подобен на тийнпроблем?Сигурен съм,че ако се направи нещо по въпроса със съдействие от мачока,ще стане един по-добър сайт.Работата умира^^
    С всичкото това спамене тука в Кофата, сте отървали основната идея на форума. И тя определено не е да поддържа Кофата жива. Изобщо, Кофата беше създадена за удобство и съм сигурна, че ако новите собственици се хванат изобщо да правят нещо по тоя форум, първо ще си замине тоя раздел.
    Хубава махаличка сте си заформили тук, но форумът по начало не е създаден да си начешете езиците с простотии.
    Мачока не може нищо да направи, спрете да му надувате главата. Приемайте, че тоя керван си замина.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

LadyDi ще те видим ли пак Administrator ?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    LadyDi ще те видим ли пак Administrator ?
    Не Какъв администратор, кви пет лева... Не ми се занимава с глупости.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си