Първоначално написано от inewton В твоето село не искам! Знаеш го много добре. Не съм казала кое село. По темата - щом не иска на село, на нивата.
Първоначално написано от solo_ В нейното село има такива за по 20лв +мамичката и... Не е така.
В манастира Троянски.
Първоначално написано от solo_ В манастир. Не искам, бе. Искам във Ватикана.
Първоначално написано от inewton Не е така. Кое е нейното село ?
Айде в кухнята, гладен съм.
Първоначално написано от inewton Искам във Ватикана. И какво ще правиш там ?
Първоначално написано от solo_ Кое е нейното село ? Не ставаш ли малко нахален? Внимавай, ще кажа за анкетата.
Първоначално написано от Indistinct Не съм казала кое село. По темата - щом не иска на село, на нивата. Аз ще те водя във Ватикана, ти по някакви паланки с население от двама деветдесетгодишни жители ще караш да ходя. Това показва класата и на единия, и на другия.
Първоначално написано от solo_ И какво ще правиш там ? Това не мога да кажа.
Първоначално написано от inewton Това не мога да кажа. Ясно...
Първоначално написано от Indistinct Не ставаш ли малко нахален? Внимавай, ще кажа за анкетата. За каква анкета ?
Първоначално написано от solo_ За каква анкета ? Отричай като толкова искаш.
Първоначално написано от Indistinct Отричай като толкова искаш. Каква анкета?
Първоначално написано от Indistinct Отричай като толкова искаш. Покажи я...
Първоначално написано от inewton Каква анкета? Тя пак параноясва...
Първоначално написано от inewton Каква анкета? соло май пак сътворил нещо ....
Първоначално написано от inewton Каква анкета? Соло я изтри веднага щом я публикува, но я видях малко преди това.
Първоначално написано от Indistinct Соло я изтри веднага щом я публикува, но я видях малко преди това. И каква беше тази анкета?
Първоначално написано от inewton И каква беше тази анкета? Ти участваше в нея.
Първоначално написано от Indistinct Ти участваше в нея. Малка и садка лъжкиня !
Първоначално написано от solo_ Малка и садка лъжкиня ! Ако толкова настояваш няма да пиша в тази тема нищо повече за анкетата ти. Все пак авторски права..
Първоначално написано от Indistinct Ако толкова настояваш няма да пиша в тази тема нищо повече за анкетата ти. Все пак авторски права..
На разходка
У нас да се целуваме !
Правила