- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Къде би завел прединшия ?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В Оймякон.
на tomorrowland
ми точно това си помислих - че ще гледаме филм!![]()
Щях да кажа в нас ама имам си жена .. Затова в гората или на някоя поляна (пикник?)
[/QUOTE=solo_;11429377][B]При persil.[/QUOTE][/QUOTE=smilegirl12;11429544]при LoveInfect[/QUOTE]
вие???
Haritov иначе да, ще ходим на кафе. Ти за какво обичаш да говориш? За какво би искал да говориш с мен?
Zombolovesu ще водя във Франция.
[/QUOTE=smilegirl12;11429544]при LoveInfect[/QUOTE]
вие???
Haritov иначе да, ще ходим на кафе. Ти за какво обичаш да говориш? За какво би искал да говориш с мен?
Zombolovesu ще водя във Франция.[/QUOTE]
ох обичам да говоря за какво ли не
но ще говорим първо за теб обичам да опознавам различни хора от всеки можеш да научиш нещо
а ти за какво обичаш да говориш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
вие???
Zombolovesu ще водя във Франция.[/QUOTE]
ох обичам да говоря за какво ли не
но ще говорим първо за теб обичам да опознавам различни хора от всеки можеш да научиш нещо
а ти за какво обичаш да говориш?[/QUOTE]
И аз. Ест че има теми които повече ме интересуватно не мисля че ще мълчим.