.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Question Това нормално ли е за нас?

Аз съм на 15 а той на 14. Заедно сме от 3 месеца. Ние много се обичаме, едвам издържаме да не направим някоя глупост, когато сме заедно. Бях толкова загоряла, че веднъж посегнах към ...... На него явно много му хареса, и той почна да ме докосва там долу. Почти всеки ден ходим в тях и нещата стават много страстни. Когато той се възбуди започва да ме стиска толкова силно - мене това много ме възбужда. Но все още не мислим да правим секс, защото е твърде рано. Та въпроса ми е нормално ли е да се опипваме на тази възраст (по-малки сме от горе посочените години, просто искам да остана анонимна, защото и той чете сайта)

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Нормално е, любопитни сте и ви тресе хормона.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Повече от нормално е!!! Ненормалното е там, че момичето го иска повече от момчето.
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SkiCatA Виж мнението
    Ненормалното е там, че момичето го иска повече от момчето.
    Глупости. Ти от коя планета падаш?

Нормално е.

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Глупости. Ти от коя планета падаш?

Нормално е.
    Емм не и от тази, в която момичето да е по-загоряло от момчето, знаейки, че ще я боли много първия път!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Няма ли вероятност просто да е готова и да не я притеснява особено болката? Тъпо мислене. Нищо лично.
    Иначе - нормално е. А дали да го направите или не , си е лично ваш избор. Стига да си имате на представа кое какво е, как да се предпазите и така.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мухахахахах... нищо ненормално няма. И на двамата им се прави секс,явно са решили още да не го правят , а да стигат само до "любовната игра",която също е приятна.Кво толкова?! И къде е казано,че момчето трябва да е винаги по-загоряло от момичето. Плюс тва не е казано,че задължително ще я боли.
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от aleksandra74 Виж мнението
    Аз съм на 15 а той на 14.

(по-малки сме от горе посочените години, просто искам да остана анонимна, защото и той чете сайта)
    Като сте по-малки си извадете ръцете от гащите и се занимавайте с неща за вашата възраст.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    София, България
    Емм не и от тази, в която момичето да е по-загоряло от момчето, знаейки, че ще я боли много първия път!
    Ти си идиот.

Нормално е, ама внимавайте какво правите, за да не четем после тема "бременна ли съм?"
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Stara Zagora
    Ти си идиот.
    Не аз съм този, който подкрепя две деца да правят секс !!!

Град
    София, България
    Да, ти си този който казва че не е нормално момичето да желае да прави секс повече отколкото момчето. Плюс това никъде не казах, че подкрепям това което правят. Казах че е нормално да се любопитни на тяхната възраст.

Град
    Stara Zagora
    Да, ти си този който казва че не е нормално момичето да желае да прави секс повече отколкото момчето.
    Добре - ти разбираш.Това, че ти ходиш да се еб-ш с всеки втори не означава, че трябва да подтикваш и другите към това !!! Аама после защо хората говорят, че съм курва - емм как няма да говорят. АМАН от такива хора - така започва всичко - когато се отвориш на 10 и после кво - Ескапел и 100 теми в форуми!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Няма нищо странно и/или ненормално в това.След като ви е кеф да се опипвате,но мислите,че ви е рано да правите секс - петинг-а е точно като за вас
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Нормално е, ама внимавайте какво правите, за да не четем после тема "бременна ли съм?"
    Напълно те подкрепям !

Голям фен Аватара на magita
    Добре - ти разбираш.Това, че ти ходиш да се еб-ш с всеки втори не означава, че трябва да подтикваш и другите към това !!! Аама после защо хората говорят, че съм курва - емм как няма да говорят. АМАН от такива хора - така започва всичко - когато се отвориш на 10 и после кво - Ескапел и 100 теми в форуми!
    Не виждам да подтиква никого?!
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Хормоните ви бошуват ;д нормално е,няма нищо странно в това.Щом ви е приятно,защо да не го правите?Ама внимавайте като се докосвате под гащичките..най-вече,когато той те докосва да е чист,че ние сме по-нежни долу,да не вземе да ти докара някоя инфекция

Град
    София, България
    1. Не се еба с всеки втори срещнат.
    2. Никой не ме е нарекъл курва през целия ми живот.
    3. Не са ме отворили на 10.
    4. Никога не съм пила Ескалпел
    5. Никога не съм писала такива теми в който и да е форум.

Извод: продължаваш да си идиот. Продължавай да падаш по-ниско в очите ми. Внимавай, скоро IQ-то ти ще стане негативно число

Град
    Stara Zagora
    1. Не се еба с всеки втори срещнат.
    2. Никой не ме е нарекъл курва през целия ми живот.
    3. Не са ме отворили на 10.
    4. Никога не съм пила Ескалпел
    5. Никога не съм писала такива теми в който и да е форум.

Извод: продължаваш да си идиот. Продължавай да падаш по-ниско в очите ми. Внимавай, скоро IQ-то ти ще стане негативно число
    Не знам от кога IQ-то се определя на база мнението ти за някаква скапана тема на невръстни загорели лапета!

Град
    София, България
    Ооо, ще се изненадаш колко много неща може да научиш за отсрещния потребител, базирано по техните мнения във форума

Град
    Stara Zagora
    Ооо, ще се изненадаш колко много неща може да научиш за отсрещния потребител, базирано по техните мнения във форума
    Има известна доза истина в това твърдение, НО понякога има и изключения. Не обичам да се карам с никого! Ядосах се просто, защото се сетих за подобен случай с едни мои познати.

Естествено,че е нормално!Подгответе се с подходящите средства и се зимайте !

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Голяма част от хората, които нападнаха, че се опипват и натискат на тая възраст, ми се струва, че те точно по това време са правили тия неща, а при някои се е стигало и до секс. Та, точно затова всеки сам за себе си решава кога и с кого да го направи, време е да престанем да "даваме акъл" на всеки, тъй като те си имат достатъчно и взимат решенията си сами.
    Та, иначе - нормално е.

Това означава , че всичко е нормално при вас. Възрастта на всички ни е такава , че нямаме спирка , хормоните ни палят кръвта! Когато усетите,че сте готови , знаеш какво да правиш. Ползвайте презерватив , задължително ! И не е зле да се образовате малко в тая област , преди да ви настъпи половия контакт , че много бели стават така. Успех,мацка.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Колко по-малки сте? Ти на 14, той на 13?! Или още по-малки?
    Принципно е абсолютно нормален този интерес, който проявявате един към друг. Все пак, навлезли сте в пубертета, хормоните ви бушуват яко, зараждат се сексуалните желания, и най-вече любопитството. Няма нищо ненормално в това.
    Но все пак, май ви е раничко за секс още...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си