- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НА ГОРЕЩИЯ СТОЛ е chelly
1. Щастлива ли си? Има ли нещо, което ти липсва?
2. Защо си си изградила толкова високо мнение за самата теб? На какво се дължи? Смяташ ли, че това, че ти помогне във всяко едно отношение?
3. Благородна лъжа или жестока истина?
4. С момчета ли се движиш или не?
5. Ако можеше да върнеш времето назад, би ли променила нещо?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
щастлива съм, но ми липсва баща ми
мога да си го позволя, дължи се на хората около мен и смятам, че може да ми помогне в почти всичко
жестока истина
с момичета разбира се
не, всичко става с причина
Наака ли се като те чукаха в гъза?
според вас къде ше учи, най-много да лапа на някой от съмнителните чичковци с джипове(не че има лошо :> )
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
нааках се като те видях идиоте:*
и не ми се налага да лапам на чичковци
Вярваща ли си?
Религиозна ли си?
(не е един и същ въпрос)
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
ах, исках да го пусна в другата тема :Д но нищо, и теб щях да те питам :Д
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Ако ти изневерят, но със сигурност няма шанс 'истината да излезе на яве' и с твоя човек сте щастливи заедно, ще искаш ли да знаеш за изневярата?
Погледни нещата от страни.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
С какво освен притежанието на путка може да се похвалиш, че да "можеш да си позволиш" такова голямо самочувствието?
твърде много пубер драма има туka![]()
n00bs
Мда, нещо такова... Псуваш ли?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Интересното е че като се има предвид особеностите на този индивид, след няколко години като тръгне да си търси работата всички ще гледат на нея като на празноглава блондинка която не става за нищо освен да им лапа пишоците, ако наистина неще да го прави ше си остане безработна![]()
![]()