- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фен тема: не-гледане на футбол
Ако телевизора е част от фона ми и има мач, може да обръщам внимание. Но иначе I couldn't care less.
Даже не ми е особено забавно да съм в компании да гледаме футбол, ако няма какво да правя същевременно.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Лечкоооооов
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
То е ужасна тъпотия да гледаш как някви тичат като алтави след една топка![]()
Ау, супер, поне някой да не гледа Европейското! хахаха Аз само докато вечерям, ако зяпна малко.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Футбола е гей, някакви богаташчета играят супер елементарна банална игра. Предпочитам ММА или К1.
Не гледам футбол и като ме питат защо го обеснявам по следния начин - 22 мъже в къси шорти бягат и се бутат леко и падат един въргу друг, ако това не си е скрит хомосексуализъм нз.
Гледам бокс, кик - бокс, ММА, преди формула 1, вече не. И други спортове не са ми интересни да ги гледам. Като цяло има ли млатене, се гледа.
n00bs
Да, точно. И още повече, че си хвърлят пари, надявайки се, че ще спечелят. ха.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
заради компанията иначе и аз не се интересувам много. Но е хубаво , хапка , пийка и мач от колкото без нищо.![]()
Ако нямам друг избор гледам...последно гледах преди година и нещо дам...май тогава беше...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Спортния коментатор винаги... ВИНАГИ ме е приспивал.
Иначе мога да се прежаля да гледам единствено ако ми кажат:
"Ще правим секс, ако гледаш футбол."
или
"Ще ме гушкаш и цункаш докато гледам футбол, а аз няма да се дразня, че ми пречиш по тоя начин."
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
само заради бирата си струва..ако е на живо си е доста яко преживяване, ама така по ТВ-не
аввв ще взема да те излъжа, че искам да гледам футбол :Д
Слабо, и мен не ме кефи нещо да го гледам, и да го играя... На мач да ида - случвало се е , ама е готино заради компанията и заради преживяването, не заради самия мач толкова...
Пък самата концепция да гледам спорт малко ми е скучна, не знам, предпочитам аз да правя нещо, отколкото да гледам някакви хора как се мъчат...
Иначе, виж, волейболчето става, доста обичам и да гледам и да играя. По-динамично е, по-интересно...
Покрай тая гей тема се почувствах мъж...
Даже викам за Германия,викам и за по-високи заплати,ама шанс...
maDamn
ГЕЙ ТЕМА ...
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Да, всички истински мъже гледат футбол. Дали тия които са се били за освобождението на България, да са носили тениска на ПФК Левски ?
n00bs
имплайинг, че бягането е нещо мъжествено
или пък може би е защото футбола е проста игра -> да си прост е мъжествено?