.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на DennisCobain

Cool Сънувах ебаси странния сън. Някой ако знае какво значи да каже

Такам.. бяхме със едни приятели в нещо като подводна градина и някакви изчадия започнаха да ни гонят. Ние затапихме изхода с едно дърво и те започнаха да се бият едно във друго и всичко се тресеше. Изведнъж се озовахме на един кораб. Изчадията бутнаха някаква греда и кораба излезе извън контрол. Аз виках : Спуснете котва Спуснете котва! Ама котва нямаше и взех една капачка от парфюм, завързах я със едно въже и я буфнах в мътната, черна вода. (да служи като котва) обаче нищо не стана. -.- И се разбихме в една скала. Изчадията ме догониха и едното започна да ми гризе окото а другото зъба. Бутах го със всички сили но нищо не успях да направя. Накрая гледах себе си отгоре как умирам беше велико чувство и навсякъде имаше черва. Някой да го разтълкува?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ти си болен и ти трябва лекар.
    чал.
    maDamn

Чак сега ли се сети за тоя сън ?
    Аз обикновено си спомням сънищата си само докато съм се събудил, после ако не съм си ги повторил или разказал на някого, ги забравям...

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus Виж мнението
    Чак сега ли се сети за тоя сън ?
    Аз обикновено си спомням сънищата си само докато съм се събудил, после ако не съм си ги повторил или разказал на някого, ги забравям...
    Аз сутрин нищо не помня. Обикновенно след обяд ми идва в главата всичко

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Е уеее... Толкова фантастика през целия си живот не съм сънувала. Амиии заключението ми е следното:

Не си лягай надрусан/накозен/преял.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си