- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Места за секс Русе
Правили ли сте секс на открито?Къде?
Нямам работа за вършене,чисто любопитство
Горе на Левента, има едно място към Николово , на старото сметище![]()
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
В парка, ама някое по-затънтено място.
Когато човек е наивен винаги го лъжат.Когато е искрен го разиграват,а когато е добър се отнасят зле с него.
ае к'во значи 'места за секс'?!
Аз ли нещо не съм разбрала, или има предназначени такива?
Място за секс е място, където ти се прави секс и по възможност правиш, а не такова, където отиваш специално, за да правиш. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
под места" се има в предвид малко по-спокойни,където не минават толкова хора. ;д
Абе, само аз ли не виждам нищо като за секс покрай левента ? Д: има една циментена площадка и нататък вече нищо,... иначе зад разни блокове, във входовете най горе къде не идват хора , в парка не ти препоръчвам, че наскоро намериха няколко трупа... на кея някъде, абе има ли желание има и начини ;д
О, на кея определено би било яко.
На левента - може би също. Тъй като няма особено хора там или поне на определени места. Иначе някакви определени места за секс в Русе не знам, правиш го там, където имаш възможност и ти се прави.
И да, наистина, какви трупове? Я, разкажи, че аз не съм чула подобно нещо.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Скоро бях във Русе,много смешен град е.Иначе има голям подлез на центъра дето жив човек не минава.Там е тихо и спокойно
Ами ти , бе? Някой да те е питал смешен ли е , не е ли?! Веднага трябва да се изкажеш... мноо мразя такива хора- и като съм бай ганьо не ми отговаряй и без тва не искам.... многознайковци аманннн братче
Последно редактирано от ALetterFromTheSky : 06-21-2012 на 16:10
Чшшшшшшшш, я не обиждайте Русе !! Един от най-готините от големите градове (все пак съм роден там, как няма да е готин) !!!
Ех сладури,Русе е толкова готин град колкото снимката на аватара ми
![]()
На бас,че тоя дет' плюе по Русе е от Софето![]()
![]()
![]()
Града си го бива,макар че за кратките ми престои там успях да пообиколя само кафенетата покрай унито,тия в центъра и няколко кръчми![]()
![]()
А за русенци като хора лоша дума не мога да кажа - супер бързо си паснах с всички,с които се запознах и адски бързо изградихме силна връзка помежду си ... Нямам търпение да си ги видя даже <3
По темата:Ако имаш кола места винаги ще се намерят.Ако нямаш - сори,но не мога да помогнаКакто казах,не познавам добре града
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Абеее навсякъде има подходящи местаАз съм от Силистра и щом в моя малък,тъп град се сещам за над 10 места к'во остава за Русе?!
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Я кажете кво му е хубаво на Русе пък? Лайното? Насрания кей?
от цело русе летър фром дъ скай сигурно е най-хубавото нещо... аре
то густо, то пусто
Когато човек е наивен винаги го лъжат.Когато е искрен го разиграват,а когато е добър се отнасят зле с него.
На центъра няма голям подлез, където никой не минава, само да кажа аз...