- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Само за метълхедс
Трябва да слушам 24/7 метъл, за да мога да пиша в темата ли?![]()
Не, но поне щом имаш някаква критика я казвай с аргументи. Иначе щом ти е скучен, значи не те интересува. А щом не те интересува, коментарите ти са излишни. Мен ако нещо не ме интересува, не го коментирам, просто няма смисъл. Ако можеш поне кажи защо ти е скучен... Или просто искаш да се направиш на всезнайко и да заклеймяваш "лошите TRVE" метъли, демек с една дума искаш да тролваш. Но тролът не се прави на интересен, а изтъква реални аргументи. 0/10 troll unsuccessful
Обясних защо ми е скучен. : )
Нещо прекалено много се изявяваш като морален съдник.
Относно лошите тру метъли освен да кажа, че са ретарди, какво друго да кажа? хахахаха
Не съм трол, изразих си мнението, ако не ти харесва - проблема си е твой.
ПС - най-яките обложки са на пауър метъл албуми :Д
Meтълите са ретарди,пънкарите са ретарди,ретардите са ретарди...
Да кажем че всички сме ретарди направо и да приключим дрането.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Сега аз трябва да кажа, че си ограничен и комплексар и пресъздадохме типичен за форума спор от 2007ма година. :Д
Разбрах това което искаше да каже Verminaard , не съм го приел буквално....
Не разбрах обаче защо съм ограничен.... Защото си помисли че не съм схванал коментара на Verminaard, или защото слагам всички които не слушат метъл в една категория?
Това което казах беше просто наблюдение,, не казвам, че всеки, който слуша музика различна от метъл е идиот. Още повече, че аз слушам много други стилове - рок, блус, джаз, пънк, детрок, готик и др. В продължение на години съм слушал чалга и рап, после и техно, хаус.
Но все пак се радвам, че си butthurt. И междудругото, всеки има комплекси, аз, ти и всички останали. Не мога да разбера какво лошо има в малоумните спорове? За мен си е чисто забавление.
АХАХАХХАХАХ ! Нямах предвид теб, преди 4-5 години точно метълите си мислеха, че са над средното ниво, а чалгаджиите под това ниво и винаги споровете завършхваха с "ти си ограничен", ама ти се намери в поста ми. Тъжничко, гузен негонен бяга ;д
Аз ли съм butthurt? Или ти се обясняваш като госпожица, освен това си гнусен метъл и сатанист... мисля, че това е достатъчно.
butthurt...да ви сера на лафовете, к'ур за инернет!
Колеги,защо охладихте страстите? Тъкмо почна да става забавно.
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Сатаниста сигурно обругава портите на девствеността на девици, в гъстите норвежки гори, защото е истински мятал ...
Пфффф смешник първо си виж коментарите. Казваш че вече си казал защо ти е скучен метъла, а в същото време никъде не си обяснил подробно защо е така. Май всичко ти е в главата. А главата май ти е в гъза като гледам.
Първоначално написано от psychopath
"Сега аз трябва да кажа, че си ограничен и комплексар "
Казваш ли го или не го казваш? Ти изобщо четеш ли какво пишеш?
Истина е, че гузен негонен бяга. Гузен съм, че може да съм сбъркал някъде. Откога да си търсиш недостатъците е нещо лошо? Или трябва всичките да сме на 100 % сигурни в себе си философи. Ако ти си 100% сигурен в себе си, значи си глупак без реална представа за себе си.
Но явно не съм сбъркал никъде, а ти си малоумен.
Обяснавам се като госпожица, за да не оставям никой заблуден в това, което съм казал. За разлика от теб обяснявам всичко ясно, а не "Онова не ме кефи щото ми е скучно" Е защо ти е скучно? "Вече казах защо ми е скучно". Просто си олигофрен и пишеш както ти скимне.
Да, метъл съм и сатанист....проблем? Не ходя с дълга коса, имам само една тениска на Venom, не се напивам по пейките, не нося пентаграми, старая се да бъда възпитан и цивилизован. Но срещу малоумници като теб, възпитанието е безполезно. Ти дори нямаш обща музикална култура, още повече пък знаеш какво е сатанизъм, а си тръгнал да се вреш където не ти е мястото и да се правиш на отворко. Знанията са си знания, и без тях философстването ти е безпочвено. Изтъкни някакви аргументи и тогава спори.
Последно редактирано от Doctor_Satan : 06-23-2012 на 12:09
В интерес на истината, обичам да се разхождам в гората и да слушам Burzum, но това няма нищо общо с обругаване на девици, мъчене на животни, пиене на кръв и други подобни глупости. Блек метъла е природна музика, с нея човек може да се слее с природата. Освен това гората е най-доброто място за мислене. Естествено на теб тaкива неща като мислене са ти непонятни.....
АХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХ АХАХХАХАХАААААААААААААААА АААА!!!![]()
![]()
![]()
Абе какво толкова спорите бе хора?! Кой каквото иска това да слуша! Нека да викат метъл на гриин дей! Нека да викат метъл на Нирвана! Що трябва да ви пука и да влизате в такива безкрайни конфликти?![]()
![]()
![]()
На теб ли да ти се обяснявам, бе? :Д
Че си метъл и сатанист има проблем и то сериозен, ама той си е твой, боли ме мен какъв си ти хахах
Иначе съм слушал и свирил достатъчно метъл, за да ми омръзне - обясних какво ми харесва и какво ми е скучното (текстовете, с мн. малки изключения). Няма да повтарям повече, защото не четеш внимателно.
Кобейн, ти си трай и не се прави на тру, щото ти пишеш, че слушаш "поп пънк", аре самозакрий се сега!
Това се превърна с спор заради самият спор. Оттук нататък няма какво повече да говорим. Хубаво щом ти е омръзнал, аз не мога те накарам, а и не искам. Въобще слушайте си каквото си искате.
.... Peace out.
Dark Tranquillity,Korpiklaani,Fintroll,Dragon Force,Alestorm.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
DennisCobain голям рабирач стана |-(
F$@k suicide silence!
Денис Мишока нищо не ми отговори. хахахха
ако кажа Металика няма да спорите дали е метъл група или не Нали?
Слушам адски много групи, над 30 са, но най-любимите групи са ми: Cradle of filth и Slipknot ^^^^^^^^^^^^^^^