- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Минимален брой символи в пост
Искате ли да ви пусна мулти-куотинг-а, т.е. да няма ограничение в броя на цитатите в даден пост?
браво Мачока, но подписите мисля са по-важни
6б3З10
Мерсим.Чакаме подписите.Нахалстваме.
maDamn
ееех да можеше и аватарите ни да не са такива малки и сплескани
6б3З10
Трудно се изразявам иронично през нетЯ.
Някой ми беше казал да не нахалствам за подписите,та затуйййй
maDamn
Искате ли да ви открехна в една тънкост?
Само аз виждам форума в 'пълната' му версия (дори модераторите не могат да я видят), с всички екстри като промяна на подписи, емотикони, пълния word-ов текстови редактор с всички възможни тагове.
Причината, поради която виждате форума в една продълговата осреднена линия надолу, с дървен дизайн и орязани функции е само и единствено в СТИЛА НА БОРДА. А това е така, защото само с този борд се виждат новините горе, връзките с останалите сайтове на инвестор, рекламите и всичко останало. В пълният си вид, форума е отделна страница, разтеглена максимално настрани спрямо резолюциите ви, т.е. няма помен че това е сайт на фирма. Отделен форум си е, има си албуми със снимки (като фейсбук тип социална мрежа и т.н.), няма новини, няма реклами, няма връзки с други сайтове.
Стила на борда е ограничен да не може да се сменя от потребителите и по дефаулт си е този, който вие виждате, естествено заради обвързаността му с цялата йерархия.
Ето защо много от нещата не се получават за момента, ето защо Алекс вече не се занимава с това и напусна в несъгласие с политиката. Може би и с този борд могат да се оправят стотиците малки недостатъци като емотикони и подписи, но това изисква сериозна програмна намеса, която явно няма кой да я направи в момента, а със сигурност човека за това не съм аз.
Аз мога да променя стила за всички, но естествено това би било в разрез с политиката на сайта, поради което в тази връзка и аз съм с вързани ръце.
Най-лесното решение е и аз да си вдигна кепенците в знак на несъгласие, НО специално в моя случай аз все още съм тука заради потребителите и само заради тях, както беше и преди n брой години, когато собствеността беше на Алекс, като не ме интересува кой притежава сайта към момента. Ето защо се опитвам с инструментите, които разполагам, да им направя присъствието тук поне малко от малко по-удобно и приятно, ето защо едитвам подписи като малоумен ръчно по цял ден и т.н.
За това, вместо да псувате по неща, които не зависят от вас и от мен, дайте да си улесним живота взаимно и нещата да протичат малко по-гладко от досегашното.
Поздрави.
Не. Ще се напълни с безсмислени цитати в цитати, които само ще удължават ненужно страницата. Нека си стои така, има бутонче за проследяване на предишният коментар.
Време беше да го напишеш.
Кой стопанисва форума в момента и няма ли доброволци, които биха се занимавали с форума да го позакърпят, или новият собственик (инвестор?) не разрешава намеса от външни лица?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Дреме ми на подписа и аватара, аз не ги сменям никога.
n00bs
я покажи със снимка как изглежда сайта от твоя профил![]()
6б3З10
ужас! аз нямам ни подпис, ни аватар. дееба кризата деба
Тогава като знаехте, че е толкова осакатен защо въобще преминахме на тази версия на форума? А не останахме със старата докато не се намери добро решение?
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
На мен ми е най-тъпо че вече няма хорапреди кво беше, за 1 ден 3 страници с теми (освен моите)
![]()
ГЛОБАЛА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА КАФЕВОТО!