- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- зелен чай за по-лесно отслабване ? + снимка
Ей това нещо присъства в кухнята от известно време и някъде бях чела , че помага за отслабването. http://prikachi.com/images.php?images/221/4903221Z.jpg Не очаквам да ям като свиня и като пия от чая да слабея, напротив.От 1-2 месеца не ям хляб, сладко по принцип ям малко , а сега изобщо , а газирано никога не съм обичала. Въпроса ми е дали малко от малко би помогнал за отслабването. Имам нужда поне още 2-3-4 кг да сваля. 59 кг- 165 см.
Последно редактирано от kitti123 : 06-17-2012 на 17:30
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Би помогнал до толкова,че помага да акаш по-лесно. :d т.е. ще свалиш да докато не се наядеш пак и не събереш нов материал. По-добре не се занимавай с такива работи ами си спортувай ограничавай се и резултатът сам ще дойде. Дори без строги ограничения пак ще има ефект,ако спортуваш.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Движение>всичко. Ако ще и лилави чайове от Тибет да пиеш, ефект няма да видиш.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Балансирано хранене,НЕ гладуване.Пиене на количество вода,повече от всички други напитки.Активно движение и малко спорт.
Първото,което казах е особено важно,не пренебрегвай този съвет..![]()
Всъщност важно е какво ядеш,а не какво не ядеш)
Къде прочете да ЯДЕ КАТО СВИНЯ в моя пост?! Просто без движение ще е отпусната и мека като сопол. Айде четете преди да се изхвърляте така.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
И аз съм на мнение, че спорта е най-важен. Иначе зеления чай може да ти докара диария, което [не съм сигурна, но] мисля че възпрепятства напълното разграждане на храната и усвояването и от организма. Което ще ти помогне, но аз не бих го направила.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Точно от този зелен чай или други подобни варианти в пакетчета НИЩО няма да й стане
Онзи зелен чай,за който всички говорите се продава главно насипно и е доста скъп,а от този единствено може да се освежи (както действат повечето чайове).
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!