- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
приета съм в нпмг с физика и незнам дали да се записвам там или да подавам документи за второ класиране и моляя да ме посъветвате дали да се записвам тамм
някой знае ли дали на 3-то класиране има шанс за елитните гимназии
В редки случаи има, но обикновено след второ класиране се появяват връзкарите и ги заемат.
приета съм в национална търговско банкова гимназия тези които са ви приели в нтбг пишете моля
Аз съм приета в трета немска (35СОУ) и мн се чудя пери къде е приет
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
E да, ама не !! Майка ми си е променила мнението и настоява да си остана в Тетевен .. Ма**а му !! Баща ми и той не иска да се мястяя :@
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Здравейте,
някой знае ли какъв е минималният бал за момичета във 2ра английска гимназия?
Koйто е приет във ВТГ "Г. С. Раковски"във Варна нека пише, аз съм там !!!!!!!! (хепиии)
Вярвай в мечтите си !
rose14,
можеш ли да кажеш колко точно е това 33.и нещо?
Благодаря
I класиране:
КЛАСИРАН
по 1 желание
ОМГ "АКАДЕМИК КИРИЛ ПОПОВ"
Системно програмиране-АЕ
с бал: 33.412
някой знае ли дали са излезнали списъците с минималните балове за софия?
Браво на всички. Дори и да не сте класирани на първо желание като гледам имате силни балове. Dreamwalker държиш се гадно спрямо останалите. Като разбраха, че бала ти е 35 и нещо, съфорумниците те похвалиха и се радваха за теб. Ако за теб 35 е слаб бал значи почти всички в тази тема трябва да са тъпи. А те не са, изглеждат като доста интелигентни хора. Моля прояви уважението към тях, което те проявиха към теб![]()