- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Знам,че ще прозвучи тъпо,но 134.Там псувня да кажеш става лошо,за бой да не говорим.Един път се смиха едни десетокласници с някакви от 18то.Наште ги изгониха от у-ще на секундата,а на тях им написаха отсъствия задето за закъснели.Е,не че нашето ецвете за мирисане,но дисциплината е желязна.
Просто се усмихни...останалото няма значение!
лека нощ хора утре трябва да ставам рано, за да ходя до гимназията ии ткам![]()
Здравейте! Имам една приятелка която ще бъде осми клас и има 31,200. Писала е 1 аег, 9 фег , търговско банкова и 31 соу. Като отиде да си провери бала в сайта на МОН и излизат само оценките от матурите, нищо повече. Това значи ли че не се е класирала и ако е така ще отиде ли на второ класиране или направи на трето?
Резултат от класиране
I класиране: КЛАСИРАН
по 1 желание
9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин"
ЧЕ-ФЕ;АЕ;БЕЛ с бал: 33.178
Поздрави от мен ;д![]()
Честитоо ^^
пери на 2-ро класиране къде ще кандидатстваш?
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Айде да си направим тема кой къде е приет, по градове, един списък. Съгласни? Ако сте, аз съм навита да направя.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Лека и от мен !![]()
Ramona кажи и да ми пише на лс ,защото и аз май съъм в 31 бала ми е 32,750 и не ме приеха в др-те
Може някой да е питал по нагоре, ама не ми се чете 10 страници мнения... таа на въпроса искам да попитам какви документи трябва да носим като се записваме в новото училище?
до Wikito
какъв е минималният бал за момичета за 2ра английска гимназия
тази година ?
ми нз една фр с 33,570 не я приеха в 2 АЕГ иначе Хрис ти в 31 ли си