- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Ако има някой в ПГИМ Пазарджик с икономическа информатика да пише лс![]()
Някой приет бизнес администрация с английски в ПГИ Иван Богоров Варна?![]()
Днес ходих да се записвам - е такава разходка падна. И на всичкото отгоре бях приготвил 100 документа и накрая само два ми искаха.
Приета съм по второ желание във Финансово-стопанската гимназия с Оперативно счетоводство с бал 30,696.Бях малко разочарована, тъй като не съм приета в Езиковата с бал 31,536, а са приели човек с 31,576. Днес се записах на 2-ро класиране и ще видим. И в двата случая съм доволна. От ФСГ излизам с професия, а от ЕГ с език. Просто това беше най-елитната паралелка в града. Миналата година са влизали с много по-нисък от моя... Щях да вляза от раз, ако тая по математика ми беше оставила 6 за годината... :@ Както и да е. Като цяло съм доволна. Ако се запиша във ФСГ ще познавам 4 човека и ще сме си заедно.
![]()
sori 4e pi6a taka no klaviaturata ne6to se bagna
az sam prieta po 2 jelanie v PGI ivan bogorov vav varna s operativno s4etovodstvo ako ima nqkoi ot tam da pi6e LS
хора,според вас с бал 33,108 има ли шанс за 2ро класиране във 2аег в паралека ЧЕ-АЕ;ИЕ;Г;И с бал за първо класиране 33,392 ???? >.<(
Последно редактирано от antoaneta18 : 06-27-2012 на 14:08
Аз съм приет в Търговската гимназия в Бургас с икономика и мениджмънт, ако има някой от търговската да пише
Не че искам да ви отчайвам или нещо, но не се надъхвайте много за второ класиране за елитните гимназии. Всички вече са си напълнили паралелките с ученици, приети още на първото. Евентуално остава вариант да бъдат освободени някакви единични бройки.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Здравейте (отново)искам да ви попитам нещо. Моят бал е точно 33 и много искам да ме приемат във 2-ра АЕГ или 1-ва АЕГ според вас имам ли шанс да вляза там на 2-ро класиране??
![]()
днес ходих до 2аег и най-ниския бал за момичета беше 33.370 (приблизително) на мен лично не ми се вярва да го свалят до точно 33 , но пък може да извадиш късмет и да те приемат ( аз лично ти го пожелавамм) ,доколкото за 1 аег май даже е по-висок ,но нищо не ти пречи да опиташ
късметтт
Благодаря за информацията.
И по принцип баловете за 2-ро класиране падат с около половин ед. поне през 2011 и 2010 год. е било така не се знае за тази година как ще е, но все пак..![]()
И аз съм в Богоров , но с бизнес администрацияСтрахотно училище е !
2aeg ili 7mo (sofia) ??????
ЖЕНСКО СЪМ ! ;д
за 2аег не е ли най -ниският 33,392 и аз ходих да гледам...а кажете с бал 33,108 мислите ли че на второ класиране имам шанс като за 1во бала за моята паралелка е бил 33,392 ???? моляви кажете си мненията ...![]()
![]()
Някой приет в 134 "Димчо Дебелянов" ?![]()
allyxoxo,аз с ФЕ;АЕ;БЕЛ![]()
Последно редактирано от bate_en4o : 06-27-2012 на 17:04