- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Хихх //
Може .. аз понеже всичко си носех и направо дадох всичко необходимо ;дд Само униформата ми липсва ,ама нз кога ще ходя да си я поръчвам ..
Та ,, да питам нещо ..
Някой да е пазарувал от bonitastyle.com ? От там трябва да си поръчам униформата , но не съм сигурна ,че е точно тази .. Да им се обадя да ги питам ? ;дд
От предишното училище пазарувахме от там. Лично аз не харесвах униформата, защото ми беше голяма, а и платихме към 100лв. Хубаво бяха направени, но директорката избра доста лоша комбинация - пола, тениска, пуловер, шал и чорапи за момичета, за момчета - панталон, тениска, пуловер, вратовръзка.
някой във Варненска търговска гимназия "Г. С. Раковски" ? Нека пише на ЛС този, който е приет там и пишете с каква специалност сте !!
Вярвай в мечтите си !
А онлайн ли си казваш мерките , или може да отидеш на място да те премерят ?
При нас бяха дошли от фирмата, иначе в класа имаше нови деца и те трябваше да ходят до Бонита, за да им вземат мерки.
Аха , ясноБлагодаря
Ти в кое у-ще си ?
Учих в 118 СОУ, квартално училище за съжаление..сега съм в НПМГ с биология и немски![]()
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%82%D0%B5 - Пишете тук ,ако сте решили да се записвате някъде ,за да няма десетки теми по един и същи въпроc
Дамм
Ти в немската ли беше?
Добре де .. само аз ли не съм доволна от това къде съм приета?![]()
И аз , споко![]()
К'во ти пукаГоляма работа .. аз се примирих ..
![]()
Я сега всички ръчички горе, за тези, които ще носят униформа от 15 септември.
Вдигам си ръцетее хаха
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ръчички горее !!
Винаги съм си мечтала да ходя с униформаТъпото е ,че само елечето и ризата са задължителни , а аз исках цялата .. Но няма да съм единствената с поличка
![]()
Аз не знам дали ще съм с униформа на 15, макар, че ще ми е по-яко ако я нося всеки ден.. ;д
tattoobitch, и аз не съм се примирила .. като няк'ъв депресант съм.
Моята ще е с пола. Сега ще постна снимка.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."