Ха-ха Значи са я приели на 2-ро класиране
Първоначално написано от Xriis.. Ха-ха Значи са я приели на 2-ро класиране Не, на 3то
Първоначално написано от SunT Не, на 3то Упорити хора .. аз не бих рискувала за 3-то Браво на нея .. добре ,че не е в моето ;дд
Първоначално написано от Xriis.. Упорити хора .. аз не бих рискувала за 3-то Браво на нея... +1 Пък и как за бога остават места в Испанската на трето класиране... Все пак това е доста елитно у-ще.
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Първоначално написано от kalito126 +1 Пък и как за бога остават места в Испанската на трето класиране... Все пак това е доста елитно у-ще. Сигурно правят като теб .. записват се на 2-ро за английската паралелка и оставят място за 3-то класиране
Първоначално написано от Xriis.. Сигурно правят като теб .. записват се на 2-ро за английската паралелка и оставят място за 3-то класиране Сигурно... И все пак това ме ядосва.
Първоначално написано от kalito126 +1 Пък и как за бога остават места в Испанската на трето класиране... Все пак това е доста елитно у-ще. Имаше места във всички елитни гимназии без 91 НЕГ. (:
Първоначално написано от perry_the_platypus Имаше места във всички елитни гимназии без 91 НЕГ. (: ти в 133 ли влезе?
Първоначално написано от kalito126 ти в 133 ли влезе? Да.
Правила