.
Отговор в тема
Страница 76 от 96 ПървиПърви ... 266672737475767778798086 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 2385
    От училището трябва да са казали кога ще правят родителска или кога ще обяват. Аз като се записвах казаха, че ще обявят някъде около 10 септември. Но това е за моето даскало.

Някой за ТУЕС ?!?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Мойто даскало въобще не очаквам да си обнови сайта за родителската. Тия дни трябва да ходя да си взема униформата, че сигурно вече е готова.
    Нещо плътно ми е лигаво и чалгаджийско. И дано само ми се получат нещата, че живот и здраве след нова година ще замина за седмица в Лондон, само трябва да се види дали ще е зимната или пролетната ваканция.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Абе аз не разбрах на 15 или на 17 септември ще бъде първият учебен ден?
    Иначе на мен вече ми писна от лятото,искам да започвам училище,но има
    вероятност да остана без униформа за 15 септември и това много ме притеснява
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Здравейте, някой от Русе?
    Иначе аз не съм за осми клас.
    Знам какво ви е, сигурно сте притеснени за новия клас, първия учебен ден и т.н. ..
    И аз бях.
    Спокойно, не е толкова страшно. В първите дни е странно с новия клас, но после свиквате и е супер! Дори накрая ще имате чувството, че сте познавали тези хора през целия си живот.

Осми клас наистина е супер. Изживейте си го на max!

Супер фен Аватара на weheartiit
    Новичка съм и за първи път ще ви пиша в темата.
    Приеха ме в ГРЕ "Г.С.Раковски" ,Бургас - испански език.
    От книгите ,които ни дадоха нищичко не съм прочела,защото ме е хванал голям мързел,
    а и като се замисля ще се подготвям направо през годината.
    Като разгледах страниците имам чувството,че само на мен
    не ми се почва училище ;д Дори не се вълнувам,че ще съм в ново
    искам си още ваканция,макар че и тя вече омръзва.
    Познавам 3-4 човека ,които ще учат в моето училище и се надявам и другите
    с които тепърва ще се запозная да са приятни колкото тях . (е поне по първото ми впечатление)
    Аз искам да ви питам нещо друго .... с какво ще сте облечени на първия учебен ден (ако сте измислили де)
    защото аз си мисля,че ако отида "по-така" нагласена ще ме сметнат за кифла,ако пък сложа тениска и дънки - някак
    си ми се струва не достатъчно,а искам да направя добро впечатление като зайче.

Цитирай Първоначално написано от awe_mahaise Виж мнението
    Някой за ТУЕС ?!?
    Аз съм 2-ра година в ТУЕС. Радвам се, че има някой и за там, хаха
    С колко бал влезе?

Цитирай Първоначално написано от factotum Виж мнението
    ФЕГ "Антоан дьо Сент - Екзюпери" Пловдив, Чуждоезиков, ФЕ
    Ееееееее, най-накрая да видя някой във френската.. ФБ, нещо, имаш ли?

Aaa, btw, съжалявам за глупавия въпрос, но на родителската среща трябва ли да ходя с родителите си?!

от доста време не съм писала тук ^_^
    та, общо взето ваканцията вече свършва и трябва да се позамисля вече за училище, колкото и да не ми се иска ;д
    за първият ден не съм измислила още какво ще нося, тъй като ще ходя да си купувам дрехи скоро. ще трябва да си купувам и чанта, училищни пособия, etc. с една приятелка вече се уредихме кога да си вземем вратовръзките + значките.
    общо взето, тва е от мен ;дд

някой заек в 32-ро??

Абе на мен нищо не са ми казвали за родителска среща, нито на някой който познавам от новото ми даскало.Дали сайта на училището ще бъде обновен и някъде да пише кога ще е ?

И аз това се питам нищо не са ми казвали само ми казаха за униформа друго нищо

Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от Djenka Виж мнението
    Здравейте, някой от Русе?
    Иначе аз не съм за осми клас.
    Знам какво ви е, сигурно сте притеснени за новия клас, първия учебен ден и т.н. ..
    И аз бях.
    Спокойно, не е толкова страшно. В първите дни е странно с новия клас, но после свиквате и е супер! Дори накрая ще имате чувството, че сте познавали тези хора през целия си живот.

Осми клас наистина е супер. Изживейте си го на max!
    Аз : )
    : ))

Град
    България
    Толкова ми се ходи на училищее :3 Обаче ме е страх от първия учебен ден..Вие как се чувствате?Ходи ли ви се или още сте на вълна ваканция?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Толкова ми се ходи на училищее :3 Обаче ме е страх от първия учебен ден..Вие как се чувствате?Ходи ли ви се или още сте на вълна ваканция?
    И аз се чувствам по същия начин

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Ходи ми се многоо, нямам търпение, но и се притеснявам доста..
    Come on skinny love just last the year...

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от cookie78 Виж мнението
    Ходи ми се многоо, нямам търпение, но и се притеснявам доста..
    Нормално.Нови съученици,нови учители..

Ваканцията си я изкарвам мега яко и не изкам да свършва но няма как ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Мисля, че още от първия учебен ден трябва да си с униформа, на родителската ще кажат.
    Леле , верно ли ? А дано да не бъдем ..

Иначе родителската ни е на 10-ти . Ние ще отидем с една приятелка , пък ако ни изгонят ще се помотаем ,докато излязат родителите Ъмм .. Поръчах си униформа ! Не била толкова зле ,колкото си мислех . Даже ми хареса , имам чувството ,че изглеждам много интелигентна с нея Само сако не си поръчах ,защото е много странно и ми се струва несъразмерно и всъщност е така . Взех си панталон , поличка , ризки , елечета + фишу , вратовръзка и 2 значки . Обаче май ще се окаже ,че ще станат след 15 .. Казаха да се обадим на 10-ти ,пък ако имали ,имали .. А дано
    Трябва да си купувам и уч. принадлежности , обаче нз кога .. Взех си химикалки , коректор (А може ли да го ползвам ? ;д) и там острилка , гума и ей такива дреболий . Утре ще потърся да си взема чанта и флашка ..

Едно въпросче ;д
    С каква чанта ще ходите ? [С раница на гръб - с две рамена , с едно рамо ; С торбичка (онези с въженцето ) ; С пазарска (онези,дето се носят на обратната страна на лакътя ; С овчарска (тези настрани) ; С дамска чанта ] ?

Град
    България
    Xriis , мисля че е задължително на първия учебен ден да сте с униформи Нищо ли не са ви казали от училище?Може би на родителската да ви кажат със сигурност

Голям фен
    Xriis , мисля че е задължително на първия учебен ден да сте с униформи Нищо ли не са ви казали от училище?Може би на родителската да ви кажат със сигурност
    Ужас .. а аз толкова мислех какво да облека

Мм .. не ,не са ни казали .
    Най-вероятно ще го направят на род. среща .. Ако не го кажат ще кажа на баща ми да ги пита

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Нормално.Нови съученици,нови учители..
    Нещо май повече се спичам от съучениците
    Come on skinny love just last the year...

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от cookie78 Виж мнението
    Нещо май повече се спичам от съучениците
    И аз така..Имам чувството,че никой няма да ме хареса и ще бъда пълен outsider.На всичко
    от горе съм нисичка и умирам от ужас да не ми се подиграват много..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Аз си взех униформата. Тия дни трябва да се снимам с нея, че да се изтипосам да ме видите. Трябва да купувам 1572962 неща, едно от които е чанта - обикалям като гламава магазините и нищо не мога да си харесам. Дано скоро заредят стока, че да се уредя и аз с нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си