- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
От училището трябва да са казали кога ще правят родителска или кога ще обяват. Аз като се записвах казаха, че ще обявят някъде около 10 септември. Но това е за моето даскало.
Мойто даскало въобще не очаквам да си обнови сайта за родителската. Тия дни трябва да ходя да си взема униформата, че сигурно вече е готова.
Нещо плътно ми е лигаво и чалгаджийско. И дано само ми се получат нещата, че живот и здраве след нова година ще замина за седмица в Лондон, само трябва да се види дали ще е зимната или пролетната ваканция.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Абе аз не разбрах на 15 или на 17 септември ще бъде първият учебен ден?
Иначе на мен вече ми писна от лятото,искам да започвам училище,но има
вероятност да остана без униформа за 15 септември и това много ме притеснява![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Здравейте, някой от Русе?
Иначе аз не съм за осми клас.
Знам какво ви е, сигурно сте притеснени за новия клас, първия учебен ден и т.н. ..
И аз бях.![]()
Спокойно, не е толкова страшно. В първите дни е странно с новия клас, но после свиквате и е супер! Дори накрая ще имате чувството, че сте познавали тези хора през целия си живот.
Осми клас наистина е супер. Изживейте си го на max!![]()
Новичка съм и за първи път ще ви пиша в темата.
Приеха ме в ГРЕ "Г.С.Раковски" ,Бургас - испански език.
От книгите ,които ни дадоха нищичко не съм прочела,защото ме е хванал голям мързел,
а и като се замисля ще се подготвям направо през годината.
Като разгледах страниците имам чувството,че само на мен
не ми се почва училище ;д Дори не се вълнувам,че ще съм в ново
искам си още ваканция,макар че и тя вече омръзва.
Познавам 3-4 човека ,които ще учат в моето училище и се надявам и другите
с които тепърва ще се запозная да са приятни колкото тях .(е поне по първото ми впечатление)
Аз искам да ви питам нещо друго .... с какво ще сте облечени на първия учебен ден (ако сте измислили де)
защото аз си мисля,че ако отида "по-така" нагласена ще ме сметнат за кифла,ако пък сложа тениска и дънки - някак
си ми се струва не достатъчно,а искам да направя добро впечатление като зайче.![]()
Aaa, btw, съжалявам за глупавия въпрос, но на родителската среща трябва ли да ходя с родителите си?!![]()
от доста време не съм писала тук ^_^
та, общо взето ваканцията вече свършва и трябва да се позамисля вече за училище, колкото и да не ми се иска ;д
за първият ден не съм измислила още какво ще нося, тъй като ще ходя да си купувам дрехи скоро. ще трябва да си купувам и чанта, училищни пособия, etc. с една приятелка вече се уредихме кога да си вземем вратовръзките + значките.
общо взето, тва е от мен ;дд
Абе на мен нищо не са ми казвали за родителска среща, нито на някой който познавам от новото ми даскало.Дали сайта на училището ще бъде обновен и някъде да пише кога ще е ?
И аз това се питам нищо не са ми казвали само ми казаха за униформа друго нищо
Толкова ми се ходи на училищее :3 Обаче ме е страх от първия учебен ден..Вие как се чувствате?Ходи ли ви се или още сте на вълна ваканция?![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Ваканцията си я изкарвам мега яко и не изкам да свършва но няма как ..
Леле , верно ли ?А дано да не бъдем ..
Иначе родителската ни е на 10-ти . Ние ще отидем с една приятелка , пък ако ни изгонят ще се помотаем ,докато излязат родителитеЪмм .. Поръчах си униформа ! Не била толкова зле ,колкото си мислех . Даже ми хареса , имам чувството ,че изглеждам много интелигентна с нея
Само сако не си поръчах ,защото е много странно и ми се струва несъразмерно и всъщност е така . Взех си панталон , поличка , ризки , елечета + фишу , вратовръзка и 2 значки . Обаче май ще се окаже ,че ще станат след 15 .. Казаха да се обадим на 10-ти ,пък ако имали ,имали .. А дано
Трябва да си купувам и уч. принадлежности , обаче нз кога .. Взех си химикалки , коректор (А може ли да го ползвам ? ;д) и там острилка , гума и ей такива дреболий . Утре ще потърся да си взема чанта и флашка ..
Едно въпросче ;д
С каква чанта ще ходите ? [С раница на гръб - с две рамена , с едно рамо ; С торбичка (онези с въженцето) ; С пазарска (онези,дето се носят на обратната страна на лакътя ; С овчарска
(тези настрани) ; С дамска чанта ] ?
Xriis , мисля че е задължително на първия учебен ден да сте с униформиНищо ли не са ви казали от училище?Може би на родителската да ви кажат със сигурност
![]()
Аз си взех униформата. Тия дни трябва да се снимам с нея, че да се изтипосам да ме видите. Трябва да купувам 1572962 неща, едно от които е чанта - обикалям като гламава магазините и нищо не мога да си харесам. Дано скоро заредят стока, че да се уредя и аз с нещо.