.
Отговор в тема
Страница 81 от 96 ПървиПърви ... 317177787980818283848591 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 001 до 2 025 от общо 2385
    Изтеглих си преди няколко дни списъка с учебниците на моето училище, но кога аджеба се купуват ?! Братовчедите ми викат изчакай да ти кажат със сигурност дали са това учебниците, че да не вземеш грешни... И сега се чудя, да не се окаже, че само аз съм без учебници на 18ти като вече учим. А за бележниците докога ли е срока ? Те май можеше и по-късно... Почти нищо нямам купено, освен униформени дрехи. На 17ти ще се купува и прави всичко, както винаги става с нашето семейсто .

Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    Изтеглих си преди няколко дни списъка с учебниците на моето училище, но кога аджеба се купуват ?! Братовчедите ми викат изчакай да ти кажат със сигурност дали са това учебниците, че да не вземеш грешни... И сега се чудя, да не се окаже, че само аз съм без учебници на 18ти като вече учим. А за бележниците докога ли е срока ? Те май можеше и по-късно... Почти нищо нямам купено, освен униформени дрехи. На 17ти ще се купува и прави всичко, както винаги става с нашето семейсто .
    И аз така

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Аз си имам всичко - дрехи , тетрадки и др пособия Учебниците ще си ги получа в понеделник (sun) Много ми се учи ,ама като знам ,че бързо ще ми омръзнее Бай дъ уей - Ще купувате ли цвете ?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Вие луди ли сте бе, какво цвете

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Вие луди ли сте бе, какво цвете
    Че да се подмажете на даскала

Да не съм в първи клас, че да се подмазвам?

Първолаците не се подмазват !

Уахооо,в тая немска най-накрая извадиха списъците за класовете.От три дена ходя да проверявам,направо ми беше писнало.Аз съм 8ж клас.Не вярвах,че в последната паралелка ще се падна,хаха.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от the_world_around_me Виж мнението
    Аз си имам всичко - дрехи , тетрадки и др пособия Учебниците ще си ги получа в понеделник (sun) Много ми се учи ,ама като знам ,че бързо ще ми омръзнее Бай дъ уей - Ще купувате ли цвете ?
    Да ,ще купувам цвете-в ново у-ще съм.

Е, мисля да взема цвете на класната (предполагам ще е жена). Все пак на ново място... Някакъв букет, нито скъп, нито евтин. 5-6 лв някъде, вероятно . А и като гледам снимките на предишния 8 клас те са носели .

И аз съм така, относно ученето. А иначе, също ще купувам цвете, да покажа, че идвам с мир (в ново училище ще съм).

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Преди около седмица разбрах, че класната ми ще е жена. Не, няма да нося букет

Голям фен
    Софианци, помагайте. На коя спирка трябва да сляза с метрото, ако искам да се озова някъде около Сердиката/The mall съответно?
    Май до The mall няма удобен транспорт с метрото , до сердика също . Всъщност не знам Представа си нямам .. Не съм добре с метрото . Аз си ходя с автобусче .. С 1-ца/6-ца до мола и с 9-ка/72 до сердика .. Виж в нета ,трябва да пише ..

Супер фен Аватара на weheartiit
    Как ви минава последния ден от вакнцията?
    Аз лично изобщо не искам да е утре и съм в носталгично настроение.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    По-възможно най-тъпия начин.Днес щях да ходя в София ,ама се прецакаха нещата xD В Плевен е някакво мн потиснато времето ,аз също ,пък и утре е 1-вият учебен ден ... Никак няма да се глася ,най-много да си изправя косата

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl Виж мнението
    Уахооо,в тая немска най-накрая извадиха списъците за класовете.От три дена ходя да проверявам,направо ми беше писнало.Аз съм 8ж клас.Не вярвах,че в последната паралелка ще се падна,хаха.
    Аз съм 8ми "б". Бтв как се казваш? Може да сме се запознали

Голям фен Аватара на pepa97
    Е, мисля да взема цвете на класната (предполагам ще е жена). Все пак на ново място... Някакъв букет, нито скъп, нито евтин. 5-6 лв някъде, вероятно . А и като гледам снимките на предишния 8 клас те са носели .
    5-6 лв.?!?Много пари бе,и то този букет ще увяхне за един ден ..Аз днес взех от 3,50 лв. лилиум-хубав е и се надявам да издържи до утре здрав-все пак съм го сложила във вода ,ама знам лии..

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    5-6 лв.?!?Много пари бе,и то този букет ще увяхне за един ден ..Аз днес взех от 3,50 лв. лилиум-хубав е и се надявам да издържи до утре здрав-все пак съм го сложила във вода ,ама знам лии..
    Амии аз мисля да го взимам утре. То пътя до града е половин час с кола и дано ми остане време. Слава богу, недалеч от училището има пазар за зеленчуци и цветя. Ще го занеса свеж. А цената зависи, в предишния ми град взимах най-често хризантеми за 3-4 лв, ще видя там как са цените и ще взема нещо, което да изглежда добре. Не мога да ти кажа дали ще издържи, аз винаги ги взимам същия ден. Чувала съм за слагане на захар във водата, но не мога да ти кажа със сигурност, потърси в нета нещо по въпроса.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Много тъпо . Времето е пълен ужас и ми е някакво - никакво . Прочетох си произведенията днес от учебника по литература (които не бях чела) и мисля да си преговоря малко по мат. . По-късно ще минавам да взимам цвете на класния . И това . А гадното време ми обърка изцяло, каквито и да било планове ..

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    И мене ми е носталгично..
    И трябва да купя цвете, ама днеска ли..пък утре ше има ли отворени 'цветарници'..
    Come on skinny love just last the year...

Какви са тия цветя, букети за по 3-4 лв, бе !? Аз си мислех, че моя град е извън цивилизацията и въпреки това 10-12лв за нещо прилично и що годе нормално на вид не ти мърдат.

^ Има, има, зависи къде търсиш, ако е от цветарски магазин е по-скъпо, но аз си ги взимам от малки цветни пазарчета. Там има конкуренция, а и кой ще си купи букет за 10лв, аз винаги съм взимала 3-4-5 лв, предишните ми съученици правеха същото и за учителка, която не познавам й стига и толкова. По-добре ли е да не занеса въобще !?

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Какви са тия цветя, букети за по 3-4 лв, бе !? Аз си мислех, че моя град е извън цивилизацията и въпреки това 10-12лв за нещо прилично и що годе нормално на вид не ти мърдат.
    И аз се учудих от тези 3-4 лева. На мен до сега не ми излизат под 15 лева. Аз мислех да купя утре букета, но най-вероятно няма да има отворени цветарници по това време...

По-добре ли е да не занеса въобще !?
    И като не занесеш, голяма работа. Сякаш учителката ти специално ще те помни дали си и подарила букет някога.
    Аз няма да нося. Не мога да се занимавам с глупости.

Супер фен Аватара на weheartiit
    И при нас няма такова нещо.Букет под 10 рядко се намира,нямаме такива цветни пазарчета.Иначе аз май ще съм без букет.Днеска не взех,утре едва ли ще намеря сутринта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си