- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Изтеглих си преди няколко дни списъка с учебниците на моето училище, но кога аджеба се купуват ?! Братовчедите ми викат изчакай да ти кажат със сигурност дали са това учебниците, че да не вземеш грешни... И сега се чудя, да не се окаже, че само аз съм без учебници на 18ти като вече учим. А за бележниците докога ли е срока ? Те май можеше и по-късно... Почти нищо нямам купено, освен униформени дрехи. На 17ти ще се купува и прави всичко, както винаги става с нашето семейсто.
Аз си имам всичко - дрехи , тетрадки и др пособияУчебниците ще си ги получа в понеделник (sun) Много ми се учи ,ама като знам ,че бързо ще ми омръзнее
Бай дъ уей - Ще купувате ли цвете ?
Уахооо,в тая немска най-накрая извадиха списъците за класовете.От три дена ходя да проверявам,направо ми беше писнало.Аз съм 8ж клас.Не вярвах,че в последната паралелка ще се падна,хаха.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Преди около седмица разбрах, че класната ми ще е жена. Не, няма да нося букет![]()
Как ви минава последния ден от вакнцията?
Аз лично изобщо не искам да е утре и съм в носталгично настроение.![]()
Амии аз мисля да го взимам утре. То пътя до града е половин час с кола и дано ми остане време. Слава богу, недалеч от училището има пазар за зеленчуци и цветя. Ще го занеса свеж.А цената зависи, в предишния ми град взимах най-често хризантеми за 3-4 лв, ще видя там как са цените и ще взема нещо, което да изглежда добре. Не мога да ти кажа дали ще издържи, аз винаги ги взимам същия ден. Чувала съм за слагане на захар във водата, но не мога да ти кажа със сигурност, потърси в нета нещо по въпроса.
![]()
Много тъпо . Времето е пълен ужас и ми е някакво - никакво. Прочетох си произведенията днес от учебника по литература (които не бях чела) и мисля да си преговоря малко по мат. . По-късно ще минавам да взимам цвете на класния . И това . А гадното време ми обърка изцяло, каквито и да било планове ..
И мене ми е носталгично..
И трябва да купя цвете, ама днеска ли..пък утре ше има ли отворени 'цветарници'..
Come on skinny love just last the year...
Какви са тия цветя, букети за по 3-4 лв, бе !? Аз си мислех, че моя град е извън цивилизацията и въпреки това 10-12лв за нещо прилично и що годе нормално на вид не ти мърдат.
^ Има, има, зависи къде търсиш, ако е от цветарски магазин е по-скъпо, но аз си ги взимам от малки цветни пазарчета. Там има конкуренция, а и кой ще си купи букет за 10лв, аз винаги съм взимала 3-4-5 лв, предишните ми съученици правеха същото и за учителка, която не познавам й стига и толкова. По-добре ли е да не занеса въобще !?![]()
И при нас няма такова нещо.Букет под 10 рядко се намира,нямаме такива цветни пазарчета.Иначе аз май ще съм без букет.Днеска не взех,утре едва ли ще намеря сутринта.