- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Имаме си ново момиче в класа . Казва се Лили ,точно като менСега сме 27 човека в класа ..... Много е срамежлива и е дръпната - 50 % от класа са същите
Последно редактирано от the_world_around_me : 09-20-2012 на 18:58
Аз още не знам към коя групичка да се причисля..
Пък и още не си познавам много класа..
Ще видим по-късно къде ше се дяна![]()
Come on skinny love just last the year...
the sniper guy пиши на лично да се запознаем, че сме от едно даскалоАко случайно не се познаваме
Е с парково ли бяхте? btw аз съм 8а
![]()
П.С. Навсякъде се почва от азбуката.
Да, наистина навсякъде се почва от азбуката, защото може да има нови деца, които да не са учили преди английски. Абе общо взето всичко мина много добре, но и аз не знам към коя групичка да се причисля. По английски е много интересно (защото все още нещата са много лесни), но после като стане Ноември-Декември фалл .. Ааа, и имам всеки ден 4 часа АЕ![]()
Ааа, днеска имам 3 блока (по 80 мин.) АЕ![]()
Здравейте, някой може ми да ми даде някаква информация или нещо по изобразително, защото не знам НИИЩО, а ще правим входно![]()
Ще имам първата си контролна по испански в понеделник и имам да науча около 300 думи от които само 36 ще бъдат на теста (да ама като госпожата не каза кои точно) ;х Хич не искам да идва понеделник.Още не съм се опознала с целия клас.Знаем си имената,но бих искала да се сближа повече с някой хора,но ...
Ние имаме всеки ден контролно по ИЕ![]()
В понеделник и ние ще имаме , но по-сериозно - с диктовка на думи май(Сложно , в сравнение с тези през седмицата)
И ние имаме да пишем към 300 думи , пишем ги по 4 реда . Трябва да пиша и към 20 глагола - спрегнати по 50 пътиЩе се разкатая от писане днес . А вчера написах 100+ думи (по 4 реда , приблизително 40 пъти - около 4000 думи)
![]()
Аз иначе като че ли се насочих към хората , които са ми по-приятни . Направила съм си мнение за всички ,но все пак не ги познавам достатъчно . А и в класа ми има хора от бившия клас , та принципно съм си с тях .
А вие направихте ли входните нива ?
Искам да ви попитам какво мислите за 157 Гимназия с изучаване на чужд език "Сесар Вайехо" - II-ра испанска гимназия ?
Не знам как така изведнъж станах любимка на класната, та постоянно ме хвали и само аз съм и в устата. Всичките момичета от класа вече ме гледат на кръв. А единственото момче от класа говори само с мен и това допринася ..
![]()
Oхх,утре ми е ОТВРАТИТЕЛНА програмата.Два часа математика,един български и четири немски.УжасТ !
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Съчувствия, bebzgirl![]()
Моята също е гадна за днес4 часа НЕ , БЕЛ , Математика и ФВС xD Като се има предвид ,че мразя физическо ,а по математика учителката никак не я разбирам ...
Ние имаме 4 часа испански , 1 час разговорен испански и ИТСупер програма
![]()
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...82071512_n.jpg
'те ни бе.В ляво съм аз. Айде, смейте ми се на униформите.
Утре имам диктовка по английски, в петък - тест. И целия първи срок ще бъде така.
Господина по български е суперррр заблудения. Влиза в час, каза, че ще ни даде въпросите от входното, ние му се хилим. Той вика "Ама не ми се смейте, аз няма да ви кажа отговорите"И така мина целия час - ~10 минути записки за въпросите, останалото разговори, щото ни мързеше да пишем правила за препинателни знаци.
Входно имам в сряда по информационни, по музика май също е тогава (!?) По математика и български - другата седмица.
Някой беше ли на Кока Кола хепи енерджи тур-а? Да сподели, дали му е харесало, че аз нещо не го одобрих. Много реклами, много комерсионализъм, много очаквания, а слабо откъм изпълнения....
Последно редактирано от FuckingFreak : 09-24-2012 на 16:19
Леле .. къде е отишла темата ?
Къде сте ? Ще не пишете?
Аз вече се изчерпах , днес ще имаме тест - спрягане на глаголи . Входните са ни на 4-ти и 9-ти .. Хм .. Учим много по испански , има и много домашниBtw - вече имаме 3-ма в класа ,които са с 1-ва точка наказание
При 3 се гони
. Той класния каза ,че много бързо се правят - като закъснееш за някой час и хайде още една точка и още малко и .. аут
![]()
Като цяло ,обаче съм доволна . Почвам страшно да харесвам г-жата по ИЕ . Осъзнавам ,че наистина многото писане ме учи . Също така осъзнах , че да вярваш на клюки е просто .. тъпо![]()
Утре имам писмено изпитване по АЕ![]()
На първата диктовка по английски имам 6. По български на входното май се изложих, а по информационни се надявам на 5...