.
Отговор в тема
Страница 95 от 96 ПървиПърви ... 4585919293949596 ПоследнаПърви
Резултати от 2 351 до 2 375 от общо 2385
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    О, да, още малко и кефът идва. :Д
    Не съм сигурна дали съм оформена по всички предмети. На нас учителите ни казаха, че ще нанасят оценката от изпитите като текуща и след това ще ни оформят, при вас така ли е?
    Ъм, ти не си за нашата тема.

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Според мен повечето учители по БЕЛ нещо не са много добре. Наща ни обяснява веднъж 2 часа как гледала "Преди обед" и там показали, че растенията могат да смятат. Пък друг път ни разказваше цял час къде големия и син си слагал пиърсинги като млад.
    Аз съм при много добра учителка ^^ И днеска се замислих.. На нашия клас са се паднали най-добрите учители (:
    Моите класни минаха. БЕЛ - 4,5 ; Математика - 5,25 ; Английски - 5,52. И по добре можех да се справя ако се бях напънала малко повече тази година, ама станалото - станало.
    А до скоро бях единствената във випуска с 6 на изпитване по химия на листче Днес ги върнаха и на някои други и вече не съм само аз, но все пак да се похваля
    А всъщност само аз ли в тая тема съм в професионална и уча предметите и от миналата година ?

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    А всъщност само аз ли в тая тема съм в професионална и уча предметите и от миналата година ?
    В кое училище учиш?
    SunT учи в професионална също.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Заглавието ви е виновно почнахме да се бъркаме вече

Град
    София
    СГСАГ
    А също тези дни се бях замислила за вълнението когато бях седми клас. Един ден с една приятелка отидохме до бъдещото ми училище и все едно отивах в рая, такова беше вълнението Ще ми се и сега да е така Но нещата се променят е като започнеш да учиш

Мега фен Аватара на Зайче..
    Пък друг път ни разказваше цял час къде големия и син си слагал пиърсинги като млад.
    АХАХАХАХАХАХАХ
    и при нас учителите по БЕЛ са много изхакани
    едната дава на учениците да си проверяват контролните и сами да си поставят оценки, другата пише двойки на поразия само звук да издадеш.. абе изобщо много зле положението
    http://ask.fm/iwwkaa

Добре че някой загря

Може ли някой да ми изясни нещо : Езиковите си карат матеряла с година назад,ама в 12 клас на всички ДЗИ-тата са еднакви (т.е за втората матура,ако са избрали един и същ предмет). В кой момент Езиковите настигат професионалните по матерял (Биология,Хими,Фисика и т.н.)?

Цитирай Първоначално написано от WPotter Виж мнението
    Може ли някой да ми изясни нещо : Езиковите си карат матеряла с година назад,ама в 12 клас на всички ДЗИ-тата са еднакви (т.е за втората матура,ако са избрали един и същ предмет). В кой момент Езиковите настигат професионалните по матерял (Биология,Хими,Фисика и т.н.)?
    *материАл *фиЗика

Не караме с една година назад, по някое време ги настигаме (11-12 клас).
    Иначе ^Химия*
    Леко си пропуснала часовете по БЕЛ, виждаме, хахаха.
    Последно редактирано от perry_the_platypus : 06-01-2013 на 17:58

Аха ясно...
    хахх..все още не мога да проумея що съм написала Физика със с и Химия без я...изтъпявам :d
    Последно редактирано от WPotter : 06-01-2013 на 15:12

Ей, къде се загубихте?! (:
    Успеееех на всички, които имат изпит по чужд език утре! Не се притеснявайте, надявам се всички да имаме отличен резултат. Успех и на всички, които имат после и устен изпит, хаха.

Мега фен Аватара на Зайче..
    драсте :3
    значи въпроса ми е следния :
    понеже останах на изпит по история и изпита ми е утре, някой има ли идея дали ще ни дадат тест с отговори и ограждане или ще трябва да пишем по дадена тема ?
    http://ask.fm/iwwkaa

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Ей, къде се загубихте?! (:
    Успеееех на всички, които имат изпит по чужд език утре! Не се притеснявайте, надявам се всички да имаме отличен резултат. Успех и на всички, които имат после и устен изпит, хаха.
    Моя устен беше вчера.. Неприятно чувство

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    драсте :3
    значи въпроса ми е следния :
    понеже останах на изпит по история и изпита ми е утре, някой има ли идея дали ще ни дадат тест с отговори и ограждане или ще трябва да пишем по дадена тема ?
    Отиваш при този, който ти преподава и искаш конспект. От него си учиш темите. Изпитът е писмен, проверява се от комисия. Всеки член на комисията ти пише оценка и накрая се съгласува обща такава. В общи линии изпитът е различен в зависимост от този, който те е оставил на поправителния. Т.к. той трябва да изготви изпита. Отиваш и питаш, те са задължени да отговорят.

Моя устен беше вчера.. Неприятно чувство
    Аааа, моя е в Петък. Какво ви съдържаше изпита?

Цитирай Първоначално написано от tiredofyou Виж мнението
    Орална любов ли правите на тоя устен
    Mного забавен или?

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Моя устен ще е в понеделник и добре ,че имам още малко време.Аз съм с немски и имаме 1 тема ,по която да говорим(по избор за г/д 2 мин ) и после ще теглим 1 от 10 теми които са ни избрали госпожите ,които ще ни изпитват.Ние ги знаем и просто трябва да се подготвим за тях и отново да говорим в рамките на 2 мин като учителите могат да задават допълнителни въпроси. Доста ми е притеснено ... а за утре каквото стане ,не съм преговаряла почти нищо и цяла седмица съм така .

Цитирай Първоначално написано от the_world_around_me Виж мнението
    Моя устен ще е в понеделник и добре ,че имам още малко време.Аз съм с немски и имаме 1 тема ,по която да говорим(по избор за г/д 2 мин ) и после ще теглим 1 от 10 теми които са ни избрали госпожите ,които ще ни изпитват.Ние ги знаем и просто трябва да се подготвим за тях и отново да говорим в рамките на 2 мин като учителите могат да задават допълнителни въпроси. Доста ми е притеснено ... а за утре каквото стане ,не съм преговаряла почти нищо и цяла седмица съм така .
    В кое училище учиш?

Иначе ние имаме да правим презентация на тема по избор (10 минути) и диалог със съученик на една от 20 теми.

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    В ГПЧЕ Плевен ...като гледам вашето е по-гадничко

Аааа, моя е в Петък. Какво ви съдържаше изпита?
    Смисъл моят изпит беше за едни специални паралелки Leistungsklasse (където не искам да ходя бтв). Влизаш в една празна стая и има два чина обърнати един срещу друг. На единия стои комисията и отсреща стоиш ти. Има около 15-20 картинки и ти си теглиш една и почваш да говориш по нея. На мен ми се падна картинка свързана с Zukunft сиреч бъдещето. След като преценят, че няма какво повече да се каже по картинката (или по-точно, че ти няма какво повече да кажеш) започват да ти задават най различни въпроси. Свързани с теб, със случващото се в страната, с и интересите ти и т.н. Изпитът продължава 15 минути на човек

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    the_world_around_me - Мирела ли се казваш?
    И аз не съм преговаряла почти по нищо. Целият ни клас е така. Директорката ни каза, че устният изпит не е задължителен и никой няма да ходи на него. Демек само си правим теста + съчинението и айде на басейнче

Златко,карай аре заеби го.И аз не съм приета в лайстунгите и добре че,просто като се знам какъв съм мързел само за там бях.А картинките бяха повече от отвратителни.На мен ми се падна пеещ Обама,след това трябваше да говоря за хората с увреждания.Еваларка немци и по 2 те страшно много казах,най-интересната част бе за това как Обама е един известен джаз певец,хахахахах.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl Виж мнението
    Златко,карай аре заеби го.И аз не съм приета в лайстунгите и добре че,просто като се знам какъв съм мързел само за там бях.А картинките бяха повече от отвратителни.На мен ми се падна пеещ Обама,след това трябваше да говоря за хората с увреждания.Еваларка немци и по 2 те страшно много казах,най-интересната част бе за това как Обама е един известен джаз певец,хахахахах.
    Да не си Вики и тя го беше сбъркала с джаз певец А иначе аз не исках да ходя и дори да бях влязъл щях да се отпиша.

Град
    София
    Как мина писмения изпит?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си