- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Аз съм при много добра учителка ^^ И днеска се замислих.. На нашия клас са се паднали най-добрите учители (:
Моите класни минаха. БЕЛ - 4,5 ; Математика - 5,25 ; Английски - 5,52. И по добре можех да се справя ако се бях напънала малко повече тази година, ама станалото - станало.
А до скоро бях единствената във випуска с 6 на изпитване по химия на листчеДнес ги върнаха и на някои други и вече не съм само аз, но все пак да се похваля
![]()
А всъщност само аз ли в тая тема съм в професионална и уча предметите и от миналата година ?![]()
СГСАГ
А също тези дни се бях замислила за вълнението когато бях седми клас. Един ден с една приятелка отидохме до бъдещото ми училище и все едно отивах в рая, такова беше вълнениетоЩе ми се и сега да е така
Но нещата се променят е като започнеш да учиш
![]()
Може ли някой да ми изясни нещо : Езиковите си карат матеряла с година назад,ама в 12 клас на всички ДЗИ-тата са еднакви (т.е за втората матура,ако са избрали един и същ предмет). В кой момент Езиковите настигат професионалните по матерял (Биология,Хими,Фисика и т.н.)?
Не караме с една година назад, по някое време ги настигаме (11-12 клас).
Иначе ^Химия*
Леко си пропуснала часовете по БЕЛ, виждаме, хахаха.
Последно редактирано от perry_the_platypus : 06-01-2013 на 17:58
Аха ясно...
хахх..все още не мога да проумея що съм написала Физика със с и Химия без я...изтъпявам :d
Последно редактирано от WPotter : 06-01-2013 на 15:12
Ей, къде се загубихте?! (:
Успеееех на всички, които имат изпит по чужд език утре! Не се притеснявайте, надявам се всички да имаме отличен резултат. Успех и на всички, които имат после и устен изпит, хаха.
драсте :3
значи въпроса ми е следния :
понеже останах на изпит по история и изпита ми е утре, някой има ли идея дали ще ни дадат тест с отговори и ограждане или ще трябва да пишем по дадена тема ?
http://ask.fm/iwwkaa
Отиваш при този, който ти преподава и искаш конспект. От него си учиш темите. Изпитът е писмен, проверява се от комисия. Всеки член на комисията ти пише оценка и накрая се съгласува обща такава. В общи линии изпитът е различен в зависимост от този, който те е оставил на поправителния. Т.к. той трябва да изготви изпита. Отиваш и питаш, те са задължени да отговорят.
Моя устен ще е в понеделник и добре ,че имам още малко време.Аз съм с немски и имаме 1 тема ,по която да говорим(по избор за г/д 2 мин ) и после ще теглим 1 от 10 теми които са ни избрали госпожите ,които ще ни изпитват.Ние ги знаем и просто трябва да се подготвим за тях и отново да говорим в рамките на 2 мин като учителите могат да задават допълнителни въпроси. Доста ми е притеснено ... а за утре каквото стане ,не съм преговаряла почти нищо и цяла седмица съм така .
Смисъл моят изпит беше за едни специални паралелки Leistungsklasse (където не искам да ходя бтв). Влизаш в една празна стая и има два чина обърнати един срещу друг. На единия стои комисията и отсреща стоиш ти. Има около 15-20 картинки и ти си теглиш една и почваш да говориш по нея. На мен ми се падна картинка свързана с Zukunft сиреч бъдещето. След като преценят, че няма какво повече да се каже по картинката (или по-точно, че ти няма какво повече да кажеш) започват да ти задават най различни въпроси. Свързани с теб, със случващото се в страната, с и интересите ти и т.н. Изпитът продължава 15 минути на човек![]()
the_world_around_me - Мирела ли се казваш?
И аз не съм преговаряла почти по нищо. Целият ни клас е така. Директорката ни каза, че устният изпит не е задължителен и никой няма да ходи на него. Демек само си правим теста + съчинението и айде на басейнче![]()
Златко,карай аре заеби го.И аз не съм приета в лайстунгите и добре че,просто като се знам какъв съм мързел само за там бях.А картинките бяха повече от отвратителни.На мен ми се падна пеещ Обама,след това трябваше да говоря за хората с увреждания.Еваларка немци и по 2 те страшно много казах,най-интересната част бе за това как Обама е един известен джаз певец,хахахахах.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...