КАЖЕТЕ, Вие ЗА или ПРОТИВ сте това? Но честни бъдете...
Какво мислите за хората, които споделят много голяма част от личния си живот публично по форуми, като освен че пишат до най - малката подробност какво им се случва го подкрепят и със доста стабилен снимков материал? Имам предвид, защо и е на една бъдеща майка (освен да попита за нещо, което не разбира ) да има профил в БеГеМаМММММа и на всяка страница от темите да има снимка на 'пупата' и 'други нейни неща' и да е описано до най - малката подробност кой е мъжа и, къде ходят и т.н.? Защо и е на една бъдеща булка, отново освен по същите критерии като по - горе, да има профил в сайт, в който с непознати да споделя какво ли не за себе си и снимки, вместо да обърне внимание на близките си, които наистина ще покани на сватбата? Същото е и с другите представители.
Защо го правят? Защо има хора, които по цял ден стоян по форумите, вместо да излезнат на вън и да споделят тези неща с близките си и хората, ..."които ги обичат - прекрасните мъже, които имат и красиви шаферки и близки"(цитирам)?
Вие тук пишете, повечето анонимно и си правите мохабет, ако ви е скучно понякога и няма къде да излезете, но какъв е смисъла пред толкова потребители и анонимни четящи с по 1000 човека онлайн на ден да споделяш и снимки и какво ли още не?
против съм защото според мен такива хора търсят внимание и го правят за това, пълни са с комплекси и търсят комплиемтнри, бай дъ уей, ти ако си забелязал/а някоя хубава майка или булка видял/а ли си в такъв фореум? все пишат някакви кашалоти търсещи внимание...
Така е решил, така е направил. Аз лично избягвам да си попълвам данните Дори в даскало ако правим нещо от сорта на попълваме примерни бланки за нещо, винаги си сменям цифрите в ЕГН-то (по такъв начин, че пак е валидно) и на личната карта. Какво остава за нета ...
Аз съм против - най - големите утайки пишат по форумите и си пускат снимки, нормалните хора влизат - питат и бягат, ама има такива които за тях интернета е втор идом и им харесва да ги четат и гледат и да им пишат колко са красиви едва ли не... много съм засичала такива макар че само съм четяла
А това не е ли въпрос на личен избор? Имам предвид, ние нищо не можем да им кажем на тези хора. И да се опитаме - те няма да спрат.. Така че да си пишат, а вие им пропускайте темите просто.