- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за " Господари на ефира " ? Гледахте ли ги преди ?
Наесен ще ги пускат отново ,но в ефира на Нова ТВ ;d Аз много го харесвах предаването и с нетърпение го очаквам![]()
Само се подиграват с предаванията и изтъкват гафовете ..
Като водещи бяха само Рачков и Зуека беше мноого по-хубаво (т.е. много отдавна)
Някъде около септември месец ще започнат да го излъчват отново;d Няма търпение
Бе става.. Ама старите времена бяха къде-къде по-хубави.
Рачков разцепва иначе.
Последно редактирано от Colouring : 06-22-2012 на 09:12
Най-забавното предаванеМного се радвам, че ще продължи да се излъчва
![]()
И още какмного ми харесва и преди го следях редовно...Рачков и Мария доста добре се справеха като водещи, както и Зуека - не може да му се отрече!
Харесвам предаването, но и аз предпочитам "старата версия". Откакто започна "Пълна лудница", съвсем просташко стана и се превърнаха в гадняри, които само се подиграват, гаврят се и си избиват комплексите. С други думи - работеха само за пари. Нали заради тях Магърдич Халваджиян се скара с BTV? Дано като се върнат в Нова TV, където започнаха, всичко да си е както преди.
Наистина давам палче нагоре за Господарите!Много добро предаване и съм много щастлива, че отново се завръщат! И относно това, че се подиграват с хората. Те просто показват на едно място техните гафове, за да забавляват зрителите. Аз бих се смяла, ако ме подиграваха за нещо смешно - примерно, ако бях Бойко Борисов, щях много да се кефя, че ме наричат "феята на магистралите"! Поне като министър правя едно добро - развеселявам хората!
ЗА предаването съм! Браво!
![]()
А бе, осраха го..но преди беше хубаво.
Come on skinny love just last the year...