.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Вега тест + детоксикация

Правили ли сте си тези неща? Все по-често чувам за тях и за ефекта им.Какво мислите и ако сте си правели споделете мнение Относно детоксикацията не говоря за онея лепенки (пастиди) а за детоксикатор (уред)

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    http://www.teenproblem.net/a/4-zdrav...-vega-testat-/ Ето тук малко информация Аз не съм си правила, но имам интерес и мисля лятото да си направя един.
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Горе-долу каква е цената?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Скъп е.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правилно ли разбирам, че това е тест за това от кои храни пълнееш повече или не? Защото баща ми си правеше някакъв тест, не съм сигурна, мисля, че пак се казваше "вега тест", но беше колко процента поносимост има организмът му към различните храни.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не е скъп, в сайтовете за ваучери пускат намаления, Вега тестове на цена 20-30 лв.

Мега фен Аватара на Dagichka
    аа на такъв вега тест съм навита от супер много време!! намерих уж някакъв сайт, писах им запитване за цената и така и не ми отговориха, а като звънях на посочените телефони никой не вдигна ://

Да за поносимостта на храните към организма ти и кои храни как се разграждат. И аз чакам да пуснат оферта за вега тест за Варна и отивам

Мега фен Аватара на Dagichka
    http://www.vipoferta.bg/offer.php?af...&offer_id=1150 момичетаа, вижте на какво попаднах във фб като реклама жалко, че този месец съм доста зле с парите и няма да успея да си направя теста сега ://

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си