.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Но не ми харесва това нейно прехвалване. .
    да си дойдем на думата..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    да си дойдем на думата..

И какво като си дойдохме на думата, това е въпросът. Споделяш съвсем добронамерено, че не всичко в НЕГ е the best, както се представя, но ти казват - не, тип-топ си е. Казваш, че изразяваш като ученик в училището мнението си , с което може и да си полезен на някого. Отговарят ти от позицията на страничен наблюдател, че било твърде остро това мнение. Тоест за НЕГ или само добро, или нищо.
    И тъй като аз за гимназията освен несъмнено хубавите неща мога да споделя и не чак толкова прекрасни, минавам в графата нищо.

Супер фен Аватара на scrooper
    оест за НЕГ или само добро, или нищо.
    И тъй като аз за гимназията освен несъмнено хубавите неща мога да споделя и не чак толкова прекрасни, минавам в графата нищо.
    Има нещо доста вярно в думите ти. Но не те ли ласкае това превъзнасяне по "твоето" даскало? Мене лично си ме кефи
    always late but worth the wait!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Има нещо доста вярно в думите ти. Но не те ли ласкае това превъзнасяне по "твоето" даскало? Мене лично си ме кефи

Eстествено, че ме ласкаят хубавите отзиви за училището ми, особено пък когато са основателни. Кефи ме например това, че за пореден път НЕГ е в първите 3 училища на матурата по БЕЛ. Кефи ме, че каквото и да си говорим за общо паднало ниво, учениците там са си знаещи в сравнение с връстниците им другаде. Кефят ме опциите, които предлага училището - шпрах или ластик, избор на профилиращи предмети на по-късен етап, а не още с приема след 7 клас, когато не си наясно с интересите си и с това какво възнамеряваш да следваш.Кефят ме яко някои даскали, кефят ме и още много неща, няма нужда да ги изброявам. Но има и такива, които определено не ми харесват. Престъпление ли е да споделя? И защо като някой си позволи да каже и нещо не толкова добро, се юрват веднага да го убеждават в противното?

Иначе, за да не е е off, а съвсем по темата : сред написаните в заглавието училища пак бих избрала НЕГ.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 06-21-2012 на 05:46

И защо като някой си позволи да каже и нещо не толкова добро, се юрват веднага да го убеждават в противното?
    Малко си противоречиш, точно ти се опитваш да ме убедиш, че НЕГ не е това, на което имам аз наблюдения.

Повече от фен
    Няма нужда да се опитвам да те убеждавам в каквото и да е , тъй като НЕГ не е само това, което ти описваш.Хубаво училище е , но със своите недостатъци. Така че противоречие няма.

Хубаво училище е , но със своите недостатъци.
    +1

PS. 10 букви

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Проява на елементарност е да се ласкаеш пт нещо, което не е основателно (по принцип).

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Малко си противоречиш, точно ти се опитваш да ме убедиш, че НЕГ не е това, на което имам аз наблюдения.
    Опитва се, защото учи там, get it? Мисля, че това прави мнението й идея по-меродавно, както и моето естествено

Супер фен Аватара на scrooper
    [QUOTE=therichbitch;10245937]Проява на елементарност е да се ласкаеш пт нещо, което не е основателно (по принцип).
    Меерси, само че защо да не е основателно? Не се лаская, защото "моето даскало винаги си е най- хубавото"- това само по себе си е глупаво, а защото уча в заслужено хвалено такова. Има недостатъци, но те не правят хвалбите незаслужени. "Лаская се", като виждам, че трудът на учениците е оценяван.
    always late but worth the wait!

Град
    Sofia
    дам, дам, видях нещо за ТРПС и ЖП по мненията ти... сега разбирам защо се засягаш
    Просто мисля, че си поредната заблудена, че от това даскало излизат най-ерудираните, възпитани и способни хора, които после ще мачкат конкуренцията, идваща от другите 'смотаните' у-ща. Това може и да стане, защото повечето са връзкари там (казвам повечето, не слагам всички под общ знаменател и не, не те наричам връзкарка- пояснявам, защото виждам, че в тази тема реакциите са првосигнални, включително и твоите). Освен трудът, парите на мама и тати също са оценявани понякога.

Не казвам, че там са пълните глупаци, но има и суперлативи, които се сипят по адрес на самото у-ще и на учениците в него, а някои от тях са прекалени и неоснователни.

П.П. За да съм по-конкретна- въпросче Някой успя ли да научи всичко, точно както е на картата- ЖП-то примерно + всичкото от ТРПС и другите 2 неща, вече не помня кои бяха- най много един двама от 20. А колко човека имат 5 и 50 - вероятно 15 от 20. Това ли е адекватното оценяване на труда и моля не ме убеждавай в гледната си точка, за да не тършувам из нелепите случаи и да ги назовавам един по един конкретно..
    Последно редактирано от therichbitch : 06-28-2012 на 21:35

Почти не съм виждала училище, за което да не се говори в крайности.Мисля, че 91 НЕГ е много добро училище, но както всяко има недостатъци. Няма перфектно училище с перфектни ученици. Или ще има някой учител, който да ти е трън в г**а или тоалетните ще смърдят на мърша. Не честно да казваш, че всички там са връзкари. Не е социализма, с връзки по - трудно става сега - не приели майка ми в английската с петици, а приели една нейна приятелка с тройки, защото баща й бил партиен лидер. Но до голяма степен зависи и от човека - ако иска да учи, ще учи. Или поне ще прави най - доброто, което може. Както и да е. Според мен не е редно да характеризираш всички като идиоти, само, защото има и такива. Някои се скъсват от учене за да влязат и ти омаловажаваш труда им.

Повече от фен
    Не е казала всички. А връзкари има като стой та гледай, точно като в созиализма. Уж осмите класовете трябва да са по 28 души, а често са по 30, имаше в моята година май и клас с 31. И не, не са с равни балове приемани толкова хора. В 7 паралелки , нали се сещаш, че това са близо 15 души, кацнали с парашут.

Има много умни хора в НЕГ, това никой не може да го оспори. Но има и големи тъпаци. Един в моя клас до ден днешен не знае наистина елементарни неща по математика, пише с милион грешки по български, нищо не отлепва от немския, но е влязъл с бал 35.Изводите за имането или нямането на връзкари оставям на теб.

Иначе мнението ти ми харесва. НЕГ е хубаво училище, но си има недостатъци и трчбва да имаме смелостта да ги признаваме.

Повече от фен
    Sorry, пуснах 2 пъти един и същи пост.

Ти знаеш от личен опит, вярвам ти. И представа си нямах колко оригинални са тия от МОМН .Така добре и нагло да изманипулират резултатите. Мисля, че стигнахме до някакво заключение - НЕГ е добро училище, има недостатъци като всяко. Има много умни хора, но и връзкарчета.

Град
    Sofia
    Понеже подхвана темата за социализма, което е леко смешно предвид факта, че сигурно си 93-4 набор, да кажем, нали знаеш приказката: преди ставаше с връзки, сега става с пари и връзки.
    За парашутистите няма да коментирам, да не говорим, че има и хора,, които направо са бутнати там и без изпит, в Лайстунг също ги имаше- и без 2та изпита-приемен за НЕГ и приемен за парлелката...
    Просто е адски логично, когато у-щето е по-престижно, надцакването с това кой има повече пари и връзки и ще успее да влезне ей така, да е по-изразено отколкото в някое квартално.

П.П. А за фалшивите оценки след 7и клас е ясно. В Иванови им казват изпитните варианти, ако потрошиш 10 бона- демек ходиш и 6и, и 7и клас да ти наливат у празната главица. (не се сдържах да не цитирам точно)

Повече от фен
    Tи пък, няма как да е набор 93-94. Някъде в постовете бях прочела, че другата година ще е 7 клас- значи набор 1999-2000.

Връзките продължават да вървят с пълна сила. Мислех си поне,че не минават в немския отдел, но бързо се уверих в обратното, когато и в моя набор в лайстунг влезе човек, който не само, че не достигна до устен, ами не се яви и на писмен.

Аз някъде да съм написала, че са разпуснати като в някое квартално училище? Но е легенда и това, че ученето е много здраво.В 8 клас е така, но картинката нагоре се променя. И не говорим за желание в случая, а за изисквания.
    "картинката нагоре се променя" така ли ?

"Връзките продължават да вървят с пълна сила. Мислех си поне,че не минават в немския отдел, но бързо се уверих в обратното, когато и в моя набор в лайстунг влезе човек, който не само, че не достигна до устен, ами не се яви и на писмен. " а аз си мислех , че поне там влизат само тези, които са си изкарали ....

Цитирай Първоначално написано от orrange :) Виж мнението
    "Връзките продължават да вървят с пълна сила. Мислех си поне,че не минават в немския отдел, но бързо се уверих в обратното, когато и в моя набор в лайстунг влезе човек, който не само, че не достигна до устен, ами не се яви и на писмен. " а аз си мислех , че поне там влизат само тези, които са си изкарали ....
    Аз вече съм в 164 ГПИЕ,така че..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си