.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

ЕГ "Пловдив"

Някой знае ли какъв е минималният бал за кандидатстване там? За момче в английска паралелка.

31.644 , а аз имам 31.68 Голям съм късметлия

31.64 мен ме взеха с 32,82

някои случаино да знае какви са униформите на ЕГ'' Пловдив '' и всеки ден ли трябва да се носят ..

Аз съм там с 32,892 и разбрах , че униформите са някви фишета , ама кво е тва точно ...

Цитирай Първоначално написано от danito369
    Аз съм там с 32,892 и разбрах , че униформите са някви фишета , ама кво е тва точно ...
    Казват се фишУта Те са за момичетата, а за момчетата са вратовръзки. Фишуто е горе-долу като вратовръзката, обаче е по-широко в долната част, но и от двете страни...тъпо се изказах, но не мога да го обясня
    There is a princess in every girl

мм униформи няма да имамее само това фишу за което BebYlzZz говори ..питах едни приятелки които учат там и те казаха че и него няма да носим постоянно.. само на тържествата и на 15-тии

btw някой има ли с немски там??

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Абе те не бяха ли въвели някакъв "закон",че униформите трябва да се НОСЯТ всеки ден..Закона беше за цяла България..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

anonymous708973
    Guest
    Привет. Нацелихте човека. Аз ще започвам трета година в ЕГ-то - с немски.
    Униформи нямаме, това е само мит. Не ги искат дори и на 15-ти и да се надяваме да продължат в същия дух. Единствено зайците са длъжни да ги носят на шествието на 24-ти.

Ако имате въпроси за някой учител, погледнете във форума на гимназията и питайте, ще се радвам да споделя вътрешна информация

Там съм с немски някой знае ли как се организират паралелките

Цитирай Първоначално написано от xxelliexx
    мм униформи няма да имамее само това фишу за което BebYlzZz говори ..питах едни приятелки които учат там и те казаха че и него няма да носим постоянно.. само на тържествата и на 15-тии

аз съм с немски в ЕГ ''Пловдив'' също

И аз съм немски btw . И фушата , фишета , все тая Важното е дали се носят всекидневно ...

^ Eдвали всеки ден .. абе ще видим

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Лол , първо привет от мен.Попаднал си в даскалото , където учителите се опитват да те убедят , че ада не е под земята.И повечето хора са задръстени.Но пък си струва само заради 1 човек да влезеш - Бранимир Филипов.Не питай , след година ше разбереш.Единственото предимство ни е , че сме на една смяна и не носим униформи .
    само да попитам Бранимир Филипов не е ли учител в Ег"Иван Вазов" (руската) или аз нещо се бъркам

__
    всичкии които са приети с немски да ми пишат лсс

Лол , първо привет от мен.Попаднал си в даскалото , където учителите се опитват да те убедят , че ада не е под земята.И повечето хора са задръстени.Но пък си струва само заради 1 човек да влезеш - Бранимир Филипов.Не питай , след година ше разбереш.Единственото предимство ни е , че сме на една смяна и не носим униформи .
    само да попитам Бранимир Филипов не е ли учител в Ег"Иван Вазов" (руската) или аз нещо се бъркам

__
    всичкии които са приети с немски да ми пишат лсс
    Добре си информирана ;]

аха щото от това дето си написал/а разбрах че е учител в английската и се зарадвах

а случайно да има някаква занималня ?

Цитирай Първоначално написано от ANTIBIOTIKAA
    ники за кво ти е занималняя бе

еми ако има занималня ще ми е нужна

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Няма такива екстри ;д От езиковите само френската има, и то пожелание..

абе ний сме генийчета кви занимални кви пет лева а пък и виж че SummerDream вика че няма

Ъмм не ? Благодари ми , че като председател на даскалото успях да убедя гадния елф , който се явява и директора , само при специални мероприятия да се носят.А иначе и аз обичам се издокарвам в риза и вратовръзка на 15 ;]
    Брао бе човек ! Заобичах те !

Повече от фен
    Град
    Велинград
    Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    Е тогава защо в общежитието ни има занималня ? аз доколкото знам в английската има и то първата година е задължително

абе ний сме генийчета кви занимални кви пет лева а пък и виж че SummerDream вика че няма
    Тя Мина говори от собствен опит за занимални ; Д . Но иначе нашето даскало е готино ;] - , има прилични хора , як интериор , запомнящи се лафове на даскали ; Д

п.с.Бахти фала . Явно съм по-пиян отколкото си мислех. Аз съм председател на Иван Вазов, а не Пловдив :Д. И сте на 2 смени..почти всичко , което казах е за моето даскало ;Д

усетих се още когато каза за Бранимир Филипов ама ще се напраим че не сме го забелязали това

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dan23
    Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    Е тогава защо в общежитието ни има занималня ? аз доколкото знам в английската има и то първата година е задължително
    Ако става въпрос за тва, в общежитието на всеки етаж има занималня и не е задължително да е предназначена точно за вас ;д Доколкото аз се осведомих преди малко-в седмицата имате един път занималня, която е 2-3 часа и не е задължителна д;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си