- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЕГ "Пловдив"
Някой знае ли какъв е минималният бал за кандидатстване там? За момче в английска паралелка.
31.644 , а аз имам 31.68![]()
![]()
![]()
Голям съм късметлия
някои случаино да знае какви са униформите на ЕГ'' Пловдив '' и всеки ден ли трябва да се носят ..
![]()
Аз съм там с 32,892 и разбрах , че униформите са някви фишета , ама кво е тва точно ...
Казват се фишУтаПървоначално написано от danito369
Те са за момичетата, а за момчетата са вратовръзки. Фишуто е горе-долу като вратовръзката, обаче е по-широко в долната част, но и от двете страни...тъпо се изказах, но не мога да го обясня
![]()
There is a princess in every girl
мм униформи няма да имамее само това фишу за което BebYlzZz говори ..питах едни приятелки които учат там и те казаха че и него няма да носим постоянно.. само на тържествата и на 15-тии![]()
btw някой има ли с немски там??![]()
Абе те не бяха ли въвели някакъв "закон",че униформите трябва да се НОСЯТ всеки ден..Закона беше за цяла България..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Привет. Нацелихте човека. Аз ще започвам трета година в ЕГ-то - с немски.
Униформи нямаме, това е само мит. Не ги искат дори и на 15-ти и да се надяваме да продължат в същия дух. Единствено зайците са длъжни да ги носят на шествието на 24-ти.
Ако имате въпроси за някой учител, погледнете във форума на гимназията и питайте, ще се радвам да споделя вътрешна информация![]()
Там съм с немски някой знае ли как се организират паралелките
Първоначално написано от xxelliexx
аз съм с немски в ЕГ ''Пловдив'' също
![]()
И аз съм немски btw . И фушата , фишета , все таяВажното е дали се носят всекидневно ...
само да попитам Бранимир Филипов не е ли учител в Ег"Иван Вазов" (руската) или аз нещо се бъркамПървоначално написано от winterfresh4o
![]()
__
всичкии които са приети с немски да ми пишат лсс![]()
Първоначално написано от winterfresh4o
аха щото от това дето си написал/а разбрах че е учител в английската и се зарадвах![]()
а случайно да има някаква занималня ?
![]()
ники за кво ти е занималняя беПървоначално написано от ANTIBIOTIKAA
![]()
еми ако има занималня ще ми е нужна![]()
Няма такива екстри ;д От езиковите само френската има, и то пожелание..Първоначално написано от ANTIBIOTIKAA
абе ний сме генийчета кви занимални кви пет леваПървоначално написано от ANTIBIOTIKAA
а пък и виж че SummerDream вика че няма
![]()
Брао бе човек ! Заобичах те !Първоначално написано от winterfresh4o
![]()
Е тогава защо в общежитието ни има занималня ? аз доколкото знам в английската има и то първата година е задължителноПървоначално написано от SummerDream
Първоначално написано от winterfresh4o
усетих се още когато каза за Бранимир Филиповама ще се напраим че не сме го забелязали това
![]()
Ако става въпрос за тва, в общежитието на всеки етаж има занималня и не е задължително да е предназначена точно за вас ;д Доколкото аз се осведомих преди малко-в седмицата имате един път занималня, която е 2-3 часа и не е задължителна д;Първоначално написано от dan23