- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нормална височина за момИИче на 13 години?
Каква е нормалната височина за тази възраст (при момИчетата).
Попринцип няма "нормална" височина, всеки е различен. Има средна височина на момичетата на тази възраст. Ако се поразровиш сигурно ще намериш колко е средната височина.Имаше някви таблици, но сега не ми се търси.
Зависи колко си висока, колко ти тежат кокалите.. относително е.
Зависи колко са високи родителите ти.
Няма нормално и ненормално.
И спря да се върти за миг земята..
Няма ненормална. Аз на 13 бях към 160 и не съм пораснала много оттогава.
Зависи от много неща, както и от килограмите. При всеки е различно![]()
Ти осъзнаваш ли колко малко е това?![]()
Аз съм 157 см и не съм нито ниска, нито висока
![]()
Мъжете не харесваме идеята за жени, които са по- високи от нас. Така че спокойно- ниският ръст не е от значение.
Дай първо съотношение между сегашен ръст/цици и ще направим коефициент.Аз през това време ще потърся в нета какво е туй чудо 'момИИче'.Звучи ми като нов вид едро чифтокопитно,но не съм сигурен.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Няма нормална височина.. Но средната височина за 13 е горе-долу 164-5, според мен
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Всичко си е въпрос на ген .. ако ти е заложено да бъдеш 1.50 на 13 няма как да го промениш .. зависи какви са родителите ти ,но познавам момичета с високи родители ,но те са ниски .. каквото ти е заложено генетично - това ..)
Имаше една формула, обаче си пишеше, че не е много точна. Мисля, че беше (ръста на майка ти + ръста на баща ти)-0,13 (при момчетата се добавя 0,13) и полученото число делиш на две. Дано да съм ти помогнала![]()
1,60-1,65. Но нищо не значи ако си по-малко или повече.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Аз съм 1.55 и съм на 18. Айде бягайте с това кое е нормално и кое не.
Важното е тялото ти да е пропорционално. Щото може да си и 1.70, ама като си 65 кила кел файда дето се казва?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en