- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- TitsJob/Турска ч*кия
Да
Не
Здравейте,
понеже никъде не видях подобна тема... момичетата правите ли... допада ли ви... и тъй като няма удоволствие за вас, бихте ли го правили за приятеля си ?(дори той да не ви върне жеста с някоя друга задоволителна игра) ?!
Да, понякога. Пък и за мен е удоволствие като гледам , че му е кеф.
Ами, да от време на време.. на мен ми е кеф да гледам, че му е готино.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
IseeDEADbodies - има цицомани... за който това е по-готино![]()
Правила съм го на мъжа ми, хареса ни, но и за него, и за мен е далеч по приятно да му правя свирка пред турската чикия.
То едното не изключва другото.
Да,ама при мацки ,които имат големи цици, аз нямам , така че и да искам,нъцки![]()
maDamn
е те малките гърди не са чак толкова голям проблемсмисъл... пак може да го отъркаш там и с малко изкривяване да се получи нещо подобно
![]()
Така е колега, с желание - няма невъзможни неща![]()
По принцип и аз споделям мнението ти за свирката... но за свирки има 10000000 теми, а за това не бях срещал и ми беше любопитно, тъй като от доста време си чета форума, а чак сега реших да се регистрирам и да пиша![]()
Много ме радва пропагандата, че не може с малки цици. 'Щото моите са доволно малки и на всичкото отгоре са ужасно раздалечение, и пак съм правила. Или май е по - точно да кажа, че той си направи. Ествествено, в моя случай отпада възможността да ми седне на корема, 'щото комшийките са сериозно скарани... но в няк'ва много странна позиция, която ми е беден речника да обясня в момента, се е случвало. На мен ми е няк'во ник'во, но той е цицоманче и му оставих да се радва... Видях к'во е, не бях очарована, а той се пренасочи към по - подходящи за целта бюстове.![]()
От време на време го практикуваме.
Харесва ми, когато видя, че и на него му харесва.
Но и двамата бихме и предпочитаме да му направя свирка, вместо да се занимаваме с такива неща.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Беше мн яко штото за първи път ми го направи туркиня кат бях на турне в ТУРЦИЯ !!!
Абе най-готино е, когато има турска и свирка едновременно. Две мнения няма....поне така си мисля де![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не съм пробвала, ама ако ми се падне възможност някой път - що не?!
Както казва един приятел: "жена с малки цици е като кола без турно! Върши ти работа ама не можеш да й се изкефиш!"
Сега ще ме наплюете, ритате, изгорите на клада или обесите на някое дърво!
Само цитирах приятел, аз лично съм доволен и от мацките без голям бюст!
Та за разнообразие го боцкам и м/у циците някой път!![]()
babyto готино обяснение прасна ...иначе по темата -хубаво е стига да е с подходящото момиче и да го прави с кеф ...различно![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim