.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Unhappy Малко спешна помощ

Здравейте.На 15 години съм и преди 1 година и половина се разбра че съм с лабилна психика.Днес някой ми звънна от "Личен номер" казах " Ало" чу се някакво шумолене (като сваляне на телефона от ухото) и затвориха.Прилоша ми...и още не мога да се успокоя.Моля някой да ми даде съвет..Телефонна измама ли е ? Някой шегали си прави с мен ? (попринцип всичките ми приятели знаят за "заболяването" ми и си мерят приказките и действията за това се съмнявам че са те)

Не разбрах какъв е проблема ?

Звъни ми непознат номер и нищо не казва

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    замислят убийство
    или отвличане с цел искане на откуп

Добре ... мисля че по-горе споменах ЧЕ СЪМ С ЛАБИЛНА ПСИХИКАААА ... Човек да не помоли за помощ ей ... |-(

е нали искаш да ти кажем защо ти звънят от скрит номер
    ето казах ти
    сори

Да и трябваше да е първото най-лошо което ти дойде на акъла ...

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Вероятно са сбъркали номера ти с някой друг от списъка с абонати не се шашкай

е истината ти казвам :S

Честно казано съмнявам се да е объркан номера все пак от срит номер звънят заБога

Бързо заключи всички врати.

Мда за едното "ало" сега си пропиля живота .. тц тц

Може ли да сте толкова смотани всички... Баси идиотите !
    Момчето като човек за помощ моли вие го плашите допълнително...
    Значи моето момче/момиче, моето мнение е:
    Ти си 97, тоест на 14/15 години... Гласът ти е още как да кажа, леко детински, пубертетски и подрастващ с една дума
    Мърлявите цигани звънкат, като вдигне стара баба на 60-70 години, казват, за някакъв инцидент и тя се паникьосва, знаеш после какво става... Може да е грешка, от скрит номер звънят банките за заеми, може да звънят и да са объркали номера
    Успокой се, ако искаш говори с вашите все пак, но ти си знаеш
    Успех

Може да е някой познат, който иска да се избъзика с теб. Виждаш съфорумниците тук. ;д Както каза някой по-горе, не се шашкай толкова!

Цитирай Първоначално написано от FoolofRemorse Виж мнението
    Може ли да сте толкова смотани всички... Баси идиотите !
    Момчето като човек за помощ моли вие го плашите допълнително...
    Значи моето момче/момиче, моето мнение е:
    Ти си 97, тоест на 14/15 години... Гласът ти е още как да кажа, леко детински, пубертетски и подрастващ с една дума
    Мърлявите цигани звънкат, като вдигне стара баба на 60-70 години, казват, за някакъв инцидент и тя се паникьосва, знаеш после какво става... Може да е грешка, от скрит номер звънят банките за заеми, може да звънят и да са объркали номера
    Успокой се, ако искаш говори с вашите все пак, но ти си знаеш
    Успех
    Eхееее излизай от филма пък ти. То разбирам някой нещо да и е казал да я е уплашил ама ... То от едното нищо няма смисъл да се паникьосва, пък и на техните да каже, може и на полицията да се обади ако искаш? 100% съм убедена, че са объркали номера.

И аз съм сигурен, просто няма смисъл да се паникьосва... Ако и звъннат 5 пъти тогава да се тревожи...

забрави, че са звъняли..има 80% шанс да е грешен номер (например търсят Тошко и чуват твоя глас и затварят, логика!), или пък някви приятели да се опитват да те шашнат..дишай, издишай и спри да мислиш за това!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си