- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На границата, между животът и смърта
Мойто момченце, я се замисли с каква цел се споделя!
може би да ти олекне !
или ти липсват първите 13 годинки, и си останал слаботоков в тиквата!
или се правиш на идиот.
Ъъъъ с други хора се споделя за да получиш нещо - оценка, мнение, насока, съвет, съчувствие, подигравки, критика, идеи или някое от 897478236478326 други неща на планетата. Просто за споделянето и за олекването хората ползват дневничета или ходят в църква.
Май май.. слаботоковия не съм само аз![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ми прочети ми мнението де. Аз пък ти дадох идея какво да правиш. Ама да, някои хора имат навика да се чудят с кого да се скарат вместо да търсят нещо полезно. На твое място бих игнорирала мненията, които не ми помагат и бих наблегнала на останалите. Ама свят широк - хора всякакви.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сам ли стигна до този извод?
Кой си ти, че да знаеш по добре от мене, с каква цел съм го споделил?
Да не би да си роднина на Нострадамус?
Asking you again.
Казвам ти как е по принцип, ясно е че твоя милост е от чепатите колчета по улицата дето или ги заобикалям или ги ритам.
Съвет - другия път като пишеш тема/споделяш на някого нещо - уточни че просто споделяш. За да не получаваш отговори, които не искаш.
Dr. Gregory House
Никъде не пиша какво очакваш от нас, само ни благодариш че сме го прочели.
Инак живота си е твой прав си - защо тогава ни занимаваш с дебилщините, предвид че споделяш само за да ти олекне?
Dr. Gregory House
Ами защото си е мой!
И така съм искал така съм направил!
Още нещо?
Няма друго. Вече не си интересен, по нагоре беше.
П.п. Другия път бъди по смел, наистина.
Dr. Gregory House
Яко тъп си, това ще ти кажа.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Смелостта граничи с простотията, почти 90 на 100
а мене тва не ме топли, закърмен съм с простотия.
А това кой е интересен и кой не също
не ми трябва да съм интересен и не се опитвам, за разлика от тебе!
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
А дали аз ще мога да се вредя да задам един въпрос към автора, защото съм в сходно положение, с тази разлика, че изневяра на този етап още липсва. Та въпроса ми е колко време беше в командировка???
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Момче, айде по-спокойно. Когато пишеш във форум, не може да очакваш абсолютно всички да ти съчувстват и да те съжаляват. Няма как да стане. Вместо да се ежиш, се замисли дали не са прави, защото, Бога ми извинявам се, но и аз останах с много смесени чувства като ти прочетох историята. От една страна е грозно да се отнасят с когото и да било така, както тя е постъпила с теб. Но от друга, оставам с впечатлението, че в теб няма и грам мъжество. Може би трябва да поработиш върху това, за да не ти се случи отново.
Всичките ти постъпки - от това, че си се молил, че си плакал, че дори си помислил за самоубийство, защото една жена не знае какво иска, показват само слабост в характера. А това, мило момче, не е привлекателно за никого.
Пак казвам, това е форум, сбирка от много различни личности и всеки ще реагира различно на историята ти.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
От тема го направихте на бар за сбиване.Успокойте се малко,човека споделя вие си давате мненията,които са много "остри" по-кротко
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Зозенце, нищо не е прекалено. До праг на търпимост е. Аз съм казал много отдавна че не мога и не искам да обикалям на пръсти около всеки. А не е и нужно.
Лейди - Лошото е че няма да те разбере, щото не му поднасяш захарни балончета. Колкото и да го отрича иска съжаление.
Dr. Gregory House
Оф, к'во толкова му се церемоните на тоя? Голяма работа вече, та масова дискусия стана кой колко грубо се отнесъл с него. Ако беше мъж, май нямаше да е такъв голям проблем.
Ще бъда гадна, но
Много си зле.
В твоя случай 'много съм луд' е равно на 'тъп' по всички критерии.
Знаеш ли кое е неуважително и АДСКИ обидно? Самоубийството. Но ти си егоист, защо да мислиш за родителите си, които са ти дали живот и са искали да ТЕ ИМА. Такива като теб не заслужават живот, щом не го оценяват.
Разбирам да си инвалид, парализиран, сляп, болен и каквото се сетиш още, което никаква мотивация за живот не ти дава, но ти си здрав, прав и корав (за последното не съм сигурна, по-скоро си слабохарактерен). Ще си тегли ножа само, защото са го зарязали. Ти на колко си години? Едва ли си на 50 да не можеш да си намериш любов.
И смисъла в живота си го определяш ти. Смисъла не е нещо, което чакаш да ти дойде. Пф... Знаеш ли колко бездомници има по света, колко бедни хора има?! Знаеш ли колко от тях са щастливи с малкото, което имат или нямат?! Не знаеш.
Едит: Сега прочетох и другите ти мнения и забелязах какъв нервак си. Много ясно, че ще има 'критици', явно не носиш на градивна критика. Лошо. Живота си бил твой и щял да правиш каквото си искаш... ами така е бе, така е. Не мислиш ли, че смъртта е най-лесното нещо?
Последно редактирано от ShtrudeL : 06-21-2012 на 14:08
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе, не е сигурно дали е бил искан, но щом са го родили и са го гледали, обгрижвали и т.н., то е почти същото. Подкрепям хорицата сипещи критики върху младежа.