- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съжалявате ли за първия път?
Не! Няма и да съжалявам.
Направих го с настоящия си приятел. Бях готова и напълно убедена, че той е човека, с който искам да го направя. Обичам го и държа на него. Той също ми е доказал същото.
Голямо съжаление пада и до ден днешен! Момичета, не бъдете глупави!Правете го когато сте обичани, а не за да ви заобичат!!!!
Съжалявам.. Беше с първата ми любов , но той не вярваше до последно,че ми е първият и ... беше ужасно груб.
Винаги ще съжалявам,че тогава бях толкова наивна ...
Кво съжаление, кви пет лева - не е като да си купуваш апартамент, че да трябва да е идеално.
Иначе не, само можеше да не протакваме толкова много, но така и така обстоятелствата не го позволяваха по онова време.
Аз лично не съжалявам... още сме си заедно :Р Няма смисъл да съжаляваш.. няма да се жените! Все ще скъсате, а няма голям шанс да си останете приятели.
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Съжалявам защото отворих една "консерва", след това се развали и се вмириса....
В смисъл стана гадна като човек след това, иначе секса беше 6+.
Но може би ако аз не бях направил "първата стъпка", тя нямаше да стане такава...
.......абееееее 'се тая дреме ми.. Минало!
не съжалявам изобщо, болка нямаше, яко ми беше, всичко мина прекрасно ;3
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Не, макар, че с него станаха много глупости (сега сме си добре!) .. не мисля, че е имало някой по-подходящ... и той беше много мил.. и все още е... и да <3
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Като цяло за нищо.Засега не съжалявам за момчето надявам се и за напред да мисля така.
Да! Ужасно много, но само заради човека, с който бях.Иначе всичко си беше хубаво.
внучка мИчта
Беше с човек, който не познавах добре... дотогава бяхме само на здравей, но все пак не съжалявам. Е, съжалявах до едно време, но вече не. Каквото било, било.
nigga stole my bike
НЕ !!!! Не съжалявам кефя се!!![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Какво толкова като ви е първия път.....никога няма да разбера какво значение има.
По темата:очевидно не съжалявам....
daaaaaa opredelenoooooooooo
Аз не съжалявам,макар че това,което направих може би противоречи на принципите ми напълно...Като изживяване беше приятно,но не беше с човек,когото обичам.И все пак решението си е било лично мое,така че трябва да си го уважавам![]()