- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съжалявате ли за първия път?
Съжалявам, защото избързах прекалено много, но иначе всичко беше перфектно ^^
НЕ съжалявам за нещо, което ме е правило щастлива и съм го искала!!!!
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥
Всичко си беше точно: времето, мястото и човека. Не съжалявам за нищо![]()
50 % от момичетата съжеляват,че са го направили. Това е поради факта ,че са били малки и влюбени или тъпи ! Ем мислете ...
не,не съжалявам,но не трябваше да става така
Къв е смисъла да съжаляваш... това ми помогна да се отракам и да не съм такъв дечко
Съжалявам само заради годините.. Иначе не! Беше с момче, в което наистина бях влюбена и все още съм, беше мил и определено внимателен. Че боли,боли!Няма какво да се лъжем, но всеки знае, че е така.. И в крайна сметка не трябва да съжаляваме, щом сме го направили, значи сме искали
![]()
Не съжалявам. Така е трябвало да се случи, а и все някога ще стане дали 2 години по-рано или по-късно все тая
Прочетох само заглавието , даже не съм прочел първия или който и да било пост
Не не съжалявам дори и да съжалявах няма какво да направя , не мога да го върна какъв е смисъла да се тормозя излишно!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не съжалявам.. направих го с човека, с който съм и до днес. Беше прекрасно, а и бях на достатъчно години, за да знам какво правя.