- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1...feature=relmfu на права, дълга и тънка коса дали ще се получи![]()
florescentia
^Еми пробвай!От къде да знам...
Със сигурност ще се начупи малко или много.
За по-сигурно може преди това да сложиш пяна или някакъв друг продукт.
![]()
Днес си правих маска мляко и рициново масло..Намазах се и седях 4 часа.. И в момента косата ми е много мека и блестяща.. първоначално имаше малко аромат на мляко ,но вече се отмириса..Мисля да я пробвам пак след време)
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
не ми се ще толкова много наведнъж... не съм решила още какво ще правя![]()
Проблем ли ще е,ако вечерта си сложа арганово масло,а на сутринта го махна?
не
Момичета, помагайте!Косата ми пада с кичури. Сега си сложих маска с тривитаминол, оцет, яйце и бадемово масло.Ще стоя поне 2 часа. Но се плаша вече.Винаги имам сезонен косопад, но това вече е прекалено
Да кажа , че изпробвах урока от клипчето, което бях дала по-горе и наистина се получава готино. Изкъпах се сутринта и се навих към обяд, беше ми влажна косата, но не мокра. Седях до към 7 и половина вечерта. После я намачках с лак, че ме беше страх да не се развали от пяната. Пробвайте, супер седи, но ефекта може да се постигне и с пилитки, това просто е по-лесно![]()
florescentia
иначе аз съм с обичайната маска,но без зехтин този път..
От колко време е така?
Не бих слагала тривитаминол при коса, падаща на кичури, може пък да си прекалила с вит. А ...не бих рискувала с тривитаминола ..
и все пак потърси причината за косопада, не се впускай да си слагаш какви ли не маски и т.н. Вътрешната причина е важна ..
От скоро е по-сериозно. Преди падаше постоянно,но то си ми е редовния сезонен косопад. Това ми е вторият път, в който правя маската с тривитаминол тази седмица тъй е не е от него. Утре съм на лекар, ще ми изследват кръвта и други нещата ще видя дали има вътрешна причина. За сега го отдавам на сезонния косопад, свързан с малко повече стрес (скоростно писане на дипломна работа)
Ще кажа едно - искам си старата коса обратнооооооооооооооооо, колкото и цъфнала да беше, не ми пука! :д Искам си я, как може да има толкова лоши фризьори! ;/
Подстригаха ми косата с цяла педя и сега съм в дълбока депресия...
Не знам какво да правя, много ми е мъчно... :д Сега не я горя с нищо, подхранвам я, ама от морето ще стане на гъз, то няма оправия?
В ужасно състоние съм и не знам какво да правя вече. Не спира да цъфти и да се къса тази коса, скоро ще се откажа въобще да се грижа за нея, писна ми вече!
пс: Съжалявам, но трябваше да си изкарам яда някъде :Д Много съм нервирана...
Защо от морето да си изтощава бе?
Моята си е нормална след море.
Опитай да не я мокриш и да си с шапка повече...не знам.
Аз моята я мокря и от морската вода нищо не ми става и изобщо не я пазя и си е ок.
Явно си е до коса, но моята лятото става овратително суха...
слушай сега... всеки е попадал на фризьори,които като видят хубава коса сърце не им дава да я оставят такава и режат наред,но това не трябва да те притеснява нито да изпадаш в депресии щото от тия депресии и косата се влияе ... просто си купи КАчЕСТВЕН зехтин и си прави маски с повечко зехтин и си купи масло от пшеничен зародиш - слагай по 2-3 капки на ръката заедно със шампоана и отделно след баня 2-3 капки на ръката,разтриваш и слагаш по краищата/кристали - едно от двете.. за морето си купи балсам без отмиване и слагай обилно количество - най-добрия вариант спрейче щото и овлажнява допълнително,а главната причина да са ни гадни косите лятото е,че се изсушават... на плажа гледай да не я мокриш всеки ден.. и шапка ! .. на плажа примерно аз правя си един рошав кок и отгоре целия го омотавам в лента за коса ( не знам дали ме разбра) и така ми се пази косата и поне я мия през ден,а ако имам късмет и през 2 ... честно да ти кажа хубаво е че сега си си подстригала косата - тъкмо ще живне малко.. браво,че си спряла пресите и машите и т.н. и освен това пий много вода,хапвай плодове и зеленчуци и моя съвет е да си купиш комбинирани витамини или бирена мая,но аз съм повече ЗА бирената мая..успех и дано съм те разубедила да се отказваш
![]()
Само, мила, внимавай с бирената мая, защото понякога слага някое-друго килце отгоре.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
О, на мен няма да са ми в излишък хаха
Следя темата от доста време и реших и аз да си направя регистрация и да се опитам малко да си съживя косата. Сега лятото съм решил да си спра да използвам преси, маши , сешоари и тн. и ползвам хининова вода след къпане. Искам да попитам вие какъв шампоан използвате и можете ли да ми препоръчате някакъв? Сега ползвам шампоана на "Орзен" за нормална коса (и балсама) , а маската ми е на Шаума за суха и повредена коса, но сега ми свършват и искам да си взема нови. Купила съм си и витамин А и ще си направя маска скоро и това е общо взето за сега.)
аз ползвам професионален шампоан бях го пост-нала скоро.. от масовите марки ли да ти препоръчваме шампоан или ?
От масовите марки,най-хубавите шампоани(според мен) и балсами са на Орзен,правилно си ги взела,маска за коса-миозотис или орзенАко искаш допълнителна грижа(препоръчително)-домашни маски за коса;погледни предните страници за тях..
Ами предпочитам от масовите марки, защото са по-лесни за намиране и повечето (предполагам) са на по-добри цени от професионалните, но сега ще видя и този, който ти използваш.)
Да, от тези на Орзен съм доволна , но се случи така , че аз си го купих и малко след това ми подариха пак същия и го ползвам вече от много време и искам да го сменя малко. Иначе благодаря и да смятам да проверя и в старите теми също!![]()