- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Момичета, искам цялото ви внимание сега !
Според вас по - добре ли ще изглежда косата ми ако я подстрижа на пластове ? Отдолу пак са си остане такава на черта, но отгоре да се оформят 2 леееки пласта . Мислите ли, че ще е по - добре ? Косата ми по - гъста ли ще изглежда ? Абе излейте си душата относно въпроса ми ;д . Ако може и някой да ми намери снимка на такава прическа, за каквото говоря, че аз не мога да си намеря.
Ще изглежда по - гъста, да.Според мен сега ти е достатъчно гъста и хубава.Не я прави нищо.Много ти я харесвам.Не прави най - голямата грешка в живота си с тия скапани и старомодни пластове, като мен.Знам, че твоята коса няма нищо общо с моята ама ..
Пък и с пластове и плитки не стават, защото по - късите кичури стърчат.Даже един кок се опитах да направя и пак стърчи.Абе мисля, че сега косата ти е перфектна! <3
П.С.Иска ми се да върна времето назад и да не си бях правила пластове.Повече никога ама никога няма да направя тази огромна грешка!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Пластовете съкс.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Кофти е, особено пък ако косата ти е по-къса и горния пласт е до ушите. Нямаш никакви шансове да изглежда добре тогава ;д а с дължината на повечето коси, горния пласт няма къде надолу да е и е до ушите (неясно се изразих ;д) и е мн ужасно. Едно време ни обясняваха колко скучно било на черта.. скучно , ама поне не е хвърчащо и стърчащо и като уши ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
и мен ;д тогава стават въпросните "уши" от горния пласт ;дд
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Може да се каже, че ме разубедихте. Но какво ще кажете примерно за коса една педя под закопчалката на сутиена и много лек пласт малко под врата ? Или и така не :Д Сега ме разубедихте да си правя пластове, но когато порасне( ако порасне ) до там докъдето посочих, ще стои ли добре според вас ?
^Не съм съгласна с горните мнения косата ми е на пластове, а хич не стои както описахте. Не е нужно късия пласт да е до ушите. При мен го няма ефекта на стърченето, има обем и не изглежда като бабешкаКосата ми е права, вярно е, че на къдравите стои доста зле, особено ако са къси
![]()
Ще постна само приятеля ми да ми оправи компютъра, щото изобщо не тръгва мъча се цял ден с телефона![]()
Фризьорката ми разказваше за арганово масло опеделени милилитри и цена, това на Икаров съответства на това, за което тя говореше. Под чисто имах предвид само арганово масло, не да е маска, шампоан или др. с арганово масло вътре. Не знам до колко това на Икаров е истинско. Повечето, които използват продукти на тази марка, са доволни.
girl91,тея масла на икаров не са 100% чисти.Аргановото масло ако е истинско е над 30лв.Тези масла на Икаров са с примеси,може хората да са доволни от марката,но по-принцип маслата не са на 100% качествени.
wiiwa,аз съм на пластове и не стои грозно нито пък стърчащо както го описват останалите.Ти си решаваш как да се направиш,все пак косата си е твоя.За по ориентировъчно може да говориш с фризьорката си тя да ти каже дали ще ти отива, и как точно да я подстрижете.
titinkaa, твоята е права, ти имаш нужда от обем и пластовете вероятно ти го дават, но повечето хора нямат толкова права коса.
FuCKkK13, на тебе горния пласт да ти е до ушите? ;д Твоята пък е дълга и тежи и затова не става въпросния ефект уау
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Titinkaa, да пуснеш още една снимка на косата си, може ли ?![]()
Късите пластове на по-чуплива коса са кофти. На твоята го няма изобщо тоя ефект на гадни бабешки пластове, за който говорим.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пускам пак снимките,които скоро пусках,че нямам нови,а и няма промяна в косата ми.
http://prikachi.com/images.php?images/639/5231639h.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/578/5385578T.jpg
Ще си помисля много сериозно за пластовете, пък след време пак ще ви питам :д . Първо да ми порасне повече косата..