.
Затворена тема
Страница 103 от 119 ПървиПърви ... 3539399100101102103104105106107113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 551 до 2 575 от общо 3024

Hybrid View

Banned Мега фен
    не мога да те разбера какво питаш.. хем знаеш, че са пластове,хем питаш как се казва прическата .. просто е на пластове под формата на триъгълник - както съм аз... дали ще стърчи зависи от косата ти,но определено няма винаги да изглежда както искаш и поне сешоара от време на време ще играе поне с най -горния пласт

Голям фен Аватара на cheburashka
    http://www.remington.bg/seshoari/ses...ton-d5005.html
    засега се спирам на този, защото е по-евтин

аз май и преди съм питала, но не разбрах в крайна сметка някоя ползвала ли е шампоана на Денис
    ??????????????????????????????

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    http://www.remington.bg/seshoari/ses...ton-d5005.html
    засега се спирам на този, защото е по-евтин

аз май и преди съм питала, но не разбрах в крайна сметка някоя ползвала ли е шампоана на Денис
    ??????????????????????????????
    ама като питате се уточнявайте ! кой точно ?

въобще някой шампоан на Марката, доволна съм от маската и имам намерение да си взема и шампоана и ампулите
    ампулите само едни ли са или има различни видове? за косопад и разтеж едни и същи ли са?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    въобще някой шампоан на Марката, доволна съм от маската и имам намерение да си взема и шампоана и ампулите
    ампулите само едни ли са или има различни видове? за косопад и разтеж едни и същи ли са?
    1во извинявай че така гадно те попитах - бях изнервена вчера.. иначе съм ползвала този за косопад - бял с жълта капачка и бях доволна... ползвах го ей така защото беше останал у нас и после пролетен и есенен косопад ме задминаха - за пролетния е било от шампоана,но за есенния - явно просто при мен не е имало тогава такъв или не знам.. хубав е шампоана !

аз тази маска имам, бялата с жълта капачка, явно ще взема и шампоана, благодаря
    и няма нищо

Здравейте! Като цяло много ми харесва темата и Ви чета с интерес. Бих искала да споделя с Вас маската, която до голяма степен ми помага да възстановя косата си. А тя съдържа: 5 ампули алое, 5 ампули витамин В6 /или В комплекс/, 2 шишенца рициново масло, 1 шампоан Па-па /или друг детски неутрален шампоан, примерно Джонсън/, 1 буркан от лютеница свинска мас. Тези съставки се разбъркват добре и се съхраняват в хладилник. Когато се прави маска, се слага 1 лъжица от сместа, 1 лъжица мед, 1 яйце, 1 лъжица кисело мляко и една лъжица ракия. Могат да се добавят и други масла или съставки по предпочитание.

с ролки никога не съм се правила
    за изправянето я изправям веднъж след баня и това е, но за къдрене .. след няколко часа и изчезва
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз ще си взема шампоана на Тианде с женшен.Най - добрата ми приятелка го ползва и е много доволна.А и го помирисах и мирише прекрасно. А маски вече не си правя много често, защото после косата ми мирише гадно на яйца.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ягодкеее,стига с тия шампоани! :Д Инвестирай в нещо друго,не ги трупай 100 шампоана
    П.С: За да не се подразбере друго-казвам го чисто приятелски,не в опит да се дразня или т.н.

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Ягодкеее,стига с тия шампоани! :Д Инвестирай в нещо друго,не ги трупай 100 шампоана
    П.С: За да не се подразбере друго-казвам го чисто приятелски,не в опит да се дразня или т.н.
    Хаха ее ще си го взема, другия месец сигурно.В момента имам само половин шише от професионалния на Шварцкопф, този на Здраве ама него не го искам, защото страшно изсушава косата и сигурно ще го дам на мама или баба имам и цял литър професионален на Лореал, който не съм го купила аз, а е подарък ! И него не искам да ползвам, защото е за мазна коса ама ще го позвам понякога какво да правя...и на Денис имам половин. Мда, наистина имам много ама какво да правя. Искам го и този на Тианде, защото бил био щом корена си остава цял. Между другото приятелката ми има и маската с женшен.И тя била хубава. Ама аз си мия косата през ден.Ще ги изхабя.
    Искам и маша на Ремингтън. Мисля за рожденния ми ден да си я купя ама имам толкова преси.Дано нашите не ме убият.
    Според вас много ли преси съм си купувала?Една с приставки за 20 лева, една само за изправяне пак за 20 лева, една на Бош за 105 и най - новата ми е на Филипс за 80.Но пък нямам маша. И не съм имала никога.
    Последно редактирано от strawberry88 : 10-21-2012 на 13:02

Banned Мега фен
    аз се намазах със стимулант и да видим колко ще стоя...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И аз ще си взема шампоана на Тианде с женшен.Най - добрата ми приятелка го ползва и е много доволна.А и го помирисах и мирише прекрасно. А маски вече не си правя много често, защото после косата ми мирише гадно на яйца.
    задължително ли е в маската да има жълтък винаги ? или защо не си правиш маска с някакво масло примерно ? стимулант ? много са вариантите,но теб просто май те мързи .... не те обвинявам де.. и аз имам такива периоди.. особено след почивки изобщо не ми се захваща,но прочитам теми във форуми и пак почвам

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    задължително ли е в маската да има жълтък винаги ? или защо не си правиш маска с някакво масло примерно ? стимулант ? много са вариантите,но теб просто май те мързи .... не те обвинявам де.. и аз имам такива периоди.. особено след почивки изобщо не ми се захваща,но прочитам теми във форуми и пак почвам
    Миналия път се намазах само с масла и не успях да го отмия!Не ме мързи.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Откъде се взима? От какви дистрибутори?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Откъде се взима? От какви дистрибутори?
    Не знам.Майката на най - добрата ми приятелка е дистрибутор.Аз даже скоро разбрах за тази марка.Определено нещата са много качествени.Няма нищо общо с Ейвън и Орифлейм. Съжалявам, че не мога да ти помогна. Ако не намериш от къде да поръчаш може да аз да ти поръчам и да ти ги пратя...не знам и аз.Едва ли в Бургас няма да намериш де.

Хаха ее ще си го взема, другия месец сигурно.В момента имам само половин шише от професионалния на Шварцкопф, този на Здраве ама него не го искам, защото страшно изсушава косата и сигурно ще го дам на мама или баба имам и цял литър професионален на Лореал, който не съм го купила аз, а е подарък ! И него не искам да ползвам, защото е за мазна коса ама ще го позвам понякога какво да правя...и на Денис имам половин. Мда, наистина имам много ама какво да правя. Искам го и този на Тианде, защото бил био щом корена си остава цял. Между другото приятелката ми има и маската с женшен.И тя била хубава. Ама аз си мия косата през ден.Ще ги изхабя.
    Искам и маша на Ремингтън. Мисля за рожденния ми ден да си я купя ама имам толкова преси.Дано нашите не ме убият.
    Според вас много ли преси съм си купувала?Една с приставки за 20 лева, една само за изправяне пак за 20 лева, една на Бош за 105 и най - новата ми е на Филипс за 80.Но пък нямам маша. И не съм имала никога.
    Ахаа.. :Д
    А иначе не знам..с пресата хвана ли цаката как да се къдриш? Много сполучливо става пак. Ако ти ще си я купуваш (т.е. от спестявания) най-вероятно няма да възразят особено (и ще ти кажат,че са си твои парите например,поне при мен така става хаха),но вече ако те ще я купуват,може и да отбележат целия шкаф пълен с преси хаха

Не знам.Майката на най - добрата ми приятелка е дистрибутор.Аз даже скоро разбрах за тази марка.Определено нещата са много качествени.Няма нищо общо с Ейвън и Орифлейм. Съжалявам, че не мога да ти помогна. Ако не намериш от къде да поръчаш може да аз да ти поръчам и да ти ги пратя...не знам и аз.Едва ли в Бургас няма да намериш де.
    Колко мл е шампоана и цената каква е?
    Нямаше сулфати,това запомних от състава,което е чуудесно.

И, да, знам как да се къдря с преса.Даже първия път ми се получи най - добре.
    Такаа ... реших да си редувам шампоаните.Един път ще си мия косата с проф. на Шварцкопф, който е овлажняващ и един път ще си я мия с проф. на Лореал за мазна коса. Сега чакам косата ми да изсъхне и ще си я снимам естествена.След това ще я изправя и пак ще я снимам.Ще кача снимките тази вечер.

http://static1.framar.bg/product/Tia...ng_shampoo.jpg
    22 лева е каталожната цена, 14 е дистрибуторската, ако не се лъжа.
    И този шампоан за пръв път виждам някой да каже, че миришел хубаво. Но за сметка на това чух, че маската миришела много приятно.

Едит: Как ги трупате тея шампоани бе? Аз направо ги "изяждам" за максимум месец. И се къпя с по няколко и всеки път с различен.
    Последно редактирано от Hayashi : 10-21-2012 на 12:51
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Banned Мега фен
    и моите преси са толкова + маша..т.е. не са много

Да станеш дистрибутор не ти коства нищо, не се плаща, нямаш никакви задължения.
    Аз например се регистрирах само, за да си ползвам отстъпката. Абе като цяло ако намериш дистрибутор съм убедена, че няма да ти откаже да ти обясни.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    lqlq89,аз си го поръчах от продавалника от една жена,за 19лв го продава.

Между другото съм ползвала и шампоан подхранващ на Amway и от него косата ми порасна и то значително.Дори в момента се колебая дали да не си поръчам и от него пак.

fizzyg, ами с парите за пресите ... те са си мои ама нашите все казват, че не ги давам за нищо необходимо и като почнат с тия речи. |( Ама аз, като си реша да купувам нещо никой не може да ми спре. Шампоана на Тианде е половин литър и с дистрибуторската отстъпка е 14 лв.

fizzyg, ами с парите за пресите ... те са си мои ама нашите все казват, че не ги давам за нищо необходимо и като почнат с тия речи. |( Ама аз, като си реша да купувам нещо никой не може да ми спре. Шампоана на Тианде е половин литър и с дистрибуторската отстъпка е 14 лв.
    Ммм,доста изгодно излиза,значи
    Иначе това за дългите речи на всеки му е познато,няма как направо,хаха

Добре си решила да си ги редуваш,поне да ги изразходиш и на Лореалския му намираш употреба,няма да ти залежава.
    Ще чакаме снимчиците

Супер фен Аватара на lqlq89
    Намерих си дистрибутор. Една приятелка на майка. А някой ползвал ли го е досега? И има ли някаква полза? Къде мога да прочета нещо за шампоана? За каква коса е?
    Много въпроси станаха
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си