.
Затворена тема
Страница 103 от 121 ПървиПърви ... 3539399100101102103104105106107113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 551 до 2 575 от общо 3024
    Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    момичета браво ! прехвърлих набързо страничките и срещнах косите на няколко от вас - ще ме извините че не помня точно никовете,но косите ви са много хубави ! изглеждат здрави,имат блясък и определено имат вид на поддържани коси ! браво ! много се зарадвах като видях толкова снимки както и се радвам много на косите ви ! косата според мен е един от белезите,които показват каква е жената.. според мен тя е аксесоар,а вие определено го притежавате в златна опаковка ! ...

сега малко за мен - днес се намазах със стимулант и стоях 2 часа... обаче като си правя маска със стимулант само ,трябва да слагам шампоан 3 пъти защото трудно го отмивам... скоро трябва да си купя шампоан - това го казвам от 1 месец,но все се чудя какъв да си взема .. и кристали към януари може би ще ми трябват ... свърших ампулите,но косопада не спря и малко се стреснах ... мисля да си взема на UNA... иначе вече имам лично наблюдение и върху ампулите на алфапарф- не върху мен точно,но върху близък... след 3 ампули - сложени на 2 пъти,защото са големи т.е. в рамките на 3 седмици определено виждам ефект.. знам че е прекалено скоро,но все пак... а и да... чудя се дали след стимуланта да не започна с тривитаминола един месец... иначе тия дни ще си купя пак B комплекс или бирена мая и така...
    Наскоро от едно Ютуб видео разбрах,че е нормално на всеки човек да падат по 80 косъма на ден,така че не се стряскай

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Наскоро от едно Ютуб видео разбрах,че е нормално на всеки човек да падат по 80 косъма на ден,така че не се стряскай
    По 100 на ден е нормално.

За сешоара- една приятелка има на Singer толкова да е хубааааав ..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    утре ще ходя да си купя нещо,но незнам кое е по-добро за разтеж и подхранване? тривитаминола или стимуланта?
    Тривитаминола!

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, нещо връхчетата на косата ми започнаха да стърчат навън. Защо така ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Препоръчайте коя марка преси са по-добри и сполучливи...Bellissima или Remington?

Аз съм си харесала Pearl нещо си на Phillips ;д ако се сещаш за коя говоря
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Пловдив
    Pearl имат Ремингтон,и аз съм си я харесала,но си харесах и още 2 модела на Ремингтон и една преса на Белисима,но се колебая и то много,защото разбрах,че точно този модел на Белисима който си харесах една от плочите има луфт и не захващала добре кичурите,а ако натиснеш повече пресата започвала да скубе косата.

Ето снимка на Белисима http://www.bellissima.bg/?47,Преса-з...creator-b6-100

Ето и моделите на Ремигтон
    http://remington.bg/presi-za-kosa/pr...ton-s6500.html
    http://remington.bg/presi-za-kosa/pr...e-therapy.html
    http://remington.bg/presi-za-kosa/pr...500-pearl.html

аз съм за Pearl защото съм виждала как изправя : ) вероятно следващата, която ще си купя, е тя, когато ми се откъснат 150 лв от сърцето ;д
    п.с. има ли някакъв проблем ако си я поръчам от eBay? то тя си е същата преса? Нали? там е 100лв самата преса и доставката не знам колко ще излезе ;д
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 10-19-2012 на 10:46
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    По 100 на ден е нормално.
    това го знам.. повярвай ми щом съм забелязала + ампулите нямаха кой знае какъв ефект, значи има за какво да се притеснявам.. не че съм се стреснала много де,но ще е добре тия дни ако предприема някакви мерки

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Pearl имат Ремингтон,и аз съм си я харесала,но си харесах и още 2 модела на Ремингтон и една преса на Белисима,но се колебая и то много,защото разбрах,че точно този модел на Белисима който си харесах една от плочите има луфт и не захващала добре кичурите,а ако натиснеш повече пресата започвала да скубе косата.

Ето снимка на Белисима http://www.bellissima.bg/?47,Преса-з...creator-b6-100

Ето и моделите на Ремигтон
    http://remington.bg/presi-za-kosa/pr...ton-s6500.html
    http://remington.bg/presi-za-kosa/pr...e-therapy.html
    http://remington.bg/presi-za-kosa/pr...500-pearl.html
    Аз съм за Ремингтон, купих си вече 2ра тяхна преса и съм повече от доволна. Ама ти нямаше ли права коса?

Аз със спринцовка си дупча гумичката на тривитаминола :Д И го използвам от около 2 месеца и не ми вреди

Момичета.. Наумих да си направя кичури със сухи пастели. В Youtube видях едно видео ставаше много яко, но мислите ли, че вредят на косата ? Иначе и с флуксин са се получавали розови кичури, но мисля, че флуксинът бая ще ми навреди

Град
    Пловдив
    malka_sladkka,косата ми е права,но бретона малко ми се подвива когато се изкъпя,и не се изправя от само себе си,а и зимата косата от влагата ми се начупва леко в краищата,само пресата ме спасява.

Град
    Пловдив
    това го знам.. повярвай ми щом съм забелязала + ампулите нямаха кой знае какъв ефект, значи има за какво да се притеснявам.. не че съм се стреснала много де,но ще е добре тия дни ако предприема някакви мерки
    Фък13,да не би косата ти да е преуморена от дължината й.Понякога косата има нужда от 4-5 пръста подстрижка,за да се заздрави.И на мен ми се е случвало да ми капе много и като я подстрижа 3-4 пръста и спира всичко.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Искам да ви похваля шампоана на Билка против косопад Ползвам го от 2-3 седмици и косата ми спря да пада.Направо не мога да повярвам .Бях скептично настроена към него ,но се убедих ,че наистина помага.
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Banned Мега фен
    Фък13,да не би косата ти да е преуморена от дължината й.Понякога косата има нужда от 4-5 пръста подстрижка,за да се заздрави.И на мен ми се е случвало да ми капе много и като я подстрижа 3-4 пръста и спира всичко.
    периодично и аз си взимам повече,но и от това не е защото се подстригах скоро.

Препоръчайте коя марка преси са по-добри и сполучливи...Bellissima или Remington?
    Remington !!!
    Но, мисля, че няма смисъл да даваш толкова много пари за преса, защото косата ти е почти права.

Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    Аз със спринцовка си дупча гумичката на тривитаминола :Д И го използвам от около 2 месеца и не ми вреди

Момичета.. Наумих да си направя кичури със сухи пастели. В Youtube видях едно видео ставаше много яко, но мислите ли, че вредят на косата ? Иначе и с флуксин са се получавали розови кичури, но мисля, че флуксинът бая ще ми навреди
    Вредят,но можеш пък да пробваш.. за 1-2 кичура не виждам нещо сериозно,но както решиш. Аз пък си направих със степче-боровинка преди няколко седмици и още не са се махнали за 5-6 измивания.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Remington !!!
    Но, мисля, че няма смисъл да даваш толкова много пари за преса, защото косата ти е почти права.
    Така е,но искам нещо качествено и с по-високи градуси,както и повече функции.От тея по евтините нищо не мога да си харесам.

Град
    Пловдив
    периодично и аз си взимам повече,но и от това не е защото се подстригах скоро.
    Аха ясно,значи е друг проблема.

От неделя ще започна да си правя маската с тривитаминол,жълтък,бадемо во масло,мед и каквото др. имам. Искааам такава дължина http://www.youtube.com/watch?v=ojq43...4&feature=plcp .. 0:40 ..
    Ето моят план
    ще си правя маската 2 пъти седмично и ще отмивам с шампоана за разтеж, мисля да си купя някаква маска/балсам и си купих корени от коприва да се поливам .. краят на ноември мисля да направя почивка и през нея да си взема около 5-6 подхранващи ампули и да си купя стимулант да се мацам ..
    ии също да кажа,че не съм използвала преса от юли месец ^^

Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Вредят,но можеш пък да пробваш.. за 1-2 кичура не виждам нещо сериозно,но както решиш. Аз пък си направих със степче-боровинка преди няколко седмици и още не са се махнали за 5-6 измивания.
    Да, мисля да опитам. Не мисля, че ще вредят много, ако ги използвам рядко
    Ето линк как се правят кичурите, ако някой се интересува: http://www.youtube.com/watch?v=5ly4G...8&feature=plcp
    Според мен са сладки

Искам да ви споделя, че в едното вкъщи вече имам жълтата Денис и съм толкова доволнааааа .. косата ми става супер мекичка и с колежките сме станали като power rangers аз с жълтата, едната с бялата с жълта капачка, другата със синята ;д само червената Miosotis ни трябва и ще може да направим Волтрон като цяло много съм доволна
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

^^ Има ли ефект от шампоана за растеж ? Май го ползваше отскоро, но все пак забелязваш ли промяна към положителна насока
    А, като се сетих, през май месец мисля че взех от баба свежи коприви, обаче със стъблото и листата.После научих, че всъщност корените им са правели чудесата ама .. беше късно Когато си поливах косата с отварата... Божичко, миришеше много гадно. Призля ми направо. Повръщаше ми се. И не трябваше да си измивам косата после.!! :O Казах си "майната й на косата" и поне 30 минути стоях под водата Много експерименти, много приключения.

Депресирам се като се замисля - с една моя приятелка се подстригахме заедно. Тя си пусна дълга коса, отряза я и така 2 пъти и сега пак иска дълга коса, а моята грива от 2 години ми се струва, че изобщо не расте. Вярно, че по някое време на всеки 2 месеца си скъсявах, но мисля че вече трябваше да ми е до кръста, а тя е малко под закопчалката на сутиена. Но като се замисля тя е с права коса, а на хората, които имат права коса забелязала съм, че им расте по-бързо косата

Banned Мега фен
    Аха ясно,значи е друг проблема.
    ами то е сезонен,но е леко упорит.. и а това ще си купя 2-3 хубави ампулки и готово

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си