- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Да,за него говорих.
И аз се сетих за него,но не ми се дават 12лв за гребен..
А в какви магазини си виждала?
Определено е пораснала. Иначе сега като гледам колко ти е хубавичка,не експериментирай много с формата,за да не съжаляваш просто..
На мен не ми изглежда кой знае колко пораснала, може би 2-3 см, но е много хубава. Не ѝ прави пластове така добре
Хич не мога да се съглася, може би на теб не ти стоят добре, защото косата ти е къдрава, но по принцип пластовете са хубавиПредимно на дълга коса, или права. Виж като ти е изправена колко хубаво си стои
![]()
^ добре де.. наистина ли мислиш че от снимки можем да разберем с колко см ? .. на снимки се вижда дали е пораснала или не,но см ?! .. + това снимките трябва да са от еднакво разстояние... а тези,които даде не са...
Не мисля, но аз не мога да преценя изобщо. На мен ми изглежда все еднаква когато и да се видя.
На мен ми се струва,че малко е пораснала.
strawberry88 би ли пуснала снимка на косата ти?
never never let you go you are the one i'm surching for....
Сега ще си правя маска за коса,и ще стоя 2-3 часа.
fizzyg в обикновен квартален козметичен магазин и нещо като магазин 1 лев,но не точно...
Почти навсякъде има дървени четки, а на по-малко места има гребени.:/
Сега открих, че марката се предлага и в този сайт.
http://www.shampoan.com/hercules-sag...244-p-922.html
И аз си купих на същата марка,ето такава,но с тъмно кафява дръжка и беше 13лв,а тука в сайта са много скъпи http://www.shampoan.com/hercules-sag...5beae3a638b8a0
Преди време професионалист коафьор ми препоръча да използвам четка за коса с естествен косъм. Купих си такава от магазин на Солинген. Доволна съм и скоро поднових старата четка с нова. В магазина имаше голямо разнообразие от форми и размери.
Видях дървен гребен на едно място в Пловдив. Ако някой се интересува да каже.
Момичетаааааааааааа,намер х си дървен гребееееен! Даже бяха 2 вида,но си взех,утре едва ли ще работи магазина,в понеделник обаче отивам.И още нещо страхотно-беше 1.80!
Ще си взема единия с по-широките зъбци,защото от онези малкичките направо ми бухва косата :Д
направих си маска от жълтък,кисело мляко,оцет,мед и тривитаминол...
момичета, съгласни ли сте всяка да изброи този месец какви продукти е използвала ( естествено + мнение дали е доволна или не ) и какви мисли да използва следващия месец...