- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
^С колежките ми сме им направили фен-клуб.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А да питам и аз нещо,свързано с маските на Денис. Макар че имам още много от абсолют рипеър-а ма Лореал проф.,започнах да си мисля каква да ми е следващата маска за коса :Д Аз като балсам я използвам,де. Мислих си за някоя на Кристиан ъф Рома или тази на Денис. Може би реторичен въпрос,но коя от двете би била по-добра? :Д
Нещата на Макадамия са за по - третирани коси и затова изглеждат нормални. Знам, че маските на Лорис повечето хора не ги харесват, но аз си чувствам косата по - добре от балсама на Макадамия.
btw сега като се сетих за маските на Лорис открих съставките на шоколадовата, предполагам и на другите е същия състав и понеже съм скарара с химията искам да ви питам кое е силиконово?
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Caramel, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cyclopentasiloxano and Dimethiconol and Dimethicone Crosspolymer, Parfum ( Fragrance), Hydroxyethyl Urea, Polyquatemium-7, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben and Propylparaben, Theobroma Cacao (Cocoa Butter), CI 191410 (Yellow 5) + CI 15510 (Orange 4) + CI 42090 (Blue 1), Disodium EDTA, Methylisothiazolinone and Methylchloroisothiazolinone, CI 191410 (Yellow 5), Citric Acid. *Parfum (Fragrance): Benzyl Alcohol, Coumarin
Последно редактирано от yoLo0 : 11-03-2012 на 16:29
купих си 3 ампули против косопад - професионални, та да видим... ще ги слагам на 2 пти
Някой от темата беше си взел арганово масло.Може ли да ми каже откъде го поръча,гледах го в един сайт,но беше около 50 лв. ,а по-спомен помня,че някой беше си го взел за по-евтино,мисля че беше Ягодка.
http://beautyexpert.bg/grizha-za-kos...nikalen-blasak И да,Ягодка даже за 30лв го беше взела,защото е от фриз.салон,а тук в сайта са ги увеличили.![]()
Като каза масло, аз щях да споделям, че си взех кайсиево на Икаров и си го мажа преди преска и го слагам в маските иии си мислех да си взема аргановото му, ама реших че ще си взема направо хубаво арганово като имам 30лв излишни, а това за 6 не вярвам да е особено прекрасно. Кайсиевото беше 2.То свършва адски бавно и не знам кога ще си вземам другия път.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^Да, моето е такова.За 31 лв. го взех от фризьорката ми.![]()
Да, много е икономично.Слагам след всяко къпане по няколко капки и след преса слагам съвсем малко.Прави косата, като коприна и не е толкова бухнала... абе казвала съм и друг път за многото му хубави неща, които прави.![]()
Напълно си заслужава парите, уверявам те.
![]()
Хаха,значи трябва да се стегна психически и материално
Благодаря![]()
Аз съм в почивка от маските и си карам само на шампоан, балсам и аргановото масло.Супер ми е така.![]()
![]()
Може ли да ми препоръчате нещо за приглаждане на косъма, защото косата ми е отвратително непокорна - не мога да я изправя хубаво, а държа ли я естествена не се получават някакви нормални къдрици ами някакви гърчещи се завъртулки. Търся нещо ,което да я омекоти и да не я прави толкова груба, но имам бързоомазняваща се коса и ме е страх да експериментирам.