.
Затворена тема
Страница 113 от 119 ПървиПърви ... 1363103109110111112113114115116117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 801 до 2 825 от общо 3024

Hybrid View

^С колежките ми сме им направили фен-клуб.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Еми кажи,че искаш да си купиш шампоана на дистрибуторска цена.Би трябвало за 14лв да ти го дадат.
    А сигурно ли е че ще ми го дадат? От там ме поръчва или веднага ще ми го дадат? Татко мога ли да изпратя ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    А сигурно ли е че ще ми го дадат? От там ме поръчва или веднага ще ми го дадат? Татко мога ли да изпратя ?
    Работа с клиенти : 0882 300 106 - Боряна Дудова
    Ако искаш й се обади й я питай за цените и дали ще ти го дадат веднага

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Работа с клиенти : 0882 300 106 - Боряна Дудова
    Ако искаш й се обади й я питай за цените и дали ще ти го дадат веднага
    Благодаря за информацията . В понеделник ще кажа на татко да мине да ми вземе. Не е задължително да съм се обадила преди на отиде, нали ?

Banned Мега фен
    Благодаря за информацията . В понеделник ще кажа на татко да мине да ми вземе. Не е задължително да съм се обадила преди на отиде, нали ?
    абе глупости .... какво толкова се стряскате не знам...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    абе глупости .... какво толкова се стряскате не знам...
    Не се стряскам. Просто за първи път чувам за този офис, а и нямам възможност да отида лично, затова трябва да обясня всичко подробно на баща ми.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    не

Супер фен Аватара на fizzyg
    А да питам и аз нещо,свързано с маските на Денис. Макар че имам още много от абсолют рипеър-а ма Лореал проф.,започнах да си мисля каква да ми е следващата маска за коса :Д Аз като балсам я използвам,де. Мислих си за някоя на Кристиан ъф Рома или тази на Денис. Може би реторичен въпрос,но коя от двете би била по-добра? :Д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Нещата на Макадамия са за по - третирани коси и затова изглеждат нормални. Знам, че маските на Лорис повечето хора не ги харесват, но аз си чувствам косата по - добре от балсама на Макадамия.
    btw сега като се сетих за маските на Лорис открих съставките на шоколадовата, предполагам и на другите е същия състав и понеже съм скарара с химията искам да ви питам кое е силиконово?
    Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Caramel, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cyclopentasiloxano and Dimethiconol and Dimethicone Crosspolymer, Parfum ( Fragrance), Hydroxyethyl Urea, Polyquatemium-7, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben and Propylparaben, Theobroma Cacao (Cocoa Butter), CI 191410 (Yellow 5) + CI 15510 (Orange 4) + CI 42090 (Blue 1), Disodium EDTA, Methylisothiazolinone and Methylchloroisothiazolinone, CI 191410 (Yellow 5), Citric Acid. *Parfum (Fragrance): Benzyl Alcohol, Coumarin

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Нещата на Макадамия са за по - третирани коси и затова изглеждат нормални. Знам, че маските на Лорис повечето хора не ги харесват, но аз си чувствам косата по - добре от балсама на Макадамия.
    btw сега като се сетих за маските на Лорис открих съставките на шоколадовата, предполагам и на другите е същия състав и понеже съм скарара с химията искам да ви питам кое е силиконово?
    Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Caramel, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cyclopentasiloxano and Dimethiconol and Dimethicone Crosspolymer, Parfum ( Fragrance), Hydroxyethyl Urea, Polyquatemium-7, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben and Propylparaben, Theobroma Cacao (Cocoa Butter), CI 191410 (Yellow 5) + CI 15510 (Orange 4) + CI 42090 (Blue 1), Disodium EDTA, Methylisothiazolinone and Methylchloroisothiazolinone, CI 191410 (Yellow 5), Citric Acid. *Parfum (Fragrance): Benzyl Alcohol, Coumarin
    остави силикона - виж парабените.. и нда.. има силикон

остави силикона - виж парабените.. и нда.. има силикон
    в почти всички масови продукти за коса има силикон..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    ако напишат проценти ще видиш че повечето не са нищо пред тази маска

ако напишат проценти ще видиш че повечето не са нищо пред тази маска
    все пак някои хора са доволни от продуктите им и казват,че косата им растяла много бързо..
    да не правя нова тема, тук ще питам.. пак е свързано с коса
    може ли да ми кажете кое е по-полезно за косата .. къната или боята
    Последно редактирано от yoLo0 : 11-03-2012 на 16:29

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Сега видях в моята /змийската/ няма парабени.

Banned Мега фен
    купих си 3 ампули против косопад - професионални, та да видим... ще ги слагам на 2 пти

Супер фен Аватара на weheartiit
    Някой от темата беше си взел арганово масло.Може ли да ми каже откъде го поръча,гледах го в един сайт,но беше около 50 лв. ,а по-спомен помня,че някой беше си го взел за по-евтино,мисля че беше Ягодка.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Някой от темата беше си взел арганово масло.Може ли да ми каже откъде го поръча,гледах го в един сайт,но беше около 50 лв. ,а по-спомен помня,че някой беше си го взел за по-евтино,мисля че беше Ягодка.

http://beautyexpert.bg/grizha-za-kos...nikalen-blasak И да,Ягодка даже за 30лв го беше взела,защото е от фриз.салон,а тук в сайта са ги увеличили.

Като каза масло, аз щях да споделям, че си взех кайсиево на Икаров и си го мажа преди преска и го слагам в маските иии си мислех да си взема аргановото му, ама реших че ще си взема направо хубаво арганово като имам 30лв излишни, а това за 6 не вярвам да е особено прекрасно. Кайсиевото беше 2. То свършва адски бавно и не знам кога ще си вземам другия път.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Да, моето е такова.За 31 лв. го взех от фризьорката ми.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ^Да, моето е такова.За 31 лв. го взех от фризьорката ми.
    Икономично ли е и след всяко къпане ли го използваш?
    И аз обмислям някой път да си взема,но как да си откъсна 30 лв от сърцето ;х

Да, много е икономично.Слагам след всяко къпане по няколко капки и след преса слагам съвсем малко.Прави косата, като коприна и не е толкова бухнала... абе казвала съм и друг път за многото му хубави неща, които прави. Напълно си заслужава парите, уверявам те.

Хаха,значи трябва да се стегна психически и материално
    Благодаря

За нищо!

Аз съм в почивка от маските и си карам само на шампоан, балсам и аргановото масло.Супер ми е така.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Може ли да ми препоръчате нещо за приглаждане на косъма, защото косата ми е отвратително непокорна - не мога да я изправя хубаво, а държа ли я естествена не се получават някакви нормални къдрици ами някакви гърчещи се завъртулки. Търся нещо ,което да я омекоти и да не я прави толкова груба, но имам бързоомазняваща се коса и ме е страх да експериментирам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си