- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
На Орифлейм отстъпката е 30%. На Ейвън когато бях едно време беше 10%. А и на Орифлейм има промоции в сайта, които ако не си дистрибутор никога няма да отвориш сайта и да ги търсиш ;д По-сметка си е сякаш.
Иначе приятелките ми, които също са на Орифлейм, дават на другите на клиентски цени, ама те имат за цел да стават директори. Аз нямам такива амбиции ;д Нещо не ме привлича да пробутвам на хората неща, които не им трябват, за да си направя точките. Представител съм главно за да си поръчваме аз и майка ми на кирия, понякога и някоя приятелка се включва![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз съм се изгаряла също с пресата на челото.Беше мъничка раничка,не ме болеше,намазах я само с крем "здраве" и мисля,че е зараснала защото не виждам сега нищо.
Имате ли мнение за тези кристали http://prikachi.com/images/422/5003422a.jpg ? Хвалят ми ги,но не знам дали да ги взема.
Сега съм с тези http://shopix.bg/img/products/orig/1..._705870846.jpg и съм доволна,помагат ми и за по-лесно и дълготрайно изправяне на косата.Знам,че е вредно и едва ли предпазват,но единствено с тях косата ми се задържа по-дълго.
Имам и още един въпрос.Възможно ли е сухата коса да е до ген и следователно да не може да се възтанови,въпреки че полагаш грижи за нея ?
weheartiit, хубави са тези кристали вземи си ги.
Ти кристали кога слагаш преди или след изправянето?Доколкото разбирам май слагаш преди.
JoLLie92,ооо виж къде бил ключа за бараката.Едно време и мен ме караха да стана представител на Орифлейм,даже майка ми има позната дето е като директор,ама аз не,Ейвън та Ейвън.Явно от Орифлейма повече се печели.
Макар,че с тоя Ейвън вече 3-4 месеца не се занимавам.
Орифлейм е по-готино, а и са им по-качествени нещата. И като си вътрешна знаеш кое е хубаво, кое не, кога на кое има промоция.. ;д Аз определено не печеля от това, но колежките ми някои печелят по едно 300-400 лв на каталог.
Тея кристали на БиоФарма на мен са ми отвратителни. Не знам, правят ми косата гадна. Отказала съм се от всякакви кристали.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Обожавам ги кристалите на Уна
п.п Как да постигна такъв резултат http://prikachi.com/images.php?images/808/5445808G.jpg ?
Последно редактирано от lqlq89 : 11-02-2012 на 10:54
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^ Маша. Веднъж така ме направи и един фризьор със сешоар, но аз посмърно сама не мога. Таа с маша и то няма да навиваш до горе.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
С широка маша ли?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Моята става с някакви подобни чупки ако я изкъпя и не я среша ;д Само че са малко по-прави чупките, but still a чупки![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мне, те имат проценти от общия оборот на целия екип. Имат хора под тях по веригата и колкото направи долния под тях, те също го печелят. Самите те правят поръчки колкото мен или айде мааалко по-големи.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Преди да се изправя слагам.Не знам Джули,на мен ми харесват,заглаждат ми косата,а това за мен е добре.Иначе щом има толкова положителни мнения за Уна ще си ги взема като ми свършат тези.![]()
Като кристали съм пробвала само тея, които едно време само такива имаше навсякъдебиофарма
Гледах в един магазин поне 30 вида различни кристали и като не знам кои са хубави ... на мен ми е развалена представата за продукта "кристали" с тея на биофарма и си мисля, че всичките ще са такива гадни и ме е страх да пробвам други.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Титинка, винаги съм си мислела, че кристалите са термозащитни? По тая логика да се сложат преди пресата. Не съм много наясно с този продукт, както си и личи![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
Повечето хора сякаш ги слагат преди пресата. Явно така буквално ПЪРЖАТ косатаФризьорката ми беше казала, че някои използвали пяната като термозащитен продукт ?! Дафък?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://prodavalnik.com/magic-leverag...kosa-i11671259 Момичета с тези рокли получават ли се добри къдрици и дали ако си ги поръчам ще ми вършат работа за разнообразие? А колко време се стои с тях ?![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
вече минах на шампоана на Денис, белия с жълтата капачка и същата маска след шампоана и след баня ампулите за косопад, в магазина имаше само такива и за пърхут, тези дали ще помогнат и за разтежа???
а някакви мнения за термозащитните и подобни стилизиращи продукти на Биофарма, кристалите?
намерих си и някакъв дървен гребен в едно обикновено магазинче, нещо не съм много доволна, не може да ми разреше косата добре, а не е гъста и дълга