.
Затворена тема
Страница 115 от 121 ПървиПърви ... 1565105111112113114115116117118119 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 851 до 2 875 от общо 3024
    Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    вече минах на шампоана на Денис, белия с жълтата капачка
    Хубав ли е ?

И да знам,че е вредно да слагам кристали преди преса,но както казах само те ми задържат косата за по-дълго.Пробвала съм с много термозащитни продукти,но ... Харесвам единствено гела на Лакме,но той се слага само на мокра или влажна коса,а аз не винаги се изправям след като се изкъпя.

Голям фен Аватара на cheburashka
    харесва ми, да

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Хубав ли е ?

И да знам,че е вредно да слагам кристали преди преса,но както казах само те ми задържат косата за по-дълго.Пробвала съм с много термозащитни продукти,но ... Харесвам единствено гела на Лакме,но той се слага само на мокра или влажна коса,а аз не винаги се изправям след като се изкъпя.
    Ами ти си знаеш,аз само ти казвам кое е добре и кое не,за да си знаеш.

Град
    Пловдив
    на Денис хубави ли са им маските?До сега не съм ги ползвала,само ампули ползвах и не бях много очарована от ефекта.

^С колежките ми сме им направили фен-клуб.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Еми кажи,че искаш да си купиш шампоана на дистрибуторска цена.Би трябвало за 14лв да ти го дадат.
    А сигурно ли е че ще ми го дадат? От там ме поръчва или веднага ще ми го дадат? Татко мога ли да изпратя ?

Супер фен Аватара на weheartiit
    Ами ти си знаеш,аз само ти казвам кое е добре и кое не,за да си знаеш.
    Така е ,знам,че си вредя по-този начин,но ...

на Денис хубави ли са им маските?До сега не съм ги ползвала,само ампули ползвах и не бях много очарована от ефекта.
    Ползвам тази бялата с жълта капачка и засега съм доволна

И аз използвам тази с жълтата капачка и съм много доволна. Това е една от любимите ми маски!
    Вчера забравих да кажа,че си направих домашна маска: тривитаминол,кисело мляко,жълтък,мед,зехтин.
    Последно редактирано от yoLo0 : 11-02-2012 на 18:05

Супер фен Аватара на fizzyg
    А да питам и аз нещо,свързано с маските на Денис. Макар че имам още много от абсолют рипеър-а ма Лореал проф.,започнах да си мисля каква да ми е следващата маска за коса :Д Аз като балсам я използвам,де. Мислих си за някоя на Кристиан ъф Рома или тази на Денис. Може би реторичен въпрос,но коя от двете би била по-добра? :Д

Мега фен Аватара на strawberry88
    ДА!!!

Някой ползвал ли е крем за оформяне на къдрици на Макадамия или на някаква друга марка ?
    Ако сте използвали какви са отзивите ви ?
    Не искам да ползвам пяна, щото косата ми прилича на нищо след нея. А и не мога да издържам дори 1 ден с пяната без да си мия косата, но не мога и да я измия всеки ден, нали ?
    Последно редактирано от chocolatte96 : 11-02-2012 на 18:58

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    Някой ползвал ли е крем за оформяне на къдрици на Макадамия или на някаква друга марка ?
    Не искам да ползвам пяна, щото косата ми прилича на нищо след нея. А и не мога да издържам дори 1 ден с пяната без да си мия косата, но не мога и да я измия всеки ден, нали ?
    не е хубаво да я миеш всеки ден

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    А сигурно ли е че ще ми го дадат? От там ме поръчва или веднага ще ми го дадат? Татко мога ли да изпратя ?
    Работа с клиенти : 0882 300 106 - Боряна Дудова
    Ако искаш й се обади й я питай за цените и дали ще ти го дадат веднага

Град
    Пловдив
    Благодаря ви момичета за отзивите за маската.ЩЕ си помисля коя да си взема.

Имам крема на Макадамия без измиване ... не този за оформяне на къдрици.Много НЕдоволна съм.Прави ми косата твърда и нищо друго не прави всъщност.Напразно похарчих 22 лв.

Работа с клиенти : 0882 300 106 - Боряна Дудова
    Ако искаш й се обади й я питай за цените и дали ще ти го дадат веднага
    Благодаря за информацията . В понеделник ще кажа на татко да мине да ми вземе. Не е задължително да съм се обадила преди на отиде, нали ?

Banned Мега фен
    Благодаря за информацията . В понеделник ще кажа на татко да мине да ми вземе. Не е задължително да съм се обадила преди на отиде, нали ?
    абе глупости .... какво толкова се стряскате не знам...

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Имам крема на Макадамия без измиване ... не този за оформяне на къдрици.Много НЕдоволна съм.Прави ми косата твърда и нищо друго не прави всъщност.Напразно похарчих 22 лв.
    Жалко за парите ти :S
    Намерих един на Л'Ореал.. Вероятно него ще купя

Жалко за парите ти :S
    Намерих един на Л'Ореал.. Вероятно него ще купя
    Ами да и мен ме е яд още.Всички казват, продуктите на Макадамия са уникални и т.н. ама ...
    Имам и балсама с отмиване на Макадамия (добре, че си взех малка опаковка от 60 мл.) и от него не съм впечатлена.Най-обикновен балсам, а е много скъп според мен.Не си заслужава.Повече нищо на Макадамия няма да си купя.
    А ти какъв крем на Лореал си намерила?Може ли линк?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Нещата на Макадамия са за по - третирани коси и затова изглеждат нормални. Знам, че маските на Лорис повечето хора не ги харесват, но аз си чувствам косата по - добре от балсама на Макадамия.
    btw сега като се сетих за маските на Лорис открих съставките на шоколадовата, предполагам и на другите е същия състав и понеже съм скарара с химията искам да ви питам кое е силиконово?
    Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Caramel, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cyclopentasiloxano and Dimethiconol and Dimethicone Crosspolymer, Parfum ( Fragrance), Hydroxyethyl Urea, Polyquatemium-7, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben and Propylparaben, Theobroma Cacao (Cocoa Butter), CI 191410 (Yellow 5) + CI 15510 (Orange 4) + CI 42090 (Blue 1), Disodium EDTA, Methylisothiazolinone and Methylchloroisothiazolinone, CI 191410 (Yellow 5), Citric Acid. *Parfum (Fragrance): Benzyl Alcohol, Coumarin

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    абе глупости .... какво толкова се стряскате не знам...
    Не се стряскам. Просто за първи път чувам за този офис, а и нямам възможност да отида лично, затова трябва да обясня всичко подробно на баща ми.

Banned Мега фен
    купих си 3 ампули против косопад - професионални, та да видим... ще ги слагам на 2 пти

Banned Мега фен
    Не се стряскам. Просто за първи път чувам за този офис, а и нямам възможност да отида лично, затова трябва да обясня всичко подробно на баща ми.
    ясно де ама... по спокойно... ( не го казвам с лоши намерения)

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Нещата на Макадамия са за по - третирани коси и затова изглеждат нормални. Знам, че маските на Лорис повечето хора не ги харесват, но аз си чувствам косата по - добре от балсама на Макадамия.
    btw сега като се сетих за маските на Лорис открих съставките на шоколадовата, предполагам и на другите е същия състав и понеже съм скарара с химията искам да ви питам кое е силиконово?
    Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Caramel, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cyclopentasiloxano and Dimethiconol and Dimethicone Crosspolymer, Parfum ( Fragrance), Hydroxyethyl Urea, Polyquatemium-7, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben and Propylparaben, Theobroma Cacao (Cocoa Butter), CI 191410 (Yellow 5) + CI 15510 (Orange 4) + CI 42090 (Blue 1), Disodium EDTA, Methylisothiazolinone and Methylchloroisothiazolinone, CI 191410 (Yellow 5), Citric Acid. *Parfum (Fragrance): Benzyl Alcohol, Coumarin
    остави силикона - виж парабените.. и нда.. има силикон

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    остави силикона - виж парабените.. и нда.. има силикон
    в почти всички масови продукти за коса има силикон..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си