- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
^ Би ли пуснала снимка на косата ти ? Много ме заинтригувахте с това арганово маслоИ аз мисля да си взема.
Сега се връщам от фризьор и мисля да се намажа само с бадемово масло..
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Дам,ще пусна.
Ама не днес,защото апарата не е у мен...като се върна от морето.![]()
![]()
Океййй![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
пречи ли на косата,ако си слагам арганово масло всеки ден?
Аз май клоня да си взема балсама NASHI ARGAN , че хубав ми се вижда...както и спрей-маската - определено ми хвана окото!Само цени не видях, ама предполагам трябва да се регистрирам първо
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Ох,и аз много исках да си ги взема ама са много скъпи.
Към 30 лв. е всяко нещо...и над 30.
И си взех само маслото.
Значи да кажа още един съветнали бях казала за капките масло в шампоана...ами гледах един клип,където един фризьор добавя малко масло и към маската (купена,не домашна).Та ще пробвам и това.
![]()
здр взех си този шампоан против пърхут http://www.google.bg/imgres?q=шампоа...25D0%25BC%25D0 и не е нещо особенно а и искам да ви попитам лимоновия сок изсушаващ ли е
^^ Да, изсушаващ е.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз сега съм с маска. Сложих по 1 лъжичка от всичко-масло от гроздови семена, бадемово масло, ракия, оцет. Също 2 жълтъка, капки газ и малко хума. Нямах масло от пшеничен зародиш за краищата и сложих бадемово масло. Ще гледам да стоя поне 2 часа. Накрая ще си изплакна косата с оцет или може да си сваря нещо.
Някой има ли мнение за тези шампоани на Здраве Актив, които рекламират постоянно?
п.п strawberry88 ти какво масло слагаш към шампоана и какъв шампоан ползваш?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Между другото, в Avon предлагат цяла линия с арганово масло и аз мисля да си поръчам спрея, да го видя що за стока е. Не е скъпо изобщо, 5 лв. с някакво намаление, така че няма да изгубя много.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
brutaLxxbunny, не мисля че ще си доволна от това на ейван, а и 5 лв .. не знам
Иначе аз сега съм с маска и мисля да стоя около 4 часа. В нея сложих бадемово масло, зехтин, малко мас, кисело мляко, мед, ракия, тривитаминол, жълтък и май това.
между другото съм забелязала че в последно време косата ми изобщо не пада .. не намирам и един косъм на гребена, ластика или когато я мия (пу да не я урочасам) (:
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Хмм...ще си помисля за аргановото масло на Ейвън, защото бях доста доволна от серума им за цъфтящи краища, както и от пяната им за начупена коса.Но по-скоро бих си взела тези неща на Nashiargan ...ще видим.
Утре може да си правя тази маска за блясък : 1 лъжичка бадемово маслo, 1 с. л. сок от лимон или оцет (за предпочитане ябълков), 1 с. л. алкохол без значение какъв (ракия, водка, уиски или др.), 1 жълтък, 1 с. л. кисело мляко
Маски против косопад:
1/ Фрикции с отвара от розмарин против косопад
Течността се получава, като 2 ч. л. счукана билка се варят половин час в 30 мл вода.
2/ Маска против косопад с бира
При косопад помага и горещата бира. С нея се намазва косата и се увива със затоплена кърпа. Тази процедура обаче се прави поне 5 поредни дни.
3/1 жълтък, 1 с. л. балсам, 1с. л. кис.мляко, 7-8 капки вит.А, 7-8 капки вит.Д, 10 капки стимулант за коса на Икаров, 1 м. л.мед, 1 м. л. алкохол. Всичко се разбърква много добре, намазва се косата, завива се с вестник, найлон и хавлиена кърпа и се седи 20- 30мин. Прави се преди боядисване, защото боята пада или 2 пъти в месеца.
Номер 3 добре ми изглежда, като дойде есента и имам отново сезонен косопад, бих я пробвала
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Предлагам да направим нещо като съравнование между марки шампоани, спрей-балсами, и купешки маски, защото съм сигурна, че има хора, които се колебаят между два различни шампоана, например, две различни марки. И след всяко съравнование да има поне 3 мнения за избора, който са направили, за да могат за преценят сами. Ако сте съгласни, започвам аз:
Глис / http://www.google.bg/imgres?q=gliss+...r:10,s:20,i:37 / vs ШАУМА http://www.google.bg/imgres?q=schaum...:8,s:21,i:163/ ??
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Аз лично предпочитам Глис. Използвала съм почти всички и мога да кажа, че съм останала много доволна. Правят ми косата мека и влажна, а по принцип беше суха и изтощена. Помагат за състоянието й и миришат приятно.Особено черния - за тези, които си падат по мъжки парфюми.Също така измиват добре, дори когато съм с някоя по-тежка домашна маска, с повече продукти.
От Шаума не ми хареса това, че не измиваха добре косата ми и си стоеше суха. А когато реших да пробвам новия http://www.google.bg/imgres?q=%D1%88...9,r:0,s:0,i:70 косата ми от втория път много се омазни и не останах доволна. Но пък не мога да кажа, че миришат зле.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
^ Аз също предпочитам глис. А какво мислите за шампоаните и изобщо продуктите на Лореал - http://zlatnaribka.com/category/lore...onnel-217.html
И аз съм за Глис,а проф.продукти на Лореал-страхотни!
Аз също обожавам Лореал, особено тази пяна - http://www.lorealparisbulgaria.com/_..._1#tab:profits - прави косата невероятна!!!
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
А от проф. продукти на Лореал кои според вас са най-добрите за:
1. Слънце защита
2. термо защита от преса и тн
3. за обем
А,да, от къде мога да ги купя ?