- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
радвам се, че следиш темата и че се включи.. за маската,която ти е казала фризьорката - много момичета от темата сa я ползвали и те също са доволни като теб,но аз с купена маска 1-2 часа не бих издържала
![]()
![]()
Момичета, ползвали ли сте някоя от професионалните маски или серуми на Лореал ? Доволни ли сте ? По добри ли са маските от тези на miosotis ?
^Ползвала съм проф. маска на Лореал Absolut Repair Cellular и беше много хубава.
На мен повече ми харесва от маската на Миозотис.Косата става много по-лека и свежа с нея.
п.п.Шампоана ми на Здраве е за чувствителен скалп.
И косата ми стана неоформена някаква ии...абе не ми харесва.Ще я снимам,като я мия другия път,дано е по-хубава.
И ще слагам по-малко от крема.![]()
Аз си купих новата серия на Лореал с Аргенина ползвах го два пъти и останах безкрайно доволна! Препоръчвам го!! Мия се два пъти с шампоана, след което стоя с балсама и като изляза ми е много ...как да кажа хем мека, хем твърда.После си впръсквам спрея в корените и противно на началното ми мнение, че ще ми омазни косата, тя стана много хубава и блестяща ! Косата ми отдавна не е била толкова здрава и хубава, не мога да й се нарадвам. Ако искате може да пусна снимка. Не знам от новите шампоани ли е или защото въобще не я третирам откакто фризьорката ми махна всичката изгоряла коса, но дори леко да си мръдна главата косата ми направо подскача, чак не можах да повярвам! Определено съм доволна!
Иначе маски и така нататък не съм си правила последно време, излагам се, но смятам скоро пак да се върна в ритъм. И аз си поръчах маслото на Ейвън и смятам на краищата да си го слагам. А и да похваля пяната на Лореал silk & gloss - страшно съм доволна!
wiiwa http://befit.bg/eshop/ELSEVE-ANTI-CA...rs=L-oreal-m39 аз лично съм пробвала това преди време и останах доволна!
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Днес си взех маска за коса с арганово масло от фризьорката, много ми харесва ефекта - прави косата супер мека
Момичета, ползвали ли сте тази сериа продукти на Schauma
http://www.schauma.schwarzkopf.de/sc...e-shampoo.html
Ако може да ми дадете отзиви , благодаря предварително![]()
Passion is Fashion ;]
^ ползвала съм го....имах чувството,че ми омазняваше косата, но пък миришеше божествено хаха
kittenella, продуктите от тази серия ли имаш предвид http://www.google.bg/imgres?q=%D1%81...9,r:0,s:0,i:67
аз пък днес не си направих маска... сега кристали само ще си сложа и спрея за слънцето и съм готова![]()
а забравих да кажа... сега вече мога да кажа, че съм много доволна от шампоана..от както го ползвам косата ми стана невероятна... не съм го очаквала точно от този шампоан...
ето това е шампоана![]()
Да ви питам -взех си масло от гроздови семки и се чудя дали да го смеся със стимуланта плюс малко пшенично масло? Или става прекалено мазничко?
сега като каза стимулант се сетих, че отдавна не съм го ползвала (повече от 3-4 месеца) може да си взема утре.. утре мисля да си взема и миосотис,но не съм сигурна...
Аз днес си направих маска с мед, кисело мляко, масло от пшеничен зародиш, рициново масло, жълтък, ракия, зехтин, тривитаминол и май това. Стоях с нея около 5-6 часа.![]()
Здравейте!
Днес си взех спрея на Билка за стимулиране на растежа на косата.
Някой ползвал ли го е и какво мнение имате за него? (:
Аз знам само за един срещу косопад. Изсушаваше ми косата (тя е мазна,но с този тоник направо беше сено).За косопад действаше най- вече защото така се оплиташе,че ми беше невъзможно да прокарам гребен през нея.
Аууу ужас, а аз точно него съм си взела :Д
Е,на теб може да не ти действа така.Аз по принцип не съм доволна от нещата на Билка- кремовете много ми омазняват кожата, антицелулитното само мирише хубаво, продуктите за лице ме състариха с векове, а това за косата ми я унищожи почти. Но може само аз да не съм доволна.Индивидуално си е.
днес мисля да си взема миосотис,но не съм сигурна.. на купените маски някак си им нямам вяра.. т.е. ако слагам ще е само по дължината сиг...
нямаше миосотис,а не ми се ходеше по магазините и си купих тази:
![]()
някои ползвал ли я е ? мнения ?
![]()
Ползвала съм маската,не е лоша.Предпочитам по-светлата (тази е жълтата, другата е бяла) и сега съм с нея даже. Харесвам нещата на тази марка, едно време имаха шампоан от същата серия и беше страхотен.