.
Затворена тема
Страница 24 от 121 ПървиПърви ... 142021222324252627283474 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 3024
    Мега фен Аватара на strawberry88
    ^И доволна ли си?
    И само в бялата кутия ли е такава гъста?Защото пише крем-маска...

Banned Мега фен
    всъщност ползвала съм я един път - и аз скоро си я купих ... и по принцип ползвам купените маски като балсам де.. и съм доволна... направи ми косата много мекичка и лесно се разресва.. аз това и очаквам... от купени маски не очаквам особено голямо подобрение във вида на косата нито в дължината.. така че маската е супер.. а крем-маска е по-гъста.. моето е маска.. имам и от боите крем-маски и определено са с по различна консистенция..

бадемовото ми масло е насвършване сега се чудя какво друго да си взема ? предложения

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от donatc Виж мнението
    бадемовото ми масло е насвършване сега се чудя какво друго да си взема ? предложения
    каква ти е косата ? суха,мазна,цъфти ?

мазна ;( а и бтв какво толкова съдържа бирата че начупва косата така ;ДД

^Масло от гроздови семки щом е мазна.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ^Масло от гроздови семки щом е мазна.
    + или стимуланта !

Всеки ден ли трябва да се прави масаж на скалпа и по колко време,за да има ефект? :Д

Banned Мега фен
    Всеки ден ли трябва да се прави масаж на скалпа и по колко време,за да има ефект? :Д
    по много ... и ако изобщо има ефект ще е минимален...

Окей,ще пробвам.
    И отново ще започна да си снимам косата всеки месец,за да видя колко е пораснала.

Супер фен Аватара на fizzyg

С кое масаж? Нещо не разбрах този път :Д

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    За тип мазна коса препоръчвам отвара от дъбови коррички. найстина помага. С сварената отвара се миеш през ден като, НЕ СЕ ОТМИВА. Също така ако решиш да пробваш си приготви отделна хавлия или кърпа за избърсване, защото кърпата ще се оцвети от цвета на отварата, във жълто-кафяво. Мойта коса е проблемна, омазнява се, но и не само а някак си се замърсява, и сега ще си варя такава отвара. И никакви шампоани. Отвара от коприва за заздравяване на косъма. Която желае да пробва от госпожиците =))
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    С кое масаж? Нещо не разбрах този път :Д
    С нищо.На суха коса без нищо. ;д
    Ама ще си купувам и зехтин тия дни (само мой,за косата ми ) и с него ще си правя.

аз днес си купих този шампоан за мазна коса http://www.google.bg/imgres?q=%D1%88...9,r:0,s:0,i:70 <-- със здравец беше 1,78 много ефтино и знам че сега ще си кажете че сигурно не върши никаква работа щото е за малко пари ама по принцип българската козметика е много хубава

С нищо.На суха коса без нищо. ;д
    Ама ще си купувам и зехтин тия дни (само мой,за косата ми ) и с него ще си правя.
    И аз вече си имам мооооооой! Много яко
    Екстра вирджин,в стъклена бутилка,100-процента натуралиш

Супер фен Аватара на wiiwa
    Днес си правих маска от кисело мляко, зехтин, масло от пшеничен зародиш, жълтък и тривитаминол. Стоях 6 часа и ми се отрази мноооого добре. Косата ми е много мекичка и жива.

Banned Мега фен
    момиче днес сиг. пак маската ще ми е от кисело мляко,жълтък и оцет.. и се чудя.. вместо да стоя с купената маска по дължината 3 мин в банята.. дали ще е добре да си сложа маската в корените,а купената като балсам по дължината и да стоя 2 часа.. предполагам нищо няма да ми стане,но все пак искам да чуя и вашето мнение

Супер фен Аватара на Cloud9
    И аз правех така.Използвах маската точно на Денис вместо балсам. Хем после не летеше толкова, хем не миришеше на всякакви чудесии, които съм слагала преди това. Но реших, че може би и прекалено това,което правя. Не съм експерт,но си наумих, че така едната маска спира действието са другата.А и по едно време косата ми беше зле поради прекалена грижа. Слягах доста неща и тя започна да капе. С маската на денис седя около половин час и я слагам и в корените.Мисля че 2 часа с нея е много.Това е моето мнение,де.Подчертавам,че не съм експерт.

И да се похваля- от месец и нещо постоянно слагам маски на косата и сега хем расте по-бързо, хем по-рядко се омазнява,хем е оформена и мека,и гъста и.... абе много съм доволна!

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    момиче днес сиг. пак маската ще ми е от кисело мляко,жълтък и оцет.. и се чудя.. вместо да стоя с купената маска по дължината 3 мин в банята.. дали ще е добре да си сложа маската в корените,а купената като балсам по дължината и да стоя 2 часа.. предполагам нищо няма да ми стане,но все пак искам да чуя и вашето мнение
    Мисля,че така няма да има никакъв проблем. Пък и не е в корените,нищо друго не може да направи на останалата ччаст от косата,освен да й помогне.
    Давай смело,щом харесваш действието й за няколко минути-определено за 2 часа ще го заобичаш

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    И аз правех така.Използвах маската точно на Денис вместо балсам. Хем после не летеше толкова, хем не миришеше на всякакви чудесии, които съм слагала преди това. Но реших, че може би и прекалено това,което правя. Не съм експерт,но си наумих, че така едната маска спира действието са другата.А и по едно време косата ми беше зле поради прекалена грижа. Слягах доста неща и тя започна да капе. С маската на денис седя около половин час и я слагам и в корените.Мисля че 2 часа с нея е много.Това е моето мнение,де.Подчертавам,че не съм експерт.

И да се похваля- от месец и нещо постоянно слагам маски на косата и сега хем расте по-бързо, хем по-рядко се омазнява,хем е оформена и мека,и гъста и.... абе много съм доволна!

ами да ама аз само по дължината ще я сложа.. и все пак мисля да я сложа пък да видим

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Мисля,че така няма да има никакъв проблем. Пък и не е в корените,нищо друго не може да направи на останалата ччаст от косата,освен да й помогне.
    Давай смело,щом харесваш действието й за няколко минути-определено за 2 часа ще го заобичаш
    нда.. и аз така мисля.. ще пробвам .. иначе мерси за мнението

Голям фен Аватара на cheburashka
    аз да попитам, има ли значение какъв оцет ще сложа в маската? и той е за блясък, нали?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    аз да попитам, има ли значение какъв оцет ще сложа в маската? и той е за блясък, нали?
    ами не.. по принцип е препоръчително ябълков.. иначе да,за блясък е... аз си слагам домашен оцет

иначе аз си направих маска от жълтък,кисело мляко и оцет в корените (около 4 пръста след корените) и надолу от купената маска.. ще стоя 2 часа и п0сле ще ви кажа доволна ли съм - като ми изсъхе косата

Какво стана?Какъв е резултата?
    Аз пък не обичам така да седя с купена маска повече време отколкото е написано на опаковката да не ми стане нещо.
    Предпочитам да си редувам домашна и купена маска.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^Same here.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си