.
Затворена тема
Страница 29 от 121 ПървиПърви ... 192526272829303132333979 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 3024
    Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, да кача ли снимка от преди 2 месеца и сега на косата ми ?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Подкрепям горното мнение за маслата/зехтин, за мен те са най-ефективни, супер са за всякакъв тип коса. Какво още да добавя, то е ясно де, но все пак, ако използваш купешка маска не използвай балсам Между другото жълтъка няма ли изсушаващо действие? А също и вместо кристали може да използваш арганово масло за краищата няколко капки само

Утре отивам да си купя тривитаминол И ще си правя маска, а за корените отделно - със сигурност ще сложа хума за другото още не съм решила. Останало ли е някакво масло освен бадемово, пшеничено, арганово, кокосово и рациново, което да е подходящо за много сухи краища?

Мега фен Аватара на strawberry88
    wiiwa,даааа!

Супер фен Аватара на weheartiit
    Ами за зехтина имах предвид такъв за готвене дали става. Ще търся такъв какъвто ми обясни.И маслата ще погледна,но не смятам да взимам от всички - кое е най добро?
    wiiwa - аз искам да видя снимка.

Всички масла са хубави.Не мога да кажа кое най-много ми харесва.Ако ще го ползваш само за връхчетата след къпане,се вземи пшенично или арганово,но ако ще го ползваш и преди къпане в корените и по дължината,си вземи каквото поискаш (включително и пшенично или арганово)...но може да си я мажеш преди къпане само със зехтин,а след къпане на връхчетата с масло.Както решиш.

П.С.И кокосовото масло става за връхчетата след къпане (може и преди това...абе както поискаш може да се ползва ),но е твърдо и ще трябва да го разтапяш.

А ще мога ли да ползвам моето бадемово масло за дължината и корените ? И би ли ми препоръчала някакъв добър шампоан/балсам ако знаеш ?Ох ,много съжалявам ,че те засипвам с въпросите си. Благодаря ти за всички разяснения.

Глупости,приятно ми е да си говоря за коси и да помагам.
    Може да ползваш бадемовото за корените и дължината,естествено.
    Ами най-добре си вземи хидратиращ шампоан.От масовите жълтия на Глис със 7 масла или черния.На Орзен са много хубави също!От професионалните имам от тази серия и съм много доволна. http://prikachi.com/images/89/5185089B.jpgСъщо и на Chriastian of Roma са хубави.А ако ще си взимаш маската на Денис според мен няма нужда и балсам.Иначе ако косата е много суха може да се ползва и нещо без отмиване+маската с отмиване.Спрей-балсам например.Не знам...но щом ще си слагаш масло по краищата дали няма да е много...ама всъщност не,няма да е.Значи може да ползваш маската с отмиване и след къпане няколко капки масло по краищата и спрейче без отмиване!
    Последно редактирано от strawberry88 : 08-25-2012 на 22:17

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета, да кача ли снимка от преди 2 месеца и сега на косата ми ?
    Да,да,да,да!

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Подкрепям горното мнение за маслата/зехтин, за мен те са най-ефективни, супер са за всякакъв тип коса. Какво още да добавя, то е ясно де, но все пак, ако използваш купешка маска не използвай балсам Между другото жълтъка няма ли изсушаващо действие? А също и вместо кристали може да използваш арганово масло за краищата няколко капки само

Утре отивам да си купя тривитаминол И ще си правя маска, а за корените отделно - със сигурност ще сложа хума за другото още не съм решила. Останало ли е някакво масло освен бадемово, пшеничено, арганово, кокосово и рациново, което да е подходящо за много сухи краища?
    Не,не е изсушаващо действието на жълтъка Даже е доста подхранващо.
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Ами за зехтина имах предвид такъв за готвене дали става. Ще търся такъв какъвто ми обясни.И маслата ще погледна,но не смятам да взимам от всички - кое е най добро?
    wiiwa - аз искам да видя снимка.
    Направо арганово си взимай!

Град
    Луната
    ^ ама на мен много ми мирише косата от жълтъка косата, иначе си имам даже у нас яйца от щастливи (свободни) кокошки и може да се пробвам утре да си сложа в маската, но някак шампоана не отмива май миризмата. Ползвам хининовия, ако можеш да ми препоръчаш някой с хубав и по-силен аромат - супер. Всички искаме снимка, иначе и аз бих споделила снимки, ама само на лично
    Последно редактирано от malka_sladkka : 08-25-2012 на 22:30

И на мен ми е приятно,нищо че много не разбирам
    Сега ще разгледам тези проф. нещата,които използваш .
    Иначе аз имам такова спрейче на Глис ,постнах снимка в първия си пост ама не знам дали върши нещо.
    Ох да те питам още нещичко ;д от къде си взимаш продуктите Chriastian of Roma ,чувала съм,че е професионална марка и продуктите са много добри и мисля,че затова не съм я срещала в обикновените магазини за козметика.

Едит : И на мен косата много ми мирише от жълтъка.

Град
    Луната
    ^ от фризьорските салони, иначе тези които ти е показала на ВС са добри, ползвах преди няколко месеца маска ) Аз имам спрейче на Елсев и мисля, че ми слепва косата само Дали и някой друг има този проблем?

Да,от фризьорските салони,но знам,че в Пловдив имат и магазин.Жалко,че не съм от там.

Като ги гледам тези продукти на BC и на мен много ми допадат.И тях ли трябва да ги взема от фризьорски салон.
    И аз имам чувството,че ми слепва косата,но както бях написала преди тя е много,много гъста и обемна и това поне малко я заглажда. ;д

Град
    Луната
    Аз пък не знаех, че там имат магазин... Ако ми потрябва нещо такова ще посетя някой фризьор, вместо да обикалям насам и натам честно казано. Дали от спрея за топлинна защита наистина има ефект? Аз не използвам много преса, даже вече много рядко, но понякога се къдря и се чудя, дали наистина действа...

Град
    Луната
    Като ги гледам тези продукти на BC и на мен много ми допадат.И тях ли трябва да ги взема от фризьорски салон.
    И аз имам чувството,че ми слепва косата,но както бях написала преди тя е много,много гъста и обемна и това поне малко я заглажда. ;д
    Да, същност не се сещам за професионални продукти, които да ги има по магазините...

Аз си мислих и за варианта,че мога да ги поръчам от някой сайт,но пък така не е много сигурно.
    Ох и още един от многобройните ми въпроси ;д Какъв термозащитен спрей използвате ? Аз имам един на "Тафт" ,но не мисля,че прави кой знае какво.

malka_sladkka - писах ти ЛС

Да,тези на Шварцкопф също се купуват от фризьор.
    Спрея за топлинна защита няма как да ти опази косата на 100%,но все пак е по-добре с него,защото косата се изправя много по-лесно,става по-мека и създава някакъв филм около косъма,който уж предпазва. Моят е професионален на Jalyd,но тези дни мисля да си купя на Alphaparf,защото моят е на свършване.
    wiiwa,чакаме снимките! :/
    Последно редактирано от strawberry88 : 08-25-2012 на 23:23

Град
    Луната
    Аз си бях взела на Тафт, щото в магазина само такъв имаше. И като се напръскам и излиза нещо като пяна и косата ми хич не изглежда по-мека, даже направо лепка и става по-трудна за обработка Значи, просто не го купувайте тоя Тафт, ама знам си аз, че ако не е професионално си не е работа

И аз ще погледна тези,които каза,че използваш.Мисля,да заложа на нещо професионално,но да е качествено.А иначе аз вече го имам този на Тафт,взех го поради същата причина ;д Прави ми косата някаква много странна,абе не съм доволна.
    Момичета имам последни два въпроса и ви оставям. (едва ли защото сигурно пак ще ми се прииска да пиша)

Сега си намазах косата с масло,колко време трябва да стоя или няма значение ?
    Бихте ли ми дали някакви хубави домашни маски за суха коса защото не мога да намеря нещо ...

13 юни - http://prikachi.com/images.php?images/956/5185956F.jpg
    26 август - http://prikachi.com/images.php?images/971/5185971G.jpg

Ще направя снимка и след като се изкъпя, че сега косата ми е малко мазна на снимката. Купих си маската на Миосотис.
    Амм, приемам всякакви забележки и съвети .

Като ходих в магазина видях една маска, беше да обем, мъничка. Мисля че беше от тази серия http://www.rosaimpex.com/?step=modul...ils&news_id=66 . Какво мислите за тях ?

weheartiit,Колкото можеш-повече стой.Ако идрържиш около 2-3часа ще е перфектно!
    Ето една хубава домашна маска: кисело мляко,няколко капки масло,лъжичказехтин,лъжичк а мед(имай предвид,че се отмива с няколко сапунки :Д),жълтък.
    А за проблема с жълтъка,по-точно миризмата му-наистина е отвратителна,когато съм с маска,в която има жълтък ми идва да умра,особено когато го мия,защото се размирисва още повече,но ефекта от него е много добър,няма как. Минавате с шампоана по 2-3 пъти

Иначе за проф.продукти-напъъъъъъъъъъъъълно да!Заложи на тях,защото вместо да имаш шампоан,балсам,балсам без отмиване,кристали,маска,фл ид за коса и т.н,по-добре си вземи шампоан и маска,но да са качествени.
    Не е важно количество,а качество! Проф.маска ще ти свърши работата на балсама,кристалите,флуида и балсама без отмиване

И аз чакам снимки на ЛС от malka_sladkka!
    wiiwa,много ти е хубава,пораснала доооста и ми се струва по-права. Никакви забележки,много яка

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    13 юни - http://prikachi.com/images.php?images/956/5185956F.jpg
    26 август - http://prikachi.com/images.php?images/971/5185971G.jpg

Ще направя снимка и след като се изкъпя, че сега косата ми е малко мазна на снимката. Купих си маската на Миосотис.
    Амм, приемам всякакви забележки и съвети .
    :O Страхотна ти е станала косата и изглежда ми много пораснала или е заради отрязаната снимка, но наистина се вижда много голяма разлика

Значи ще се опитам да стоя възможно най-дълго.Ще пробвам и маската. А ти би ли ме посъветвала за някоя професионална марка ,която си използвала и която разбира се става и за моя тип коса?

wiiwa - страхотна коса ,много ми харесва и на мен и има голяма промяна.

Значи ще се опитам да стоя възможно най-дълго.Ще пробвам и маската. А ти би ли ме посъветвала за някоя професионална марка ,която си използвала и която разбира се става и за моя тип коса?

wiiwa - страхотна коса ,много ми харесва и на мен и има голяма промяна.
    Казано честно,засега само съм пробвала маска за коса Матрикс и нямам голям опит с марката(макар,че ще си поръчвам шампоана им),но съм сигурна,че е качествена,предвид маската.
    Тази е тя: http://www.enzo.bg/kozmetika/matrix/...masque-500-ml/
    Хидратираща е,така че и за твоя тип коса ще стане.
    Ако не я взимаш от фризъор,а искаш от ензото-ще ти излезе скъпо,защото само доставката е 6лв ..
    А и щом за момента не можеш да отделиш много пари,ще ти дойде скъпа за 500мл.Тази,която Ягодката спомена на Кристиян ъф рома,може би ти излиза най-изгодно.
    А шампоана държиш ли да бъде професионален,защото има доста добри попадения от тях?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си