- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Може да си вземеш шампоан и маска от една серия,но може и на различни марки.Само кажи колко пари си готова да дадеш и почвам да ти препоръчвам професионални продукти.![]()
Последно редактирано от strawberry88 : 08-26-2012 на 13:15
И между другото тоя крем на Макадамия без отмиване го ползвах точно 2 пъти и така се стои.И мама не е доволна от него.Прави ни косата на клечки.Очаквах да е добър,но...
Ама все още искам да пробвам шампоана и щом моите свършат,ще го поръчам.![]()
300 мл.
Еми не знам.Някакъв гъст е и прави косата твърда и на клечки.И на мама и на мен.![]()
Винаги съм се чудила защо косата ми е гъста и обемна,но изобщо не мога да кажа,че е къдрава,а това е по-срещано при такива коси .Нормално чуплива е и то отдолу.Отгоре е почти права с леки вълни.Ами склонна съм да дам до 30 лв. за шампоан и до 20-25 за маска,балсам и т.н. другите продукти.
Макар че fizzyg каза,че ако взема качествен шампоан и маска не ми трябва друго (или поне аз така разбрах коментара)
![]()
Последно редактирано от weheartiit : 08-26-2012 на 13:51
Много правиолно си ме разбрала. Така е,няма смисъл да имаш 100 неша за коса,които са от масовите и да не ти вършат работа,а за тези пари да си вземеш 2-3,но качествени
Е,за шампоан щом си склонна да дадеш 30лв,веднага ще те насоча към един,който скоро ще поръчвам. На матрикс био шампоана,който е без сулфати и без парабени.Цената му е 27лв. за 1литър
Така.като се прибера в родното си място,което ще е в края на месеца,ще го поръчам. Ако ти се чака до тогава да ти дам лично мнение за шампоана,добре.Ако не-има и други предложения.
Аз и проф.маска ще си взимам,ако искаш и за нея да чакаш лични отзиви.Тя е 500мл-31лв.
И термо-защитна емулсия ще си поръчвам,но тя май не ти трябва.(Не знам дали използваш преси)
Има много марки,които предлагат качествени шампоани.Повечето професионални са по 1литър,но на Лорал проф.шампоан е 1500л и бтв 34лв е този,за суха и повредена коса.Излиза по-изгодно.
Би ли дала линкове към продуктите, които препоръчваш, заинтересована съм от този шампоан на Матрикс? 27 лв. за литър хич не е много, а ако и е наистина био...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Разбира се. Ето,има за различни видове коса-боядисана,неподдайна,бързо омазняваща:
http://www.enzo.bg/kozmetika/matrix/...ampoo-1000-ml/
http://www.enzo.bg/kozmetika/matrix/...ampoo-1000-ml/
Серията е био и се води изчистена откъм сулфати и парабени![]()
Благодаря ти. Провери си ЛС-то, че исках да те попитам нещо, но не искам да спамя тук![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Решено е.Ще взема шампоан и маска на Матрикс както ти ми препоръча.![]()
Само се чудя коя серия от двете да избера:
Тази за повредена и химически третирана коса или тази за суха.
П.С бях писала и по-назад в темата,че сега в момента не използвам преси и произволни,но зимата ми се налага доста често.![]()
А,колко бързо реши
Ами при положение,че шампоана е голям и има голяма възможност да ти стигне до зимата,взимай този за повредена и химически третирана.Но пък нали ти е суха..и вторият е добър избор.Не знам.
За заинтересованите,вижте това гуру,което говори за шампоан от тази серия: http://www.youtube.com/watch?v=DyTC3mG_hds&feature=plcp
Ако не ви се слуша цялото-направо гледайте около четвъртата минута![]()
След като се изкъпах
http://prikachi.com/images.php?images/861/5187861Y.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/869/5187869Z.jpg
Момичета, защо не качваме снимки всеки месец или през 2 , за да видим напредъка в косите ни и след време да гледаме от къде сме започнали ?
![]()
Вива, косата ти е много красива
Има блясък, гъста е и здрава. Харесва ми, че е без етажи и е равна отдолу (т.е. не е на триъгълник). Също така доста бързо е пораснала
Как я поддържаш?
Допаднаха ми предложенията ти,а и искам бързичко да се погрижа за косата си.Ще взема сигурно този за суха коса + маската на Денис която ми препоръча Ягодка защото не ми се дават 30лв. за маска ,а и в момента не мога.Благодаря ти много.
Момичета само още нещо да питам.Пречи ли ако си къпя косата през ден защото съм чувала,че когато е суха не е хубаво много често?
Ох,значи ще трябва да огранича,макар че от скоро си създадох такъв режим,че я мия почти всеки ден ...
Е,нищо
Няма защо да ми благодариш
Да,така направи,а и щом има и толкова добри мнения за маската на Денис,вземи нея и шампоана на Матрикс.
И да,намали миенето на около 2пъти.От началото ще идва по-мазна от обикновено,но след 2-рата седмица всичко ще е наред. Ще я изтърпиш,както беше казала Ягодката-на опашка или накъдрена не й личи![]()
wiiwa
браво за косата ! има огромен напредък и във вида и и в дължината и ! продължавай да я поддържаш все така![]()
аз си направих маска с жълтък,кисело мляко и оцет... трябва скоро да си купя и зехтин,но все забравям.. искате ли и аз да кача снимка от преди 2 дена на косата си ?
^ Даа! (:
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно