- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
btw. ако си купите масло за банята т.е. да го ползвате с шампоана и отделно си купувате за маски излиза доста изгодно... на мен едно шишенце имам чувството че ще ми стигне за половин година
а да... пак да кажа - много ама много съм доволна от шампоана + че ми мирише на много хубаво.. но.. след около 2 месец ( г/д така го смятам) ще свърши - ползваме го 3ма човека и се чудя какъв да си взема - за проф. става въпрос.. та - някакви мнения ?
и да.. у нас има шампоан на гарниер с алое вера.. и нда.. пак му четох състава и пак не съм доволна.. нещо тая марка не ми харесва
Мерси,не съм пробвала с плитки в корените.Ще пробвам.
А някакви спрейчета и разни такива?Или няма такива,които да действат наистина.![]()
Марти, пробвай професионалните на Лореал, Матрикс или Макадемия. (:
На Матрикс са много изгодни - литър шампоан за 27 лв., например.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
реших и аз да кача снимки на моята коса: http://prikachi.com/images/238/5193238A.jpg
http://prikachi.com/images/240/5193240i.jpg
а strawberry88 аз по принцип имам нормален обем,но на мен ми помага (не е за вярване заради марката) мусът на Nivea Volume Sensation
![]()
If you can't hande me at my worst then you sure as hell don't deserve me at my best !
Току що се опитах за втори път да се накъдря с тия скапани изнервящи ролки тип ''маркуч''и дано да стане по-добре от миналия път... абе ще се науча..с практика.
![]()
^ И аз току що се накъдрих с такива (или поне се опитах) Ако се получат добре, утре евентуално ще пусна снимка.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Хей момичета!
Аз преди няколко дни се подстригах.Само връхчетата и съвсем малко от дължината.
Направи ми впечатление,че след измиването с шампоан и балсам на Лореал(професионални)и изправянето при фризьорката ми косата ми имаше ГОЛЯМ блясък.Наистина се забелязваше.
Искам да си купя такива от проф.серия,но за сега не мога да си го позволя.
Оф...
Иначе си взех Стимулант и масло от гроздови семки.
+ още нещо искам да попитам.Някой използвал ли е това или подобно:
Био Естествен восък за коса
http://www.kozmetika.bg/show/SANTE/4...E%D1%81%D0%B0/
След като ми изпрваи косата фризьорката ми ме намаза само по връхчетата с нещо подобно.
Не знам точно какво беше,но ми заприлича на това.
Та...някакви отзиви?
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Такаа,понеже искам промяна,а на пластове явно няма да ми отива...да се подстрижа ли по-късо?Харесва ли ви чуплива/вълниста коса и къса?Моята преди беше къдрава,но вече ми стана по-скоро вълниста.
Та как мислите?Не мога да ходя с тая коса вечно...кичури или боядисване в никакъв случай не искам... или само правата коса стои добре къса?Оф,правата коса става за всички прически ама като не съм с права..
![]()
абе, момичета, много ми е интересно да ви попитам, не знам дали сте го обсъждали досега, извинявам се, ако е коментирано, обаче как спите? хаха, с пусната, вързана коса, ниска, висока опашка и т.н.?
С пусната, защото е вредно да се спи постоянно с вързана, но когато ми е много топло правя и изключения хаха
Или с хлабав кок на най-високата част от главата ми,или с шнола пак на същото място.
И да добавя,че когато е хлабаво изобщо не е вредно.Трябва да се спи с прибрана коса,за да се избегне възможно най-много ''изтъркване'' на върховете на косата. В друг случай ще цъфтят мнооого по-бързо.
......
от днес започвам да спя с кок![]()
Здравейте!
Вижте какво си намерих - http://www.youtube.com/watch?v=BLeSK...layer_embedded
Изглежда ми интересно, някой пробвал ли е?
По въпроса със спането - спя с пусната коса. Като я връзвате после не се ли начупва по много гаден начин или само при мен е така?![]()
^Много интересен начин за къдрене!
Аз ако спя с пусната на сутринта прилича на гнездо и е много заплетена.![]()
Този път по-добре се справих с ролките.НО се разресах и сега косата ми е отвратително бухнала на нищо приличаща.
:/
Имам два въпроса момичетаИ мене започна да ме преследва есенния косопад, та да питам...
Къде мога да видя срокът на годност на маските на Денис? Защото ми показва "06.2012", а мисля, че това е от издаването?
и
Как се ползват ампулките за коса? Не са на Денис, а на някаква гръцка фирма.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива