.
Затворена тема
Страница 5 от 119 ПървиПърви 1234567891555105 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 3024

Hybrid View

Banned Мега фен
    ^ според мен е добре,но само да ти кажа че лично на мен хининовия шампоан ми изсушаваше косата и не бих го ползвала лятото,но ти си прецени

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз в последно време много често го ползвах и ми върши супер работа, а и ми расте косицата - злато си е!
    А освен тези неща, препоръчай ми попринцип да имам в предвид някоя друга серия за грижа за косата, която е подходяща за лятото? (:

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm Виж мнението
    Аз в последно време много често го ползвах и ми върши супер работа, а и ми расте косицата - злато си е!
    А освен тези неща, препоръчай ми попринцип да имам в предвид някоя друга серия за грижа за косата, която е подходяща за лятото? (:
    от масовите марки ли ?

Град
    Света На Мечтите
    Да, на Милва е шампоанът. (:
    Мхм, от масовите.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm Виж мнението
    Да, на Милва е шампоанът. (:
    Мхм, от масовите.
    специално на мен миналото лято много добре ми се беше отразила серията на Глис с 7 масла - имах шампоан,балсам и флуид

Голям фен Аватара на taamara
    ^ + от тази серия в момента ползвам маската и много ми харесва, малко е тежка, в смисъл, че се нанася по-трудно, но определено косата е по-подхранена и наистина в състава си има доста масла
    MegiBoOm , спомням си косата ти преди време и сега, разликата е мнооого голяма, поне от към дължина, за плътност и блясък ти си знаеш : )) , но определено още днес отивам за Хининов шампоан, пак ще започна да го ползвам, без това мисля, че е време да си дам почивка от шампоана, който ползвам в момента : )))

Голям фен Аватара на cheburashka
    ^какъв хининов шампоан, Милва ли?

и на ми ставаше много суха от него косата

Супер фен Аватара на wiiwa
    момичета, доволни ли сте от продуктите на лореал ?

Аз скоро си купих шампоана на Милва с хинин, така че не мога да дам мнение, ноо докато използвах хининовата вода на милва, косопадът ми просто спря. А напоследък ме мързи да слагам хининова вода, затова си купих шампоана и се надявам, че ще има някакъв ефект от към дължина, както и за косопада.

Град
    Света На Мечтите
    Ами да, като цяло си порасна! (:
    Обаче аз се къпя нали с шампоана, след което маска за изтощена коса и след като я подсуша впръсквам хининова вода и всичко е на 6!

Голям фен Аватара на taamara
    ^ Сподели и за маската за изтощена коса, която ползваш.
    Аз днес си взех хининовия и от другата седмица пак влиза в действие : )) ама за хининовата вода никой не може да ме убеди отново да я ползвам ..

Град
    Света На Мечтите
    Маската ми е от тази серия - http://static1.framar.bg/product/niv...ur-avokado.jpg
    А аз междудругото и възнамерявам да си купя този шампоан хаха

Мега фен
    Град
    <3
    Аз ползвам Фитовал и мисля, че от него ми порасна мъничко косата, но може и да си въобразявам. Ще продължа с него, но четох, че е хубаво да се използва известно време и да се направи почивка. Дали мога след това да го заменя със Себорал например? Четох, че е подходящ за изтощена коса и също, че стимулира растежа на косата. ^_

И да попитам... какво мога да използвам за сухи краища? (карам го на кристали, но мисля, че от пресата си е доста изтощена)
    От вчера ползвам и бадемово масло. Мисля да почна и пак с травитаминол :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

за сухите краища може след баня по 1-2 капчици масло от пшеничен зародиш примерно

Banned Мега фен
    http://www.prodotti-per-capelli.com/...hair-color.jpg

http://profesionalist.com/_thumbs/38925.jpg

това са ми нещата сега отивам да си правя обичайната маска

шампоаните на Гарниер как са? в момента съм с Орзен, харесва ми, но се каня да мина на Фитовал

Голям фен Аватара на Colombia
    Шампоаните на Гарниер не ги харесвам.Като цяло козметиката на тази марка не ми се нрави.

Горе питаха за тези на Лореал-е тук положението е съвсем различно.Това са ми ЛЮБИМИТЕ шампоани от масовите.

Ето този за нищо не го заменям

Сега съм с черния на Глис този новия,но след него искам да опитам черния пак нов на Лореал,дето му върви рекламата.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Момичета, аз съм ползвала този шампоан на Гарние с авокадо, както и маската към него - http://www.google.bg/imgres?q=garnie...r:11,s:0,i:103 - но утре ще пътувам и ще си купувам нов шампоан и сега се колебая между два вида/и двата са на Гарние, лично аз съм доволна/:
    1/ Единия е този с авокадото и балсама към него, тъй като съм ги пробвала и съм останала доволна
    2/ А другия си мисля за някой от тези на Фруктис серията, може би http://www.google.bg/imgres?q=garnie...9,r:0,s:0,i:70 или http://www.google.bg/imgres?q=garnie...91&tx=77&ty=73 ...не знам може и някой друг.
    Бтв имах пост преди няколко дни относно Шаума/кафевия/ честно казано първите няколко седмици беше добре, но сега не знам, но я чувствам мазна Или е от шампоана, или е от прекалено количество пяна А и преса сиг съм използвала 2-3 през изминалата година, така че не вярвам да ми е много изтощена, но по принцип е суха

Повече от фен
    Бихте ли ми препоръчали някоя маска до десетина лева, от която сте доволни?

Супер фен Аватара на lqlq89
    Какво мислите за бебешките шампоани? Мисля, че са идеални за лятото.
    Също знаете ли някой сайт, от който се поръчва online и има козметиката Keune?

п.п Днес ще си правя маска, но още не знам с какво.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Здравейте момичета. Искам да пробвам със тривитаминол или хининова вода за растежа, но се притеснявам дали няма да има обратен ефект ? Кое от двете е по-добре и за колко време г/д се постига видима разлика в дължината ?
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

а аз да питам, мога да си слагам от маслото и във Фитовала, като във всеки друг шампоан, нали? защото косата ми е доста суха, пък и четох, че този шампоан още повече изсушава

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^ Да.
    До сега слагала ли си?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

слагам си масло в Орзен-а, супер ми е така, става мекичка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си