- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
не знам за на тая косата,но не мисля,че естественото означава неподдържано.. моята коса в повечето случаи е естествена,но не и неподдържана ... като косата ми беше по-къса изглеждаше така: http://www.prikachi.com/images.php?i...9/5262629w.jpg и редовно си ходех с естествената коса
Глупости!Как може да казваш, че естестените коси са грозни?Аз ги харесвам стига да са здрави и поддържани.
FuCKkK13, това ми е любимата снимка на косата ти. <3
Да,и на много ми харесва тази снимка,много хубава коса (:
мерси.. ами да ама не може хем да искам да е такава,хем дълга.. смисъл тя ми е чуплива и като е къса е такава,а като е дълга от тежестта на косата чупките почват да стават по-малко и няма тази форма... ама пък за това ги има ролките![]()
![]()
И аз да ви попитм,понеже не съм много запозната с това,защо след баня не трябва да си сресваш косата ?Аз след като си подсуша косата с хавлия винаги я сресвам, защото обикновенно се къпя вечер и ако не го направя,на сутринта ми е заплетена и много трудно податлива.
иначе фък казвала съм и преди,но имаш много,много хубава коса (:
мерси много... ами да,като е мокра косата е по-уязвима и така по-лесно се накъсва... защо след баня не си слагаш хавлия на косата за 10-15 мин. след това лесно съхне и можеш да си я срешеш и тогава да си легнеш
Между другото съм много доволна от био шампоана и балсама с шоколад.
П.П.Много е къса!Ще се побъркам!![]()
![]()
Фък, така по-къдрава повече ми харесва. Като на кукличка буклите ;д
За сресването, моето мнение е, че ако е мокра , трябва да се прави с едър гребен ? Ако е наистина мокра, да тече вода от нея. Пък ако е леко влажна май не е такъв проблем. Моята ако не я среша мокра знайш ли каква ще е беЕдна вечер бях легнала с мокра коса и на сутринта ми стърчеше един кичур перпендикулярно на главата и майка ми каза, че бил като забит кол
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
е не,аз имам предвид ако не може като е суха да стои с кърпа на главата,после да изчака малко и да я среше като е влажна т.е. като е г/д. 50% суха ... иначе да, и аз си я харесвах ама както казах не може и така и дългаи предпочитам дълга,а това мога и с ролки да го правя ( малко повече играчка де,но все пак)
^Като е суха ли да стои с кърпа на главата![]()
Аз пък не мога. Хавлията ми нарочно няма качулка , за да си кача чалма на главата , че много мразя мокри кичури по гърба![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
неее...добре,опитвам се да обясня: тя каза,че вечер се къпе и си реше косата докато е мокра щото си ляга,а ако не я среше после положението е зле... за това и казах,за да не я суши или чака да слага една хавлиена кърпа на главата за 10-15 мин. щото това поема доста от косата.. после малко да изчака без кърпа и тогава да я реше т.е. да не е много мокра,а да е влажна
защото вече си правих 3-4 маски с него, никакъв ефект откъм косопад, знам, че не става много бързо, но поне някаква разлика... други съвети, освен ампули... много ми е трудно да ги нанасям
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хаха,правилно
Да,с гребен е позволено,но не много пъти,а само минаваш 1 път през всеки кичур.
Да,доста помага
Иначе и на мен ми хрумна като идея да започнеш да използваш био шампоана. И мисля,че мноооого по-добре ще ти влияе на растежа на косата,Ягодке![]()
ооо не бе.. просто не съм сложила запетайка... нямам кирилица и работя с кирилизатор и тия запетайки хич не ги отразявам
Мисля да си взема ето този шампоан. Някой ползвал ли го е?
![]()
Съжалявам за голямата снимка, не знам защо се получи така.