.
Затворена тема
Страница 60 от 121 ПървиПърви ... 105056575859606162636470110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 476 до 1 500 от общо 3024
    Ами знаете ли с какво може да ми пораснат веждите? Нали и те са коса ;д
    Не искам да растат по-бързо, а да си променя формата и да има косми там, където няма в момента ;дд просто са ми редки и искам да ги сгъстя Идеи? Да им правя маски? ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    А травитаминола от къде да го купя? Днес гледах в аптеката, но го нямаше (съжалявам за тъпия въпрос).

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    А травитаминола от къде да го купя? Днес гледах в аптеката, но го нямаше (съжалявам за тъпия въпрос).
    Ветеринарна аптека
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ммм да попитам, има ли начин да си сгъстя косата? Защото е много редичка Като я вържа и опашката е сигурно 2см в диаметър ..нещо..маски, шампоани, масла...;д мерси предварително ;р

Повече от фен Аватара на jasmins
    Напоследък ползвам един много хубав шампоан от чужбина, 2 в 1.Първия път когато си измих косата с него беше супер, но напоследък след като измия със него косата ми се омазнява супер бързо (за около 2-3 дена).Та се чудех дали да не направя кратка пауза.Btw някакъв шампоан против пърхот да ми препоръчате? Моля ви помогнете!!
    jasmer

Цитирай Първоначално написано от jasmins Виж мнението
    Напоследък ползвам един много хубав шампоан от чужбина, 2 в 1.Първия път когато си измих косата с него беше супер, но напоследък след като измия със него косата ми се омазнява супер бързо (за около 2-3 дена).Та се чудех дали да не направя кратка пауза.Btw някакъв шампоан против пърхот да ми препоръчате? Моля ви помогнете!!
    http://apteka.framar.bg/30026646/%D0...BE%D1%81%D0%B0 казаха ми, че бил мнг хубав и помага

Мега фен Аватара на strawberry88
    Шампоан Здраве против пърхот.Има за всякакъв тип коса.

А и още нещо да питам, някой ще ми предложи ли хубав термозащитен спрей?

Цитирай Първоначално написано от youonlyliveonce Виж мнението
    Ммм да попитам, има ли начин да си сгъстя косата? Защото е много редичка Като я вържа и опашката е сигурно 2см в диаметър ..нещо..маски, шампоани, масла...;д мерси предварително ;р
    Ако по рождение си с рядка коса няма начин да се сгъсти, съжалявам.Но ако е оредяла от нещо, тогава може да се сгъсти.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Не искам да растат по-бързо, а да си променя формата и да има косми там, където няма в момента ;дд просто са ми редки и искам да ги сгъстя Идеи? Да им правя маски? ;д
    няма как... ако по принцип си с такива няма как да ги направиш по-гъсти... единственото за което се сещам е бръснене .. иначе рициново масло/бадемово,но от това само ще растат

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ако по рождение си с рядка коса няма начин да се сгъсти, съжалявам.Но ако е оредяла от нещо, тогава може да се сгъсти.
    ами тя ппц не е много гъста, ама ме тъпкаха с едни лекарства тази зима ии....:х оредя много, та за това питам

А и още нещо да питам, някой ще ми предложи ли хубав термозащитен спрей?
    Понеже не ми се препоръчва за 100-ти път, ето в тази тема съм предложила.
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...%BD%D0%B0-Taft

ами тя ппц не е много гъста, ама ме тъпкаха с едни лекарства тази зима ии....:х оредя много, та за това питам
    Домашни маски и без преси!На мен така ми се сгъсти и всички ме питаха как! Няма нищо по-ефикасно от домашните продукти, повярвай!Може да пробваш и тривитаминол.

Голям фен Аватара на cheburashka
    Коя от всичките ?
    Една моя приятелка има една на Филипс или Ремингтън с едни цветя върху нея ;дд много ясно се изразих знам ;д която изправя МНОГО добре.
    от последните е, style creator, обаче сега гледам в сайта, че нещо дизайна й е променен?!

Banned Мега фен
    значи маски.. домашни + приемане на витамини ... в маската трябва да има жълтък задължително,а ако не те е страх и тривитаминол

Домашни маски и без преси!На мен така ми се сгъсти и всички ме питаха как! Няма нищо по-ефикасно от домашните продукти, повярвай!Може да пробваш и тривитаминол.
    аааааа мерси за всичко, но ще понахалствам какви маски ПО-точно ? просто немога да преценя сама, нещо с хума ли? :/

http://apteka.framar.bg/30005069/кетозал-шампоан-60-мл- единственото, което помага според мен

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    няма как... ако по принцип си с такива няма как да ги направиш по-гъсти... единственото за което се сещам е бръснене .. иначе рициново масло/бадемово,но от това само ще растат
    как ш си бръсна веждите бе искам да си докарам малка чупка, но явно няма да стане ;дд

Оф навих се като стоя сама вкъщи да си направя домашна маска. Обяснете като за бавноразвиващ как какво колко ? ;дд
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-14-2012 на 10:31
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

аааааа мерси за всичко, но ще понахалствам какви маски ПО-точно ? просто немога да преценя сама, нещо с хума ли? :/
    Да, съгласна съм с фък13!Жълтъка ми е любимата съставка! Към него може да добавиш зехтин,бадемово масло или някакво друго,кисело мляко,оцет,ракия,тривитами ол,хума,лимон,мед,газ,мас,б ра...абе има толкова много варианти,виж в и-нет!)

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Хумата е за мазна коса-ако твоята е такава, давай. Аз си бях купувала, но така и си седи пакета, защото адски много ми я изсушава и полза не виждам никаква.

искам да си докарам малка чупка, но явно няма да стане ;дд
    Козметик!

Супер фен Аватара на weheartiit
    Накъде бях чела,че като си ги търкаш с чесън се сгъстяват,но имай в предвид,че доста мирише. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=331648.0;all виж и тази тема.

^Оф, защо не ми излиза целия коментар.:/

Козметик!
    То това ясно, ама там , където трябва да е чупката, във високата част, просто не ми растат косми ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    JoLLiE92
    абе за бръсненето се шегувах ... иначе... кажи ми каква ти е косата и с какво разполагаш и ще ти кажа стъпка по стъпка за маската

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Значи просто самата ти форма на веждата не е подходяща за чупки, примири се с това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си