- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
И аз ще си направя маска в Неделя, но трябва си взема бадемовото масло утре.
Довечера ще си се изкъпя с новия шампоан и ще се намажа с хининовата вода, така че - доволно![]()
ТОВА Е НАЙ-ГАДНОТО НЕЩО, КОЕТО СЪМ СИ СЛАГАЛА НА КОСАТА, КЪЛНА СЕ !!!!!! ;Д
дано един ден като живея с мъж никога да не си слагам кафяви субстанции по косата пред него и да ги покривам с торбички ;ддддд
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
хахахахаха и зехтина ми мирише така, че ще припадна ;д
ще слагам кафе, нали искам да си подчертавам цвета ;п само че убийствено приличаше на патешко ако![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Просто не съм свикнала да имам торбички по главата и ме заболя малко ;д и мирише на зехтин. на жълтък не, но на зехтин - мъжката.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хора, за първи път успях сам сама да си отворя тривитаминола, защото тати го няма и нямаше кой да накарам...за малко да си порежа ръката много яко, но успях!!!Много съм щастлива!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Йейййййййййййййй
да го отпразнуваме ? ;п
и с какво го отвори ? ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Винаги съм се чудела - кафе на прах или утайка от варено кафе ?
С гадната смес се свиква ;д. Иначе мама си прави маски и стой с тях по много време пред цялото семейство, а тя слага и вестник. Иначе аз май няма да си правя маски скоро. Ще си взема някакви ампули и някакъв крем/серум за коса.
Какво масло си си сложила в шампоана?
Също спрея на Глис ли ползваш?
п.п Аз сега съм с маска. Сложих си стимулант, бадемово масло, оцет, ракия, кисело мляко, жълтък, капки газ, хума и какао. А какво кафе слагате? У нас има само Нескафе и на зърна, те не стават.
А да се оплача краищата ми са ужасно сухи. А цяло лято и правя маски, поне два пъти в седмицата. Слагам кристали, спрей за UV защита, ампули от време навреме. Косата си я миех пак два пъти седмично, когато си правя маски. Но явно й е малко на косата ми.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Нормално смляно кафе. В нас да има нескафе значи трябва да е паднала атомна бомба в магазина за кафе и да няма откъде да си вземем ;дд
Тая газ откъде да я намеря ? ;д
Ще сложа от всичко възможно и налично в къщата, че тоя зехтин по принцип ми мирише гадно, а ако трябва постоянно да е и да идва от косата ми ще си прережа вените ;дд
А като се къпя после да сложа ли нормалната ми купена маска в краищата или не ?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ами примерно сега маската ти е с повече изсушаващи - ако повечето са били такива е нормално.. иначе може и да иска само масло по дължината да и слагаш.. иначе слагам пшеничен зародиш към шампоана,а спрея ми е за слънце,проф. с ув защита + придава блясък и е много икономичен,а е до 1.2013 и трябва да го изхабя.. вече няма много слънце,но аз си го пръскам,че даже и до половината не е,а го ползвам юли,август и сега...
И домашната не е ;д
И не си въобразяваме , че е ;п Прекалено много яйца и олио има.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Намазах се.Стана много течна и малко ми се разтича в момента.Ама си я употребих всичката де.Ще стоя 3 часа.
FuCKkК13 Аз винаги си слагам малко от пшеничен зародиш по краищата. А като си слагаш купена маска след домашната с каква цел е?
strawberry88 Вчера беше писала, че хубаво да се пие прясното мляко, ако си с проблемна кожа? Защо?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Да де, да. Обърках се.
Исках да каза, че не е хубаво.