- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
добре,щях да си го спестя ама: ходя с кецове,тениска и дънки на училище,без грим... ако спра да си оправям косата какво впечатление ще ти правя на фона на кифлите с 10 пъти изрусените коси,1 тон грим + токчета на училище ? не добро нали ? ще изглежда,че изобщо не се поддържам,а това не е така.. още повече,че си ''отглеждам'' така косата,за да е хубава,а не да си я пазя вечно ... сега разбра ли ме ?
*facepalm* косата ти за мен е хубава и без да и правиш каквото и да е (и преди съм казвала),но това което написа е много глупаво.Това,че се носиш с такъв стил не те прави неподържана.Когато аз видя една естествена хубава коса и една 10 пъти изрусена както ти се изрази първото ми впечатление е,че втория вид е неподържан защото косата седи изгорена и изтощена в повечето пъти когато е толкова третирана.Другите момичета изглеждат нелепо и повярвай ми не правят хубаво впечатление.Не казвам да не се изправяш или къдриш или т.н.,но не бива това да ти е причината заради която го правиш.Не казвам и да ме слушаш,казвам мнение,но не бива така да разсъждаваш ...
Си.Моята фризьорка като влезе някоя до болка изрусена просто я връща ;д Нелепо е да се правиш на 35 годишна ако си на 15-16
Пък да кажа за маската - доволна съм, по-влажничка ми е на пипане косата ;д Само ще се удавя в аромата на салата. Тея масла от не знам си какво хубаво ли миришат ? Какво да си взема за нормална към суха коса ? И да мирише хубаво ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз ползвам маслата на "Икаров" и не знам дали моите нещо са сбъркани,но имат гадна миризма.Не е силна,но се усеща.Бадемовото особено.Можеш да си вземеш всякакво масло,всички са хубави.Иначе за миризмата - защото не си купиш балсам без отмиване който се впръсква.Аз имам на Глис (черния) мирише много хубаво.Не съм видяла кой знае какъв ефект на косата си от него,но поне се справя с миризмата.
10 !? Не е ли прекалено малко ? Аз имам арганово на "Икаров",което е 30 мл. и само гледам да го пестя,а имах първо желанието с него да си мажа цялата коса. ;д
знам,но няма как да ме разбереш - просто обществото е различно,начина им на мислене и т.н. + че съм чувала какво ли не за косата си в училище и за това гледам да е хубава,за да не чувам нелепи и в повечето случаи неверни неща .. и въпреки това аз също мисля като теб,но както казах бул6инството не мисли така
Реших, че като съм стояла толкова с тая маска сега да направя всичко възможно да е в най-прекрасното си състояние : )
И още мирише на шибания зехтин ! ;д
Слагам го преди да я изправя http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...и-250ml.html Защото ако го сложа на суха коса става едно мазно, мокро, гадно ....
То и на него си пише преди изправяне. Ииии пише , че има термозащита : ))
Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-14-2012 на 15:05
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Как да го оправя това сега ??
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ААААААААА НЕ ! ще се ядосам !
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Една фр ми е взела бадемово масло и сега ми го донесе и е на Евтерпа .. 10 милилитра (не трябва ли да е повече?)
Разгледах бадемовото масло на Икаров 55 милилитра .. ехх ..
Бадемовите неща по принцип миришат гадно. справка - цианкалий ;д
Тоя икаров имаше масло вкъщи, но беше толкова безполезно, че майка ми го е изхвърлила даже. Някакво друго по-действащо няма ли ?
За спрейовете на Глис съм се замисляла, не са ли хубави?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ягодка,полза ето това арганово масло
http://beautyexpert.bg/image/cache/d...93-350x380.jpg (само да не съм объркала нещо продукта,иначе това е марката ) и доколкото помня беше много доволна.Аз също искам да си взема,но на този етап не мога защото е около 30-40 лв. може и повече.Но е хубаво.
Спрейовете стават.Аз не виждам някакъв поразителен ефект от тях,но забелязах,че от този който имам косата ми се заглажда.Не е лош.
Ти си дала снимка на балсама.Иначе марката е същата, да.100 мл е и го купих за 31 лв., но е много икономично и стига за много време.Даже съм решила, като ми свърши пак да си купя същото, защото по - добър продукт от това не съм намирала, честно!Мирише сладко...има парфюм в съставките.Даже са ме питали с какъв парфюм съм, но аз си падам по свежите аромати, не по сладките.Въпрос на вкус.Но аромата му не ми пречи да ми е най - любимото нещо за коса.
![]()
Ще кажа за миризмата на маслата на Икаров.Имам ги тези, за които ще кажа.
бадемово-никаква миризма ама никаква
от жожоба-мирише на восък
пшенично-има някакма миризма, но не е чак неприятна
![]()
Значи арганово най-добре да си взема за коса ?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
След като мирише сладко - МОЕ Е !
ъ, откъде? ;д
My name is Melissa
And I am sixteen